2016 m. rugpjūčio 30 d.

Naujienos apie būsimą žaidimą ir kitos smulkmenos

Sveikos!

Ar jaučiat kaip greitai bėga laikas? O ypač greitai jis bėga tame tarpe kažkur tarp rugpjūčio 10 dienos ir rugsėjo 1 dienos? Negaliu tiksliai pasakyti ką veikiau tas tris savaites, bet jos kažkur DINGO. Tiesiog, ėmė ir dingo, pranyko juodojoje skylėje, persikėlė į kitą dimensiją ar velniai žino kas tam laikui nutiko, bet va ėmė ir pradėjo kristi lapai, parkų, skverų ir pakelės medžiai jau nebe gyvos, ryškiai žalios spalvos, o purvini ir pavargę... O aš dar neturiu jokio dailaus rudeninio palto... Žodžiu, baisu. Tai yra baisu. 


Laikas greitai bėga ir MA. Paskutines dienas žaidime skaičiuoja egzotiškasis mados kruizas. Ar daug prizų laimėjot? Ar pavyko gauti tai, ko norėjot? Man nesisekė, atidarinėjau langelius tik vienoje saloje, kurioje buvo galima laimėti žavią trumpą suknutę, bet daugiausiai ką gavau, tai chokeris ant kaklo ir bateliai. Visa kita tik vargani keli doleriai ir smaragdai... 

Man truputį pikta, kad žaidimuose "paguodos" prizai tokie... apgailėtini. Na kas iš tų 170$? Aš per dieną galiu laimėti 170 000$, kas man iš tų 170$? Arba 2 smaragdai? Kas čia per paguodos prizas? Suprasčiau jei tai būtų bent jau 3000-5000$ ir koks 10 smaragdų. Manau net ir safyrus panelės labiau noriai leistų tokiems žaidimams, nes žinotų, kad gaus ne tik kažkokį rūbelį, daiktelį, bet ir papildys savo "pinigines" vertingais $ ir žaliais akmenukais. Tas pats galioja ir 3x3 lentelei.. Na ir kone visiems kitiems žaidimams, išskyrus teleporteriui :D Paguodos prizai yra tikrai apgailėtini MA, ar pritariat man? Palikit komentarą, visada malonu išgirsti ir kitų nuomonių :)

Na, o aš nustojo pilstyt iš tuščio į kiaurą ir einu prie esmės...

Kaip žinom, visų šalių MA versijos turi savo puslapiukus ir  facebooke. Lenkijos MA facebook paskyra pastaruoju metu pasidarė labai dosni užuominoms ir lepina žaidėjas įmesdami artėjančios kolekcijos ar žaidimo gabalėlį. 

Šį kartą jie pasidalino gabalėlių mums visoms labai lengvai atpažįstamo žaidimo...


Taigi, kaip jau ir aišku, kad rugsėjo 1, pasibaigus mados kruizui sulauksim kauliukų ridenimo ir keliavimo per sodus mokykline tema. :)

Kita žinia, apie anglišką versiją, joje žaidėjos turėjo galimybę kilti "karjeros laipteliais" ir iš žaidėjų tapti moderatorėmis:


Nieko sau galimybė tikroms žaidimo fanėms :) Tereikėjo būti pilnamete, būti bent 30 lygio žaidime, laisvai kalbėti ir suprasti angliškai. 

Na, o pabaigai norėčiau priminti, kad blogas "užsidarys" porai dienų atnaujinimams, tad neišsigąskit, niekur nedingsim, tik atsinaujinsim, atsišviežinsim ir grįšim su trenksmu :)

Ir... paprašysiu palaikymo mūsų narei Elzukas Pupuliukas, ji siekia podiumų ir labai labai laukia visų palaikymo: spausti čia.

Ačiū ir iki kito susirašymo!

8 komentarai:

  1. Jus anksciau nekada nenaudojotes Lenkijos MA FB paskyra bet kai kazkokia panele i foruma ikele ta uzuomina ir jus ja cia ikelete, tai kodel ne parasete jos varda ir jos nepadekojote ?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. :) todėl, kad mes ėmėme iš Lenkijos FB, o ne iš KAŽKOKIOS panelės, nes ta KAŽKOKIA panelė ( Estrea ) uždėjo savo klubo vandenženklį, tad nesuprantu kame bėdos :D
      juk ne iš jos pamatė Kylie, o ėmė iš Lenkų fb :)

      Panaikinti
    2. O wow, raketų mokslas įeiti į facebooką ir susirasti informaciją :D :D :D Ar ta panelė iš forumo paskelbė užuominą? Ar ta panelė iš forumo padarė šitą žaidimo iškarpą? Ar tai panelei iš forumo priklauso Lenkijos MA facebook paskyra ir jame skelbiama informacija? NE. TAI KAME BĖDOS? Ar tu žinai asmeniškai kiek aš kartų einu į Lenkišką facebook paskyrą, kiek kartų einu į anglišką paskyrą? Ar tu asmeniškai matai mano naršymo istoriją? NE. Ta informacija facebooke YRA PRIEINAMA ABSOLIUČIAI VISOMS. Gal gana to susireikšminimo dėl to kas JUMS NEPRIKLAUSO :D

      Panaikinti
  2. Taip, rugpjūčio paskutinios trys savaitės tikrai greitai prabėga, bent jau man tai dažniausiai taip visada yra. O gal net ir visas rugpjūčio mėnesis.
    Dėl prizų nesutikčiau - bent jau man yra buvę tikrai daug kartų, kai smulkesni prizai pasirodė geresni už pagrindinius...
    Ir jėėė...! :-DDD Pagaliau labirintas su kauliuko ridenimu...! Kaip jau savo blog'e kalbėjau, dėl ko jis man ėmė patikti... :-D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oj, kaip man patinka labirintaaaj :DD
      Dažniausiai ten laimiu kažką labai gero ir gražaus :P

      Panaikinti
  3. Geras įrašas ir ačiū už užuomina(nes nesilankau Lenkijos fb:D).

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Smagu, kad lankaisi, skaitai ir visada randi laiko pakomentuoti ♥ :)

      Panaikinti