2016 m. rugpjūčio 15 d.

Kolekcija "Aukštoji mada"

Labas, skaitytojos!

Pagaliau sulaukėme naujosios kolekcijos, DEJA, visoms nesafyringoms panelėms teks palaukti porą dienų..:)


Visi deriniai - garsių dizainerių 2016 spring/summer kūriniai, tad pasižvalgyti tikrai yra į ką, o ir stilius, siluetai, bendras vaizdas nepalyginamai skiriasi nuo paprastų greitosios mados rūbelių (vasaros "pozuok stilingai" laikina parduotuvė) , ką jau bekalbėti apie visus fantastinius rūbelius paremtus filmais ir serialais. 


Pirmasis ir mano akimis pats gražiausias derinys - Zuhair Murad elegantiškas kelnių ir apsiausto duetas. Zuhair yra mano vienas mėgstamiausių dizainerių, svaigstu nuo jo kuriamų vestuvinių suknelių ir pasvajoju, kad vieną jų, kada nors vilkėsiu ir pati... Na, bet ne apie tai. Kol kas lengvai svaigstu nuo šio stebuklingo, įspūdingo ir nuostabaus balto derinuko. Elegantiškas ir prabangus, patogumas persipynęs su prašmatnumu, na ir aišku - išskirtinė pozytė. Man tai apskritai vienas gražiausių rūbų derinių matytų MA! 


Šis drąsus sijono ir palaidinės komplektukas - Stephanie Rolland haute couture kūrinys. Jį pamačius kyla prieštaringi jausmai. Iš vienos pusės - lyg ir gražu, iš kitos - hmm... Gal kaltas pats rūbo nupiešimas, o gal iš tiesų rūbeliai šiek tiek kičiniai. Panašaus stiliaus ir tipo palaidinukių esam matę begales, aukštakulniai itin drąsus ir truputį vulgaroki žudikai, o sijonas primena tampomą popierių. 


Ši gražuolė suknelė ir apsiaustas dizainerio Tony Ward kūrinys. Plazdančio, prabangaus audinio suknelės ir apsiausto duetas man kažkodėl primena vandenyną. Gal todėl, kad derinys drąsus, užburiantis ir šiek tiek magiškas?


Šis derinukas palyginus su kitais - gana senas, 2014 metų Versace darbas. Manęs nesužavėjo. Blizgi medžiaga, pernelyg didelė iškirptė, pernelyg platus viršus, kombinezonas... Sviestas sviestuotas šiek tiek dvelkiantis turgumi. 


Šis įmantrus apdaras - kinietės dizainerės Guo Pei haute couture kūrinys. (Ši dizainerė 2015 metų Gala renginiui aprengė Rihanną: spausti čia.) Rūbas labai įdomus ir nematytas, tik man ne itin patinka kaip rūbelis perpieštas, smarkiai sugadintas visas grožis, kurį galima matyti realiose nuotraukose. Bet kokiu atveju, derinukas sužavėjo ir jo norėtųsi savo drabužinėje.


P.S. Lovely nepavyko rasti pilno dydžio suknelės :<
Dėkui už suknelės kodą Alaskai :)
Ši, nuostabi maxi suknelė - iš mados namų Gucci primavera 2016 kolekcijos. Puiki, įdomi, originali suknelė. Didesnės simpatijos jai nejaučiu, nes manau, kad ši suknelė kiek per drąsi man. Aš labiau linkusi rinktis paprastesnius rūbelius. Didesnio mano susidomėjimo susilaukė moksliukiški akinukai, kurie tikrai atrodo be galo įdomiai ir smagiai. Blizgios pirštinaitės ir delninė per daug kičinės.


Sekanti kolekcijoje, dieviškai graži, kurta dizainerio Krikor Jabotian, iš 2016 metų vestuvinės kolekcijos. Puošni, mergaitiška, "saldi", bet puiki nors tu ką. Mano akimis tai antras pagal šaunumą kolekcijos rūbas. Nuostabios gėlės ant krūtinės traukia žvilgsnį ir suteikia suknelei šiek tiek šarmo. Mane nuvilia tik bateliai - keistokos formos platformytės tikrai nevilioja.


Dar vienas spalvingas kolekcijso derinukas - iš Gimbatistta Valli 2016 pavasario/vasaros kolekcijos. Graži, paprasta suknutė. Žavesio paprastai blizgiai suknelei prideda plono šifono viršutinė dalis. Suknutė papuošta blizgiu, sidabriniu dirželiu. Man itin patinka Giambattistos kuriamų rūbų paprastumas ir funkcionalumas. Aukštakulniai vieni paprastesnių visoje kolekcijoje, tačiau jokiu būtų ne prasti, nors panašių tikrai visos atrastume savo lėlių drabužinėse. 


Na ir pabaigai, vyšnaitė ant pyragėlio viršaus, dar viena suknelė iš vestuvinės kolekcijos, mados namų Ashi Studio kūrinys. Standaus audinio, prabangi ir puošni suknelė verta tik pagyrų! Įdomus švarkelio ir Viktorijos laikų stiliaus apykaklės derinys. Labai gaila, kad žaidimo kūrėjai švarkelio nepadarė balto! Na, bet nuo to tik padidėja švarkelio panaudojimo galimybių. Man labai žavi pasirodė ir delninukė. 

Realios nuotraukos:
(paspaudus ant paveikslėlio jis padidės)


Šį kartą kažkaip įtartinai daug rūbų iš vestuvinių kolekcijų... Būtų smagu, kad tai būtų tarsi įžanga į taip seniai žadėtas vestuves žaidime... Na, gal kada nors. Ilgai laukę dar palauksim!

Štai tokia greita kolekcijos apžvalga :)
Gero ryto ir smagaus apsipirkimo toms, kurios gali sau leisti safyrus, kad atidarytų parduotuvę anksčiau, ir toms kurios lauks dar pusantros dienos iki pilno parduotuvės atsidarymo.

8 komentarai:

  1. Labai fainas irasas ir daug visko suzinojau galvoju koks tipas bus gal koks teleproteris

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Smagu, kad patiko :)
      Kol kas mes nežinome koks tai gali būti tipas, bet galiu patvirtinti, kad tai nebus teleporteris, nes nėra pagrindinių prizų - šukuosenų, veido bruožų ar dar ko nors :)

      Panaikinti
  2. Labai noriu pagirti jūsų blog'ą. Tobulėjat kiekvienu įrašu, šaunuolės, malonu skaityti. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkoju visų klubo rašytoju vardu už pagyras, laabai faina girdėti tokius komentarus.
      Stengiamės tobulėti kiek galim :)

      Panaikinti
  3. Viskas tobula kaip ir visada ;) Saunuoles , tobulai darbuojates ;*
    Beja , neseniai pradejau kurti savo blog'a , tai noreciau paklausti kaip uzdeti ta zenkla su blog'o perziuru skaiciumi , nemazai ka isnarsiau , bet neradau :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas :) Ačiū už pagyrimus! ♥
      Išdėstymas > dešiniame stulpelyje "pridėti programėlę" > Tinklaraščio statistika

      Panaikinti
  4. Puikus įrašas! ;-)
    Oi, kaip nervina tas laukimas kol atidarys parduotuvę... Niekaip nesuprantu, kam mokėti tiek safyrų už galimybę anksčiau įsigyti rūbų, juk po poros dienų visvien visa MA gali apsipirkti ten pat ir įsigyti tą patį...? :-/ O ir pačių drabužių kainos... Beveik viskas ko norėjau už safyrus...! Tai nors aš ir nesitikėjau, kad bus pigu, bet vistiek nustebau - dar brangiau, nei galvojau...! :-/ :-D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai ačiū! ♥
      Aha, aš irgi nesuprantu tų mokančių safyrus vien tam, kad diena anksčiau įeiti į parduotuvę, bet, kiekvienam savo, nereikia lįsti į svetimas pinigines :D

      Panaikinti