2016 m. rugpjūčio 25 d.

Muzikos apdovanojimai

Panelės, sveikos atvykusios į tikrų tikriausius muzikos apdovanojimus!


Mus pasitinka bjaurusis 3x3 lentelės tipas. Turime šešias lenteles, kiekvienoje iš jų vis po naują aprangą. Nedėkingesnio žaidimo tipo turbūt nėra... Tris atvertimus galima daryti nemokamai kas 12 valandų, du už 2 smaragdus, o visi kiti kainuos po 2 safyrus.

Prizai net labai puikūs! Mūsų laukia net 6 nuostabios šukuosenos! Taip pat chna tatuiruotė!

Tiesa... Nenukabinkit nosies, kad žaidime nebus "nieko gero" pamačiusios pirmąją lentelę, kurioje rūbeliai gana savotiški ir ne kiekvienos skoniui bei stiliui. Manęs iš tiesų nesužavėjo. Tada pamačiau aprangas kurios slepiasi kitose lentelėse ir prisiekiu, net suklykiau kai pamačiau penktojoje lentelėje besislepiančią Beyonce "Formation" klipo aprangą... Stebins ne tik ši apranga ir nuostabi dviejų kasyčių šukuosena. Nieko nelaukiu, pristatau jums spalvingus, ekstravagantiškus, nuostabius aprangų derinius iš trijų muzikinių klipų ir vieno koncerto:

Beyonce - Formation (net trys aprangos yra būtent iš šio klipo!)
Ariana Grande - Into You
Rihanna - Work
ir Ariana Grande koncertinė apranga.

Pirma lentelė, Beyonce "Formation":


Su šia suknele visu 100% turim progą "prasitęsti" jau pasibaigusią aukštosios mados kolekciją. Beyonces klipe demonstruotas 2016 spring/summer kolekcijos, Gucci mados namų kurtas apdaras. Spalvinga ir visiškai permatomo standaus tiulio suknelė atrodo labai drąsiai ir iššaukiančiai. Iš pradžių suknelė nei kiek nesužavėjo, bet pamačius "iš arčiau" pilną dydį simpatijos šiek tiek išaugo. Beruošiant įrašą spėjau šią suknelę ir laimėti, bei ja pasipuošti :) Tiulinis kaspinėlis su sage primena barbių rūbelius. Labai specifinis aksesuaras, bet drąsioms ir mėgstančioms eksperimentuoti su savo lėlyčių aprangomis turėtų tikrai patikti. Neblogai, tačiau iki "labai gražu" kažko trūksta. Taip, spalvos dailios, rankovytės žavios, bet kažko trūksta, kažko tokio... Man gal net ilgio pritrūko, norėtųsi lyg ir ilgesnės, kad uždengtų visiškai batukus. Kalbant apie batus... Pirmojoje lentelėje galima laimėti mano akimis nuostabius, gražios ryškiai rožinės spalvos aukštakulnius.



Antra lentelė, Ariana Grande "Into you":



Iš arčiau į šio derinuko detales galit pažiūrėti paspaudus čia. Labai paprastas, vasariškas derinukas. Kas labai labai žavi, tai padraskyti šortukai aukštesniu liemeniu ir puikiai prie jų derantis masyvokas diržas. gerai atrodo ir kaklo papuošalas, labai universalus ir nereikalaujantis kažkokio specialaus derinimo, sakyčiau tinkantis beveik visur. Norit išversiu visas iš kėdžių, ant kurių patogiai sėdit ir skaitot? Šis kaklo papuošalas, o jei tiksliau dvi grandinėlės su pakabučiais realiai kainuoja nei daug nei mažai. Viršutinis - 758$, o apatinis - 628$. Nieko sau papuošaliukai? Apžiūrėti, o galbūt ir įsigyti (ar paprašyti kokio labai labai labai dosnaus Kalėdų senelio) galite čia ir čia. Grįžtant prie rūbelių... Kas derinyje šiek tiek meh batukai. Niekada pernelyg nesižavėjau tais a le sportbačiais ant platformos, kad ir kokie brangūs ar firminiai jie bebūtų.

Trečia lentelė, Beyonce "Formation":



Trečios lentelės apranga - jau antra iš Beyonce "Formation" klipo. Tai dizainerės Alessandra Rich 2016 spring kolekcijos kūrinys ir Chanel skrybėlaitė. Vėl grįžtam prie aukštosios mados. Tik šį kartą aukštoji mada primena 19 amžių, raukinukais ir nėrinukais pasidabinusias damas sėdinčias svetainėse ir geriančias arbatą... Na, panašų vaizdą matome ir Beyonces klipe spausti čia. Suknelė tikrai įdomi... Savotiškai. Ji nėra prasta, bet labai specifinė. Prie tokios suknelės jau nebepriderinsi aukštakulnių žudikų ar kniedytos delninės (nors tikiu, kad pas mus MA žaidime tikrai yra tokių sumanių panelių kurios tai sugebėtų ir, sugebėtų taip, kad net priverstų žagtelti iš netikėtumo). Labiausiai derinys kelia asociacijų su romantika. Jei suknelė 50/50, tai delninė su skrybėle visiškai ne ne ne. Delninė labai jau kukli, labai paprasta, mano asmenine nuomone - per maža. Na o skrybėlė atrodo kaip nevykusiai įvykdytas gatvės iliuzionisto triukas, kurio metu skrybėlė turėtų pakilti nuo galvos, bet kažkas nutiko ir ji kažkur tarsi pakilusi, bet nelabai...

Ketvirta lentelė, Ariana Grande koncertinė apranga:






Na ir dar viena paprastutė apranga pagal Ariana Grande! Paprastučiai Levi's šortukai, Alexander Wang bralettė ir fantastiški Christian Louboutin aukštakulniai. Labai žaviai atrodo ant klubų užrišti languoti marškiniai. Suteikia valiūkiškumo ir laisvumo deriniui. Iš esmės tai šortai, braletė ir prabangūs Louboutin lyg ir nederėtų, bet kai viskas taip gražiai sudėta kartu, o ir Ariana lyg ir "išreklamavo" tokį derinimo būdą, atrodo kitaip jau ir būti nebegali ir visos detalės taip puikiai viena kitą papildo

Penkta lentelė, Beyonce "Formation":





BOW DOWN B*CHES, nes tai jau trečia ir pati nuostabiausia apranga iš Queen Bey klipo! Dieviška prancūzų mados namų On Aura Tout Vu suknelė primena raganas ir piktas Renesanso pamotes. Geriau neerzinti ir nevesti iš kantrybės damos, apsirėdžiusios tokia suknele. Kad dabar nebe raganų laikai primena drąsūs Dylanlex firmos sidabriniai papuošalai ir plačiakraštė žavuolė skrybėlė, kuri pakankamai storos medžiagos, todėl atrodo, kad neturėtų derėti prie elegantiškai krintančio suknelės audinio, bet žiūrėk iš kurios nori pusės - fantastiškas derinys vis tiek. Manau visos kurios bent kiek domisi Beyonce ir ja žavisi, norėtų šito derinuko savo spintose.




Šešta lentelė, Rihanna "Work":


Kuo nesižaviu, tai nesižaviu Rihannos stiliumi. Aš gal per sena, pernelyg paprasta, bet jos stiliaus visiškai nesuprantu. Sukarpyti skudurėliai, permatomos suknelės, blizgučiai... Dauguma aksesuarų ir rūbų kuriuos Rihanna pasirenka man primena pigiausius Gariūnų skyrius, nors realiai tie skudurėliai kainuoja kokius 10 kartų daugiau nei minimali paprasto Lietuvio alga... Visiška beskonybė, vulgarybė, piguma, bet tai tik mano nuomonė. Ne išimtis ir ši suknelė/skraistė iš "Work" klipo. Tai Tommy Hilfiger spring/summer 2016 paplūdimio suknelė. Nežavi ir aukštakulniai. Tarsi visai nieko, bet nėra kažkas TOKIO. Aukštakulniai kurti dizainerio Giuseppe Zanotti. Nors šiaip Giuseppe aukštakulniai yra nepaprastai nuostabūs, Rihannos derinyje parinktas modelis neatrodo taip gerai. Visai kitaip šiame derinyje nuteikia papuošalai, juodi nagai ir chna. Chokeris ant kaklo gal ir nėra kažkas super duper, bet žiedai ir apyrankės... fantastika!

Šukuosenos kurias galima laimėti:





Realios aprangos:
(paspaudus ant paveikslėlio jis pasididins)


23 komentarai:

  1. Geras įrašas! :-) Kaip visada šaunuolės...! :-) Šįkart aplenkėt net MA administraciją... :-DDD
    Kažkaip seniau, regis, man visai neblogai sekdavosi šitame žaidimo tipe, o pastaruoju metu išlošiu 1-2 daiktus... Na maksimum 3, bet man regis, kad taip niekada ir nenuėjau toliau trečios lentelės... Tad šįkart bent tiek gerai, kad iš esmės niekas labai nepatiko ar net visiškai nepatiko... Šukuosenos nei viena nepasirodė pernelyg vertos dėmesio, na nebent ketvirtoji apranga visai nieko, bet dėl jos leisti safyrus nesiruošiu... O ir taip jų pirkti ne mėgėja, o sutaupyti jų irgi nelabai sekasi... Na, ką gi, visi žmonės yra skirtingi, o jų mados skonis taip pat... Sėkmės vartant langelius ;-)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai ačiū už komplimentus :) ♥
      Pasisekė čia mums, kibom į darbą abi su lovely iškart vos žaidimui pasirodžius :D
      Na, man tai patys gražiausi yra Arianos abu deriniai ir Beyonces juoda suknė. Ta Rihannos drapanėlė man jau ir klipe buvo visiškas nesusipratimas pasirodė :D Bet papuošalai, chna labai labai! Baltoji suknelė senovinė, na tai jos jau praktiškai niekur ir nepanaudosi apart konkursų ir gal teminių vakarėlių, nors nebūna dažnai tokios temos kaip senovė ar koks ten 4 dešimtmetis :D O pirma tai nežinau, batai labai gražūs, pati suknelė iš pradžių meh, bet pasididinus ji šiaip faina visai, bet jos panaudojimas irgi toks - bus nebus, norėsis ją naudot kažkur ar nesinorės... Šifoninis kaspinas labai jau specifinis. Na žodžiu pažiūrėt gražu, o dar kai tas atlikėjas mėgsti ir žinai, visos tos trys dainos pas mane non stopu savaitėmis eidavo, jau iš principo norisi aprangų :D
      O žaidimo tipas man kažkoks košmaras :D nėra baisesnio tikrai :D kiek jau teko susidurt, tai max tris daiktus esu laimėjusi.
      Dar kartą ačiū, kad apsilankei ir pakomentavai :)

      Panaikinti
  2. Noriu paklaust jūs keliat , tam , kad įkelt ar kaip ? Na okey įkėlėt ir kas iš to ? Vienos šukuosenos trūksta , teksto galim sakyt nėra , lentelių irgi nėra , tai aprangas visi pagal kodus gali susirast o kas kur iš kur žinot? Manau geriausia susirinkt visą informaciją ir normalų tekstą parašyt ir tada kelt , o ne ant durniaus įkelt aj kas čia žiūrės. Na nežinau darykit kaip norit , tik čia mano patarimas jums , ypač , kai pati užsiimu blogo veikla ir tikrai norisi vien gerų atsiliepimų ir pasidžiaugt kitų darbais :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už komentarą. Neketinu švaistyti safyrų vien tam, kad sukelčiau lentelių screenshotus. Yra parašyta kuris derinys iš kurios lentelės. :) Man svarbiau atrodo informuoti savo klubą ir kitas žaidėjas, o tai, kad prirašysim kaip ten kas gražu ar negražu yra tik antraeilis dalykas. :)

      Panaikinti
    2. Ir aš pilnai sutinku, kad derėtų paruošti normaliai viską nuo a iki z, bet mūsų komanda pasirinko dirbti tokiu būdu, mums taip patogu, taip gaunasi. Kai norim ir galim, skelbt greičiau įrašą - keliam viską dalimis, kai įrašo rengimas užrunka, tada viską skelbiam kartu.

      Panaikinti
  3. Kokios jūs šaunuolės! Visą dieną non-stop "stalkinau" tris blogus (tarp jų ir jūsų) ieškodama įrašų apie naująjį žaidimą. Labai apsidžiaugiau ir maloniai nustebau, radusi informaciją būtent pas jus :)
    Kalbant apie prizus, tai nelikau sužavėta.. tik kasytės žaviai atrodo, bet veikiausiai be tos gigantiškos skrybėlės ir šios prarastų žavesį.. O pirmoji Beyonce's šukuosena atvaizduota taip nemokšiškai, kad net originali, esanti ant pačios Beyonce, nebeatrodo graži :D Arianos šukuosena (iš koncertinės aprangos) taip pat nevykusi.. jei būtų bent truputį panašesnė į realiąją, turbūt imčiau, net jei būtų paskutinėje lentelėje :D
    Beje, tik į blogą įėjus "iššaunanti" muzika šiek tiek gąsdina :D Nežinau, ką šiuo aspektu galima pakeisti, bet jūs protingesnės už mane, tikiu, kad ką nors sugalvosit :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai ačiū už komentarą! Smagu, kad skaitai mūsų blogą :) Man irgi labai dažnai nepatinka kaip rūbai, šukuosenos perpiešiami :D Kol nematai realiai atrodo gražu, bet kai palygini realų variantą su pieštiniu, tai atrodo dievepadėk kas čia per apsurdas nupieštas :D
      O kodėl muzika gąsdina? Ar, kad ne tavo stiliaus, ar šiaip, kad garsiai užgroja? :/ Čia toks dalykas nepraktiškas, kad sunku labai padaryti, kad visoms tiktų, patiktų :D bet gerai, kad pranešei. Niekas niekada taip ir nekomentavo dėl tos muzikos, tai niekada pernelyg didelio dėmesio ir neatkreipdavom apart to, kad kartais atnaujint dainas. :)

      Panaikinti
    2. :DD Kadangi aš ilgų padėkų nemoku rašyti tau, Paula, teks palaukti Kylies litanijos, o aš tiesiog pasakysiu dėkui :))
      O dėl muzikos aš jau pripratau :D. Visada kompo garsumą laikau ant 9, tai nelabai manęs ir gąsdina :D
      džiaukis, kad popsinė muzika čia daugiausia, o ne rokas :'D

      Panaikinti
    3. :DD vienu metu su Kylie paskelbėm komentarus ;DDDDDDDDD

      Panaikinti
    4. Kylie, mane irgi gąsdina kartais muzika kai naktį kompe užgroja koks byberis kitam bloge :DDDDDDDDDD
      patikėk šokas geras :DDD

      Panaikinti
    5. Aha, ačiū už papildymą, Lovely Pink ;) Būtent tai ir norėjau pasakyti :D Pojūtis panašus, kaip tą rėkiančią pabaisą pamačius ir išgirdus (nors aš jau įsigudrinau prieš atidarant neaiškias nuorodas išsijungti garsą)... :D

      Panaikinti
  4. Man tai Rihana irgi nepatinka, nes ji vulgariai rengiasi, bet MA jos rubai graziai nupiesti. Dabartine jos suknele net neprimena kazko vulgaraus, tiesiog toks egzotiskas kaip is dziungliu zaidimo rubas :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visiškai pritariu. Rihana man irgi nelabai patinka, bet MA rūbai šauniai atrodo ;)

      Panaikinti
  5. Šaunuolės! Tikrai gerai padirbėjote:) Tik šį kartelį turiu prašymą. Ar galite atsiųsti man pilną nuorodą šitos suknelės? https://static-ladypopular.com/ladypopular/v3/img/thumbs/dress-800.png

    Niekaip nerandu jos spalvos :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveika, šis rūbelis yra sudarytas iš dviejų dalių (l1 - l2)
      Dėl to tau tikriausiai ir nepavyko rasti :)
      Štai kodas :

      https://static-ladypopular.com/ladypopular/v3/img/model/dress/dress-800-b3-c19-l1.png

      https://static-ladypopular.com/ladypopular/v3/img/model/dress/dress-800-b3-c19-l2.png

      Panaikinti
  6. Reakciju nedarote? :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kažkada buvo, bet paskui pradėjo strigt mums jos, tai rodo tai nerodo, nesupratom kur bėdos ir iš vis nuėmėm. :)

      Panaikinti
  7. Visaip išknisau internetą, nu bet niekaip nerandu antro derinuko liemenėlės ir 4 derinuko marškinių :/ Gal galite pagelbėti ?:D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. http://static.xs-software.com/ladypopular/v3/img/model/bathingtop/bathingtop-46-b3-c2.png
      https://static-ladypopular.com/ladypopular/v3/img/model/scarf/scarf-92-c1-l1.png
      https://static-ladypopular.com/ladypopular/v3/img/model/scarf/scarf-92-c1-l2.png

      :)))

      Panaikinti
    2. OOO labai ačiū jums :):)

      Panaikinti