2016 m. rugpjūčio 29 d.

Labiausiai erzinantys dalykai MA ( Savaitės pletkai nr. 2 )

Labas vakaras,
 kaip vasara? Ką gero nuveikėt? Ar laukiat rudens? :D
Aš tai NE :)


 Vakar labai tingėjau parašyti naują straipsnį skirtą pletkų rinkiniui, todėl paskelbsiu šiandien.
TAD, tylim ir įdėmiai skaitom xD
Ir tai nėra labai susiję su naujienomis ar kažkuo kitu, bet svarbiausia, kad apie MA ^^
.....>.....<....<.....<....>....>.....>.....>...<....<....<....<...<....>...>....<....>.......
Superpanelę žaidžiu gan ilgai, tad tikrai pastebiu užknisančius dalykus čia. ( nuo 2013 gruodžio:P )
Iš karto perspėju, kad kai kurie paveiksliukai yra visai ne į temą. Juos įdėjau šeip sau, kad būtų gražiau. Svarbu gražu ;) :D
Pora pavyzdžių iš mano MA:

 Štai toks vaizdelis pasitinką dažną žaidėją įėjus į drabužinę persirengti, panelių profiliuose ir kitur.
Gal ir atrodo juokingai, bet kai tokios čiūdos pradeda kartotis vis dažniau ir dažniau tai tampa kliūtim atlikti "būtinus" dalykus MA.
Niekaip negali perrengti panelės, negali balsuoti už žaidėjas, ar žaisti žaidimus žaidime. ( sviestas sviestuotas :D )
Dažnai tokie trikdžiai pasitaiko naudojantis telefonu ar plančete, bet tai tikrai nesusiję su telefono senumu ar interneto ryšiu..

 Antrasis labai erzinantis dalykas yra kai vietoj vieno rūbo ( ar kito daikto ) lėlei užmauna visai kitką. Mano nuotraukoje matote, kad vietoj plonų nailoninių pėdkelnių man serveris išrenka storas sportines :D
 Žinoma klaidelė išsitaiso vos perkrovus puslapį/kompiuterį, bet deja, ne visada pavyksta.
 
Šis nervinantis dalykas nėra sistemos klaida, bet pripažinkim labai užknisa kai pirmo-trečio lygio panelė parašo visišką pievą ir taip suteršia asm. žinutes. Dėl tokių veikėjų esu "pametusi' iš tikrųjų labai svarbias žinutes tarp kitų.. :)

IR juk dažnai būna kai sudalyvaujate fotosesijoje ir tarkim smaragdų gavimo tikimybė yra 99% jūs negaunate nė vieno smaragdo arba geriausiu atveju 1. O kai procentų būna vos trys laimi 2 smaragdus.
Iki šiol negaliu suprasti kaip taip gali nutikti :D


 Žiaauriai būna pikta ( bet linksma kitai panelei ) kai iš maža-vidutinė-didelė dovanų žaidimo kažkas nusiperka mažiausią dovaną ir laimi pačią gražiausią šukuosena ar mašiną..O tu tuo tarpu vis kapstaisi su didelėmis ir laimi geriausiu atveju baisią suknelę.

Iki šiol labai pykstu dėl neperkeltų senosios Superpanelės rūbų..:(.
Nesuprantu kodėl jų neperkėlė. Tikriausiai labai tingėjo ir pamanė, kad mes apsieisim..Taip nutiko daugeliui kitų rūbų..Gražių rūbų..

Podiumas≠podiumui.

Podiumas - tai vieta gražiausioms panelėms. Tam ir yra mygtukai 'balai", pasirinkimas 1,2,3.
Tikriausiai dabar niekas iš tikro nevertina grožio, o tiesiog balsuoja maxiukais ( tarp jų ir aš, nes kaipgi nepaliksi trijų maxiukų.Toks įprotis jau ;D)
.Kartais tikrai matau paneles, kurios pagal išvaizdą nėra vertos stovėti ant podiumo..Nors ir visų skonis skirtingas, bet..:D ( aišku taip būna retai ;) )
Jeigu jau esi podiume tavo namai turi būti bent jau apklijuoti tapetais, o ir pati panelė turi būti aprengta padoriai :)


 Panelės su nuostabiais vardais.
Juk visos tikrai žinome, kad pagal skaičiukus panelės varde dažnai sprendžiame kiek jai metų ( pvz:. Viktorija9, Godukas10 ) :D ir t.t Taip pat labai nervina tokie vardai kaip : Bulvė, Višta, Laistytuvė..Monster high zombių (?) vardai - Frenkė..Barbė..ar dar kažkas panašaus su kokiu skaičiuku, kuris grožio tikrai neprideda arba turi kokią reikšmę - 666/68 (9)...xD...Taip pat pakalbėkime apie vardų originalumą :)). Kiek aš jau esu mačiusi tokių pačių vardų, tik prigražintų taškiukais, burbuliukais ar dar kuo. O blogiausi vardai yra tokie - Tikroji Morina, Netikroji Forbela, Pavogta Nova, Netikra Lion, Adminė Kamilė :D..>.< esmę manau ir taip supratot.


Hakerių puolimai/Serverių lūžimas
Tikrai kiekviena panelė žino, kad bent kas mėnesį mūsų žaidimą ( ir kitus Software žaidimus ) puola hakeriai, ar šiaip užlūžinėja žaidimai. Dažniausiai strigimas būna per "laiko žaidimus"  kai reikia ką nors kas kažkiek valandų paspausti, tad prarandame tikrai daug nemokamų ėjimų..


Vakarėlių gadintojos
Klubų reklamos, misijų skubinimas, didžiosios raidės, šauktukai, spaminimas puikiai žinomas kiekvienai panelei išsipuošusiai į sužadėtuves. Taip pat negaliu nepaminėti vakarėlio tvarkdarių - rėkaujančių ką kam daryti. Tai kada kokia foto su kuriom panelėm šventės kaltininkei padaryti , tai greičiau pirkti pop priedus ir t.t.
:( Dažnai tokie žmonės mirtinai sugadina vakarėlius, o tai sužadėtiniams neprideda populiarumo.

Dar rašyčiau ir rašyčiau, pildyčiau ir pildyčiau šitą sąrašą dalykų..Bet pasilaikysiu juos sau, nemanau, kad nelababai kam įdomų lovely nusišnekėjimai.
Iki kito įrašo :P
Atia-atia


5 komentarai:

  1. Patinka man jūsų blogas.. Bet bent mane labai atbaido (ypač Lovely Pink) naudojami "kaimo žargonai" :D Taip ir norisi viską išbraukyt :D Puikiai suprantu, kad norisi įnešti "spalvų" ar nebūti "nuobodžiai", bet juk ir lietuvių kalboje turime daug tinkamų žodžių. Anglicizmus dar pakęsčiau (nors tokių net nelabai randu), bet iš rusų kalbos atkeliavę žargonai tikrai neprideda nei spalvų, nei grožio, ar juo labiau proto :D
    Noh8, tiesiog toks pastebėjimas iš mano, kaip skaitytojos pusės. Sėkmės tobulėjime ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

      Panaikinti
    2. Nesu gryna miestietė tai ir žodžių, ir žargonų visokių pasitaiko ( ypač iš senų žmonių išmoktų :DD ) todėl šnekamojoje kalboje dažnai ištariu kažką "nenorminio". Aišku, mokykloje viskas normaliai, nes ten laisvai neparašysi,reikia taisyklingai, kultūtingai rašyti ir visi taip žino. Ir rašo.
      O čia blog'e, vis dėl to nėra nei LT mokytojų, nei dar kažkokio blogio (gėrio) :) tai ir rašau laisvai,kaip galvoju. Kartais su pagražinimais, kad gal įdomiau būtų..(?¿) Vėliau tenka daugelį frazių išbraukyti, nes pradedu vėl šnekama kalbą varyt xd ir tada tikrai būna ne kas.

      Bet dėkui už taiklią pastabą,stengsiuosi rašyti gražiai :P

      Panaikinti
  2. Smagūs paplepėjimai :-DDD Kaip visada įdomu, o ši tema, manau, tikrai aktuali jei ne visoms, tai daugeliui MA žaidėjų :-DDD
    Kaip tik kitam savo įraše "MA gyvenimas" rubrikai jau ruošiaus rašyt kažką panašaus, bet dabar apsigalvojau - kada nors kitą kartą, nes dar atsiras kokių nors kaltinimų, kad ką nors nuo kieno nors kopijuoju :-D Tačiau nieko tokio, jau yra kelios idėjos :-D :-)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. :) Smagu, kad patiko :)
      Atsiprašau, kad pavogiau idėją :D.
      Manau gali drąsiai rašyti panašų įrašą tik su kitais pastebėjimais, ar vien apie kažkokią temą ( pvz:....am..Gyvūnėlių rūbai :DD )

      Panaikinti