2016 m. rugpjūčio 7 d.

Pakartotina "Paplūdimio kolekcija"

Sveikos gražuolės,

Penktadienį mus pasitiko pakartotinė rūbų kolekcija. Senbuvės rūbus tikrai gerai prisimena, o naujokėms vėl pasitaikė puiki proga gauti, pas kitas paneles matytus, seniai išsvajotus rūbelius.

Apžvelkime paveiksliukus, nes čia jie, žinoma, ir yra įdomiausi ^^


Kolekcijoje didžiulis pasirinkimas maudymosi kostiumėlių, šiek tiek paplūdimio skraisčių, suknelių ir keleto aksesuarų, kurie beje, netgi labai dailūs! Mane visiškai pakerėjo plonytė grandinėlė ant krūtinės (pirmoji nuotrauka ant lėlytės su melsvu maudymuko viršumi). 

Kolekcijoje daug ryškių spalvų, raštų, įdomių kirpimų ir formų rūbelių. Spalvinė rūbelių gama turėtų patikti mėgstančioms ryškumą.

Tiesa, kai kurie rūbeliai ir jų siluetai jau matyti, pirmoje nuotraukoje esanti balta palaidinė labai panaši į taip pat pakartotoje "Vasaros kolekcijoje" buvusią palaidinę:



Kai kurios skraistės taip pat tarsi kažkur matytos, turėtos... Tiesą sakant man daug kas ir yra panašu į tą, jau minėtą, pakartotinę "Vasaros kolekciją" :)


Asmeniškai man, įdomiausi ir gražiausi rūbeliai kolekcijoje yra, ant pirmos lėlytės užvilktas megztukas - skraistė ir priešpaskutinė suknytė. Paminėjimo vertas ant trečios lėlytės užmautas maudymukas, primenantis Triangl siluetus. Puiki ir septintoji suknelė, kuri kolekcijoje įvertinta 8 safyrais, nors tiesą sakant, nemokėčiau tikrai safyrų už šią suknelę. Jei dėl suknelės kainos dar būtų galima kažką padiskutuoti, verta ji tų 8 safyrų ar ne, tai be jokių diskusijų 4 safyrų nevertas, ant priešpaskutinės lėlytės rankos uždėtas, baltai rožinis rankinukas. Manau safyrus tikrai verta pataupyti naujesnėms kolekcijoms. :)


Kas liečia maudymosi kostiumėlius - dauguma jų visai puikūs. Įdomesni kirpimai, sagtelės, kutosai, nėriniai, suraišiojimai. Tikrai yra kur paganyti akis ir kuo papildyti savo lėlių drabužines. Verta paminėti ir tai, kad dauguma maudymosi kostiumėlių turi juodus ir baltus spalvinius pasirinkimus, kas manau tikrai be galo gerai ir naudinga, turint omenyje tai, kad suknelės, skraistės ir kiti paprasti rūbeliai kolekcijoje yra spalvingi, neoniniai.


Kolekcija tikrai nėra prasta. Be galo džiugu, kad turim puikią galimybę nekukliai papildyti maudymosi kostiumėlių lentyną... Net neabejoju, kad per būsimus sužadėtuvių vakarėlius paskelbus paplūdimio temą išvysim žymiai įvairesnių derinukų.

O kas jums labiausiai patiko šioje kolekcijoje? Ar turit rūbelių - favoritų? :) Visada labai laukiam skaitytojų nuomonių komentarų skiltyje. ♥


2 komentarai:

  1. Labai fainos nuotraukos ir maudymukai juodi patiko man.
    kiek laiko užtrukot su foto?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Patiko labai jūsų įrašas;)

    AtsakytiPanaikinti