2016 m. rugpjūčio 22 d.

Dovana :)

Sveikos, 
nežinau ar jūs domitės sportu, ar palaikėte lietuvius dalyvavusius 
Olimpinėse žaidynėse, bet tikrai žinote, kad toks čiūdas kaip Riodo Žaneiro 2016 Olimpinių žaidynių uždarymas buvo šiandien paryčiais.


 „Maracana“ stadione, talpinančiame 78 tūkstančius žiūrovų vyko iškilminga uždarymo šventė. Renginys tikrai neeilinis, nes 16 dienų Brazilijos ir viso pasaulio dėmesį kausčiusi olimpiada sugrįš  tik po ketverių metų – kai olimpinė ugnis vėl suliepsnos 2020-aisiais Tokijuje.
Mūsų lietuviai šį kartą per daug nesužibėjo, bet iškovojo keletą garbingų medalių, ir užima neblogą 12 vietą pagal apdovanojimų skaičių :D
 
 Mūsų žaidimo kūrėjai taip pat norėjo garbingai paminėti žaidynes ir įteikė mums po nuostabią dovaną - ryškiaspalvį paukštį:



Dovana tikrai originali ir tikrai primena saulėtąją Braziliją, juk tai Mėlynoji ara! Tiksliau Hiacintinė ara.Šį paukštį galima atpažinti iš mėlynų plunksnų ir geltonų ratilų aplink akis, po snapeliu.
Paukštis yra labai didelis - jo ilgis siekia 1 metrą. Beje, tai didžiausia iš visų papūgų; sveria per 1,3 kilogramo :D. Nemažai, ką?
Arų būna įvairių spalvų, tikriausiai labiausiai žinoma egzotiškoji Raudonoji ara-> Kairėje pusėje pateikta papūga man yra gražesnė, bet pripažinkim mėlynplunksnę bus tikrai lengviau pritaikyti deriniams :D
Taigi, šį kartą kūrėjai su staigmena tikrai neprašovė, smagu. Labai smagu ^^ Jeigu kam pasidarė labai įdomu, plačiau apie šiuos paukščius rasite internete, tereikia įrašyti - Mėlynoji ara/Raudonoji ara.


O dabar paliekame gyvąjį kampelį ramybėje ir pažiūrime kas dar nematė (!) Rio de Žaneiro uždarymą/atidarymą :)) internete arba per TV
  ( šiandien lig tais per Lietuvos rytą ~19h rodys uždarymą :DD )
 
Arba čia
:) 

Geros dienos,
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą