2016 m. rugpjūčio 8 d.

Muzikos natos (ATNAUJINTA)

Laba diena!


Visiškas Yay! Netveriu džiaugsmu, jei jau taip atvirai :D Sulaukėme bene puikiausio žaidimų tipo - maža, vidutinė, didelė dovana. Sakyčiau tai antras pagal gerumą žaidimo tipas, pirmas be abejo būtų teleporteris. Nereikalaujantis daugybės smaragdų ar tuo labiau safyrų, paprastas ir net jei jame viskas paremta sėkme, ta sėkmė dažniausiai nenusisuka.


Nuo 2016.08.08 iki 2016.08.22 turite galimybę pirkti muzikos dovanas, kuriose slypi nuostabūs atlygiai!

Skirtingose dovanose rasite nepakartojamas aprangas, išskirtines šukuosenas, o jei pasiseks, laimėsite ir naujus veido bruožus! 

Kuo didesnė dovana – tuo didesni šansai laimėti geresnius prizus! 

Dovanas įsigykite už muzikos natas arba safyrus. Natas galite gauti, laimėdamos dvikovas mados arenoje ar prieš supermodelius. 

Visos nusipirktos dovanos patalpinamos į inventorių ir jas bus galima atidaryti nuo 2016.08.15, 14:00! 

Dalykai, kuriuos turite įsidėmėti: 

- Natas galite rinkti nuo 2016.08.08 iki 2016.08.21, 14:00. 
- Dovanas galite pirkti nuo 2016.08.08 iki 2016.08.22, 14:00. 
- Dovanas galite atidaryti nuo 2016.08.15 iki 2016.08.22, 14:00. 

Atminkite, iki 2016.08.15, 14:00 visų dovanų įsigijimui taikoma nuolaida! 
Nusipirkite kuo daugiau dovanų, kad padidintumėte šauniausių prizų laimėjimo tikimybes!


Norėčiau priminti, kad forume, pagalbos skiltyje yra tema apie supermodelius su paaiškinimu apie jų lygių kilimą/kritimą, aktualu toms, kurios norėdamos gauti daugiau natų nori kovoti su supermodeliais:
Spausti čia.


Žaidimas sukurtas pagal skirtingų muzikos stilių žymiausius atlikėjus.

Ilgai netempiame gumos ir... Rodome šukuosenas kurias bus galima laimėti, o jų net visos 4, o ne 5 kaip skelbėme anksčiau (ačiū Forbes klubui už informaciją, mes irgi nežinojome, kad penktoji šukuosena ne iš žaidimo, o žaidimo kūrėjų dovana žaidėjoms, žaidimo gimtadienio proga)!!!








Šios šukuosenos pasirodo negalėsime gauti iš Muzikos natų žaidimo, nes ji skirta Superpanelės gimtadieniui :)
( LT versija lapkričio mėn )





Nauji veido bruožai - antakiai, lūpos, akys ir nosis:

Štai kaip creeeppyyy atrodo visi nauji veido bruožai be antakių :DDD. Ir šiaip visi Superpanleės veidai be antakių man baisiai atrodo :D

Aprangos:
Labai puiki apranga! labai labai. Muzikos fanėms turėtų širdis virpėti iš jaudulio nuo spėliojimo ar bus jų nusipirktose dovanose ši nuostabi gitara ar nebus... Nors manau visoms virpės širdelė, tokio aksesuaro dar neturėjome iki šiol. Puikios ir ilgos kojinės ir batai, tokie... rawr! 

Nuostabi ir elegantiška suknelė. Nėriniais dabintų suknelių žaidime turėjome jau ganėtinai nemažai, tačiau tokių, padabintų minkštutėmis plunksnelėmis tikrai neteko matyti. Man kažkodėl kyla asociacijų su žiema, Sniego karaliene, sniegu, Kalėdomis ar Naujametiniais vakarėliais.

Šis kontrabosas sakyčiau netgi geriau nei gitara! Ar kada bent kiltų mažulytė mažulytė mintis apie kontrabosą? Kai kas paklausia apie populiarius, žinomus instrumentus iškart pagalvojam apie gitarą, būgnus, smuiką, pianiną, bet kontrabosą... Čia sakyčiau labiausiai epic dalykas žaidime. Turbūt labiausiai nepraktiškas, ne į temą, absoliučiai niekur deriniuose nepanaudojamas, bet spėju visos daugiau ar mažiau norėtų jį rasti atidariusios dovanų dėžę? Blogiausia yra tai, kad šis kontrabosas yra šalikų skyrelyje. Mane ir nustebino ir nuvylė šitas žaidimo kūrėjų pasirinkimas. Na, o suknelė man asmeniškai pasirodė kiek per daug bobiška, pigiai blizgi.

Šis kombinezonas-suknelė yra kažkas wow! Ir hipiškas ir elegantiškas tuo pačiu metu. Nuostabiai krentanti lengvutė medžiaga, švelnūs raštai, nuostabios spalvos. Labai labai gražus drabužis! Atskirų komplimentų nusipelno ir pelėdos akiniai ir raištelis ant kaktos. Trumpai tariant, viskas šiame derinyje yra be galo puiku.

 Pigiai atrodantys ir klaikūs Disco stiliaus drabužiai. Iš viso šio derinio norėčiau nebent batų. Visa kita blizgu ir fufu.

Sidabrinių ir auksinių plunksnų kailinukus pamilau vos pamačiusi reklaminį žaidimo paveikslėlį... Ekstravagantiški ir rėkiantys apie save, originalūs ir reiklūs derinimui ir visiškai visiškai nuostabūs. Ne kiekvienam stiliui ir ne prie kiekvieno rūbo priderinami, bet labai puikūs visomis prasmėmis. Kombinezonas taip pat gana įdomus ir originalus, tiks drąsioms ir nebijančioms eksperimentuoti. Kepurėlės nesirinkčiau ir nesidžiaugčiau radusi dovanoje, o štai aukštakulnius, kad ir pernelyg blizgius, bet būtų malonu gauti.

Štai tokia naujojo žaidimo apžvalga, tikimės, kad patiko :)
Su jumis buvo


4 komentarai:

  1. Hey! Yra žaidime, lūpos, akys, antakiai ir nosis jeigu ką ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai geras įrašas. Matau, ne disco gerbėjos esat.
    P.S. Apsilankykite Star club bloge.

    AtsakytiPanaikinti