2016 m. lapkričio 14 d.

Teminiai antradieniai: Namų jaukumas

Sveikutės :)

Labai atsiprašau, kad derinukai vėluoja visomis trimis dienomis! Buvau labai užsiėmusi visą savaitgalį ir tiesiog net nesinorėjo jungti kompo.

Šį kartą balsavimą pratęsiu iki antradienio vakaro (balsavimui bus dvi pilnos dienos vietoje trijų su puse).

Nieko nebelaukiu ir pristatau praėjusio antradienio temą:


Panelių derinukai:





Simpatijas labiausiai patikusiam derinukui galit išreikšti apklausoje, dešiniame blogo krašte ---- >>>




Vogue žurnalo viršelio temą laimėjo King Kylie Jenner:

8 komentarai:

  1. Šie jūsų įrašai kaip visada smagūs, tačiau šiuo kartu suskubau rašyti komentaro ne ta tema. Pabalsavusi už jaukiausią savo akiai derinį, kiek aukščiau pamačiau ir kitą apklausą: ar reikia blog'ui muzikos. Ir labai nuliūdau pamačiusi muzikos reikalaujantį rezultatą... Kaip. mane. nervina. visokios muzikos blog'uose.
    Kai skaitau blog'us savo muziką nusimažinu iki minimalaus šnabdesio, kad lyrics'ai netrukdytų suvokti teksto. Tad kai užėjus pas Glitter'es, ar Angels on Ladypopular blog'us per visą kambarį nugriaudėja koks bumčikas... taip išsigąstu, kad kurį laiką drebančios rankos net neranda pauzės mygtuko. Kitaip tariant, muziką aš mėgstu, tačiau tik mano skoniui tinkančią, o skaitant blog'ą ji tik trukdo.

    Žinoma, čia visiškai subjektyvi mano nuomonė. Ir visiškai nesitikiu, kad ją perskaičiusios mesit visas mintis apie muziką blog'e, tiesiog pajutau norą tą savo akiplėšišką nuomonę išsakyti ^^ Ką jau padarysi su tais 61 proc. norinčių jūsų blog'o su muzika :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man kažkaip neutralu tuo klausimu... (bet balsavau nereikia) Gali būti, gali nebūti - aš vis tiek nesiklausau :D Iškart įėjusi į blogą skubu spausti pauzės mygtuko grojaraščiui. Štai angliškos versijos klubų puslapiuose kurtuose ne per bloggerį, mėgsta merginos įkišt muziką kur į pakampę ir ieškok kaip pamišęs kai pradeda iš niekur nieko grot.

      Jei jau nuspręs "liaudis", kad nori muzikos, tai muzika ir bus.. :) Ką padarysi :)

      Panaikinti
    2. Visiškai pritariu tau Lunalight...

      Panaikinti
    3. Arba variantas, kuris man labai patiktų: muzika švenčių metu. Na pvz visą gruodį gražios Kalėdinės dainos :)

      Panaikinti
    4. Jo, tie "ne blogger'iai" ypač nervina. Tai pabaiga ten būna dvejopa: arba tiesiog išjungi tą blog'ą ir nė nesistengi jo skaityti, arba visai išjungi garsą per kompiuterį. Tačiau šventinis variantas skamba tikrai visai smagiai :)

      Panaikinti
    5. o geras, dabar dar pamačiau, kad balsavimo rezultatai jau ir pasikeitę - jėga :D

      Panaikinti
  2. Sutinku su tavim Kyliukai ;-)kad grotu kalėdų gėsmelę butu geriausiai O:-)

    AtsakytiPanaikinti