2016 m. lapkričio 17 d.

Fantastiniai gyvūnai

Sveikos, skaitytojos!

Ketvirtadieniai kaip visada mus stebina kokia nauja akcija. Šį kartą Mados Arena nusprendė neatsilikti nuo pasaulinio pamišimo ir į žaidimą pasikvietė fantastinius gyvūnus! Hario Poterio fanės liks tikrai sužavėtos, mat laimėti galima ne tik pagrindinių veikėjų aprangas, bet ir pačius fantastinius gyvūnus!


Šiek tiek apie patį filmą:


"Magiškasis J. K. Rowling sukurtas burtininkų pasaulis sugrįžta į kino ekranus! Visų Hario Poterio fanų laukiamiausiame metų filme pasakojama apie burtininką Niutą Skamaderį, parašiusį knygą „Fantastiniai gyvūnai ir kur juos rasti“, iš kurios Hogvartse mokėsi ir pats Haris Poteris. Tad naujasis filmas nukels mus į J. K. Rowling magijos pasaulį kelias dešimtis metų prieš Harį Poterį ir į kitą Žemės rutulio pusę.



Į Jungtinių Valstijų burtininkų kongresą atvykusį magiškuosius gyvūnus tyrinėjantį ir gelbėjantį Niutą Skamanderį ištinka bėda – pasprunka keletas jo stebuklingame lagaminėlyje laikytų fantastinių gyvūnų. Tuo pasinaudojusi suaktyvėja burtininkų išnaikinimo siekianti organizacija. Magijos pasaulio valdžia dėl to labai nepatenkinta ir Niutas priverstas sprukti. Krizę dar labiau paaštrina didėjanti nesantaika tarp burtininkų ir žiobarų. Skamanderis privalo išsiaiškinti, kas slypi už staiga kilusio chaoso ir skleidžiamos panikos, ir, be to, kuo greičiau sugaudyti iš jo lagaminėlio pasprukusius fantastinius gyvūnus, kol šie nespėjo pridaryti žalos."


Man čia buvo bene laukiamiausias metų filmas, laukiu nesulaukiu kada galėsiu pažiūrėti kino teatre. O iki tol teks pasidžiaugti kauliuko ridenimo žaidimu Mados Arenoje. (Būtent todėl, kad filmo nemačiau, veikėjų aprašymai gali būti šleivi kreivi.)

Viso mūsų laukia šešios stebuklingos žemės, į kurias patekus galima surinkti filmo veikėjų aprangas.

Pirmoji žemė:
Ačiū Lunai už pagalbą "randant" kas gi čia per veikėja, nes aš dar filmo nemačiau ir niekaip neradau atitikmens. Tai Seraphina Picquery apranga. Klasikinė, juoda ir elegantiška, idealiai atitinkanti Seraphina užimamas magiškojo kongreso prezidentės pareigas.

Antroji žemė:
Propentina Goldstein, arba kitaip - Tina. Tina yra ragana dirbanti Jungtinių valstijų Magiškąjam kongresui. Tina buvo auroru, t.y. itin kvalifikuota magijos pareigūne, bet buvo pašalinta iš šių pareigų, dėl to, kad paprieštaravo vadovybei ir jos keliamoms taisyklėms. Mane itin sužavėjo mėlynas Tinos paltas ir batukai.

Trečioji žemė:
Queenie Goldstein apranga. Queenie yra Tinos sesuo, taip pat ragana. Viena iš jos galių - skaityti vyrų mintis. Geraširdės Queenie apranga puikiai atspindi ją. Rausvi atspalviai, dailus, moteriškumą pabrėžiantis rūbų kirpimas, šiek tiek elegancijos. Visiškai idealus geros mergaitės įvaizdis.

Ketvirtoji žemė:
Tinos balinė apranga. Tai visiškai dvidešimtųjų derinys! Primenantis Didįjį Getsbį. Kutosai, blizgios suknelės ir švytintys bateliai. Prabangos suteikia ir žavios nėrinių pirštinaitės, bei kailiukas užmestas ant pečių. Labai labai dailus derinukas.

Penktoji žemė: Fantastiniai gyvūnai ir tapetai bei grindys būstui: (didelis ačiū Lunai ir Liambai!)

Šie gyvūnėliai žaidime yra kaip būsto papuošimai (O gaila, visai smagu būtų šalia lėlės pastatyti kokį ančiasnapį kurmį ar drakoniuką) :)

Tapetai bei grindys būstui:



Šeštoji žemė:
Prezidentės Seraphina Picquery elegantiška ir prabangi suknelė. Seraphina yra Jungtinių Valstijų magiškojo kongreso prezidentė. Pareigos nemenkos, užtat ir išvaizda verčianti iš koto! Įspūdinga, karališko mėlynumo suknelė padabinta auksinėmis detalėmis prezidentę paverčia tikrų tikriausia karalienė.

Surinkus visas aprangas ir gyvūnus galima laimėti mielą, trumpų garbanėlių šukuoseną:

Realūs atitikmenys:

Visumoje aprangos šiek tiek specifinės (pirmoji, paskutinė), visgi fantastinis filmas, o veiksmas vyksta apie 70 metų iki Hario Poterio pradžios... Taigi apie 1920? Bet rūbai nėra prasti ar nepanaudojami. Švelnios, malonios spalvos, kruopštaus derinimo nereikalaujantys paltai, rankinės. Sakyčiau visai neblogai :) Ne taip jau ir daug turim ne fyfiškų, ne prabangių, o tiesiog paprastų, žemiškų rūbų ir detalių kaip antroje, trečioje aprangose. Vertinčiau žaidimo prizus visai pavykusiais. 

Skubu ridenti pirmųjų kauliukų ir žiūrėti ką pavyks laimėti :) Sėkmės ir jums ridenant, bei renkant ne tik didelius kiekius žaliųjų akmenukų, bet ir renkant aprangos detales! :)


Iki kito karto!

lovely pink,
King Kylie Jenner.

18 komentarų:

  1. Pirmoji apranga taip pat Serafinos ;)
    https://origin-www.warnerbros.com/sites/default/files/FB-JB-05776.jpg

    Ir žinoma, man tai tikrai labiausiai lauktas metų filmas! Ir tiesą pasakius, jau turėčiau ruoštis vykimui jo žiūrėti, bet juk negalėjau praleisti pirmojo lietuviško įrašo skirto šiai akcijai ^^

    Et, su tokiu atidumu žaidėjų norams MA kūrėjai ima susigrąžinti mano pasitikėjimą jais :D

    Dar kartą dėkui už šaunų įrašą ;)

    Ai, ir tiesa. Be fantastinių gyvūnų Liamba klubui dar rodė naujus tapetus ir grindis ^^ Penkto portalo dar žinoma nepasiekiau, tačiau manau, jame bus ir šie du "baldai" :)
    https://static-ladypopular.com/ladypopular/v3/img/thumbs/apartment/wallpaper-120.jpg
    https://static-ladypopular.com/ladypopular/v3/img/thumbs/apartment/floor-104.jpg

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O, radau ir pilnus dydžius :) Nereikės jums vargti ;) Gero vakarėlio! :)))

      https://static-ladypopular.com/ladypopular/v3/img/apartment/floor/floor-104-26.png
      https://static-ladypopular.com/ladypopular/v3/img/apartment/wallpaper/wallpaper-120-26.png

      Panaikinti
    2. Dėkui už pilno dydžio kodus :) Buvau ir pati pastebėjus "thumbs" dydžio tapetus ir grindis, bet pilno kodo rasti nepavyko, nes visur rašiau c26 ir nė karto nepatikrinau be c :D kitą kartą žinosiu, kad baldai ieškomi kiek kitaip :)

      Ačiū!

      Panaikinti
    3. Vau! Luna, ačiū tau labai! ;ooo
      Pavydžiu tau, aš vis dar laukiu kada prisiruošim nueiti pažiūrėti ;ooo Bet jau spirgu kaip lašinukas keptuvėje :D

      Panaikinti
    4. Aš pati ieškodama baldų dažniausiai pamirštu, kad "thumbs" nuorodoje reikia pakeisti ir "galūnę" iš .jpg į .png Ieškant pilno dydžio rūbų jau būna geros tos galūnės, tai čia toks papildomas įsimintinas dalykas gaunasi :)

      Na, vakar buvo "premjera", taip sakant, tai net nežinau, ar dar kur rodė be Vilniaus Forum Cinemas kino teatrų :) Tačiau nuo šiandien jau tikrai siūliau ilgai nebeatidėlioti ^^ Vertas viso to laukimo filmas, tik bėda, jog tokią galybę klausimų iškelia, jog tik dar labiau nusimini, kad į juos visus atsakymus gausi greičiausiai tik 5-tame filme, kuris už begalybės laiko!

      Panaikinti
  2. Sveikos, šaunus įrašas :) Ir turiu klausimą, šie gyvūnai atsiras kaip augintiniai ar kaip būsto papuošimai?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ačiū labai. Be to, buvo dar administracijos parašyta kad, ir profilio fonas bus. Tai, tikriausiai kaip Luna sakė apie "baldus" ir profilio fonas bus penktame :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai atsiprašau jei nuskambės įžūliai bet, paskaitykite žinutėse naujienų skyrelį ten aprašyme tikrai parašyta kad profilio fonas yra.

      Panaikinti
    2. Ne visi akli mato, skaičiau prieš tai neatkreipiau dėmesio visai :D Nežinau, koduose tai nėra ;ooo

      Panaikinti
    3. O šiandien jau žinutėje nėra jokio profilio fono, tad kodais visada geriau pasitikėti nei adminų žinutėmis :D Nėra pagal kodą daikto, vadinasi ir nebus :))
      Tačiau šiuo atveju tikrai pikta, nes jau turėjau vilčių, jog kokia klaida įsivėlė. Gal dabartinio žaidimo fonas ne sekantis, o dar sekantis skaičius ir pan. ... Nes to Amerikos burtininkų kongreso vaizdo labiau norėčiau būtent už savo lėlės, o ne būste ^^

      Panaikinti
    4. Sveikos :)
      Parasiau as adminams ir pataise klaida naujienu zinuteje.
      Rasiau, kad gavau sukuosena, rubus, baldus o profilio fono nera. Tai atrase jog "apgailestaujame, suklydome vertime, ten tapetai bustui, o ne fonas" taip pikta, negaliu !!

      Panaikinti
    5. Tai šeši pirštai ant lėlės rankų, tai vertimas šleivas kreivas :D Už ką mes tada pinigus mokam, man šiek tiek neaišku darosi :D

      Panaikinti
  4. Ir pataisyti noreciau, antrame derinyje jokiu auskaru nera :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gali būti :) Sumaišė lovely tikriausiai su kokia kita akcija/žaidimu. :)

      Panaikinti
    2. Ne ne, tiesiog tie auskarai yra su trečia (rožine) apranga, o ne Tinos derinyje ;)

      Panaikinti