2016 m. lapkričio 9 d.

Dovana - ledinukas ir užuominos į sužadėtinio kolekciją.

Laba diena panelės,

Šiandien maloniai nustebino atidarytas superpanelės žaidimas :) Lange iššoko dovanos lentelė! jau maniau, kad pagaliau gausim pažadėtąją šukuoseną žaidimo gimtadienio proga (Lietuviškos versijos gimtadienis - Lapkričio 6d.).

Bet šukuosenos dar teks palaukti. Dovana - ledinukas su ūsais, skirta paminėti, kad lapkritis yra kovos prieš prostatos vėžį mėnuo. Turbūt esat girdėjusios "No shave November"? Būtent šiam judėjimui ir skirtas ledinukas su ūsais.


No Shave November yra nepriklausoma organizacija, įkurta 2004 metais Australijoje. 30 vyrų grupelė sumanė visą mėnesį nesiskusti, ir taip atkreipti dėmesį ir parodyti palaikymą vyrams sergantiems prostatos vėžiu ir depresija.

No Shave November skatina vyrus visą Lapkritį auginti ūsus, kurie simbolizuoja sveikatą, juk vėžiu sergantieji, dėl chemoterapijos netenka plaukų... O per tą mėnesį, kai vyrai nesiskuta, visus pinigus kuriuos tą mėnesį būtų išleidę skutimosi priemonėms paaukoti fondui padedančiam kovoti su siaubinga liga.

No shave November gali dalyvauti ir moterys norinčios palaikyti idėją ir sergančiuosius. Akcijos tikslas yra visą mėnesį nesiskusti, tad moteris gali neskusti kojų, nesidaryti depiliacijos, o pinigus kuriuos būtų išleidusi, paaukoti sergantiems.


Labai smagu, kad žaidime taip pat turim galimybę išreikšti palaikymą. Ūsuotas ledinukas parodys, kad žinom apie šį mėnesi, žinome kam jis skirtas, ir palaikome visus besiruošiančius pasitikrinti ir kovojančius su baisia liga - vėžiu.

* * *

Na ir interneto platybėse rastos užuominos panelėms turinčioms sužadėtinius! Jūsų laukia sužadėtinio rūbų rudens kolekcija!




King Kylie Jenner

2 komentarai:

  1. Kaip šaunu, kad taip kruopščiai pasidomėjote šios dovanos reikšme ir mus apšvietėte. Atrodo žinai žinai apie visus tuos ūsų reikalus, o pasirodo nė velnio. Tad buvo labai įdomu, kiek gėda ir galiausiai labai džiugu pagaliau apsišviesti :)

    Ir kai pagalvoji, labai simboliška, kad būtent vakar mano mylimas pagaliau pas daktarę nuėjo, kas šiaip gi labai nevyriška. Nors turėjau pati surasti jo poliklinikos internetinę registraciją, išreikalauti jo slaptažodžio ir tada užpildyti visą registracijos formą >.< Žodžiu, vyrais reikia rūpintis. Faktas įrodytas praktiškai, tad siūlau visoms to imtis :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vyrai atrodo labai stiprūs, beveik niekada neserga ir mano, kad nereikia tikrintis, nes GI JIE ŽINO, kad jiems viskas gerai :DD
    Maniškis spyriojosi kol vos ne už ausų nutempiau į polikliniką. Visą kelią atgal namo buvo labai nepatenkintas mano "perdėtu" rūpinimuisi, bet kai pasiskaitė plačiau apie tai visą vakarą visiems draugams vos ne skambino - gyrėsi kokia jo moteris gera - prižiūri, rūpinas :DD

    AtsakytiPanaikinti