2016 m. lapkričio 2 d.

Oficialu! Užuominos į naują žaidimą!

Laba diena, panelės :)

Ploju katučių ir labai labai džiaugiuosi! Tuo džiaugsmu noriu pasidalinti ir su jumis.

Prieš porą valandų paplito užuominos apie naują žaidimą ir ko iš jo galima tikėtis... O iš jo, patikėkit, tikėtis galima labai daug, nes bus kažkas wow!

Nieko nelaukiu, nebetauškiu nesąmonių ir rodau jums ką radau:




Helovynas, kaip matom nepasibaigs ties teleporteriu... Ketvirtadienį reikės stipriau įsikibti į stalą, kėdę, ar kas paklius po ranka, nes žaidimą užplūs sparnuotų angelų ir demonų gvardija, kuri gali ir nunešti su savo sparnais. :) :) :)

O jau automobilis... O automobilis!!! O vyrukas šalia jo! :D  Manau jau kaip ir viskas aišku ir užtikrintai galima teigti, jog bus maža-vidutinė-didelė dovanos.

O aš jums kol kas papasakosiu iš anksto kas ir iš ko čia padaryta...

Šis žavus vyrukas atsirėmęs į fantastišką sportinį automobilį - Liuciferis, puolęs angelas, kuris norėjo valdyti dangų, bet išsižadėjo jo ir krito į pragarą. Būtent šis Liuciferis apie kurį kalbu yra serialo Lucifer pagrindinis veikėjas. Atsibodus pragarui, Liuciferis sumanė nuotykių paieškoti žemėje, o jei tiksliau, spalvingame, triukšmingame ir niekada nemiegančiame Los Andžele. Ironiška, ar ne? Pragaro valdovas atsisako savo titulo ir keliasi į angelų miestą? Angelų mieste, Liuciferiui netenka nuobodžiauti... Prie naktinio klubo įvyksta žmogžudystė, kuri Liuciferyje pažadina kažką, ką jis jautė taip seniai, kad net buvo pamiršęs... O žavi detektyvė atvykusi tirti žmogžudystės visiškai sujaukia Liuciferio protą.


Aš pati serialą žiūrėjau pernai, kai jis pasirodė, bet po kokių 5 serijų šiek tiek pabodo. Tai komedija su didžiuliu potencialu, bet mano akimis per daug naivoku siužetu. Tikėjausi kažko rimto, bet pamačiau Vampyrų dienoraščių lygį, tik su angelais ir demonais.

Keletas realių atitikmenų:



King Kylie Jenner

5 komentarai:

  1. OMG.. mano mylimiausias serialas :) Labai laukiu šio žaidimo, kai pamačiau šį įrašiuką su foto nes suspurdėjo širdis, bus galima laimėti Liuciferio mašiniuką ir jį patį, kažkas tobulo.. :) :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oho, smagu, kad yra serialo fanų čia :) Tikrai nemaniau, kad jų bus :D Taip, mašiniukas jau vien ko vertas!
      Ačiū, kad skaitai blogą ir komentuoji ♥

      Panaikinti
  2. Ech, maniau jau baigsime su tais Helovino atributais, bet deja deja.. Kita vertus, negaliu pernelyg ir purkštauti, kai šis žaidimas paremtas serialu Lucifer! Kalbant apie jį, man jis nė iš tolo neprimena jau per gerklę lendančio The Wampire Diaries (čia nėra milijono viena už kitą blogesnių būtybių). Visas tas komiškumas ir humoras, kuriuo yra grįstas serialas..Nežinau, tai tiesiog kažkas tokio, ko negali paaiškinti ir mane 100% įtraukė!! Na, o Tom Ellis puikiausiai tinka šiam vaidmeniui, kaip šiek tiek arogantiškas ir nuolat besistebintis žmonių pasauliu (kokios jo veido išraiškos, kalbėjimo maniera!!!!)
    Įrašas gražus ir labai patiko, jog taip tiksliai pateikei serialo aprašymą. Kažkuriame bloge yra tekę skaityti apie Game of Thrones, tai visą laiką face-palm'inau, kai buvo maišomi veikėjų vardai ir dar daug kas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, kadangi pati žiūrėjau šį serialą, tai ir detales nesunku atsiminti buvo :) Nemaniau, kad čia bus šio serialo gerbėjų! Tikrai buvau įsitikinusi, kad niekas nebus nei girdėję nei matę, bet va, pasirodo populiarus Liuciferis tarp merginų :p Sulyginau su TVD ne dėl to tikrai, kad Lucifer prastas serialas (o toks jis nėra), bet tiesiog pati šiek tiek kitokio siužeto ir pateikimo tikėjausi, labiau siaubo ir fanatastikos nei lengvos komedijos. Dėl Tom Ellis turiu tik labai labai pritarti tau... O jau akcentas jo!!! O šypsenėlė!!! ♥
      Ir... ačiū, kad lankaisi pas mus ir dar tokį ilgą, smagų komentarą parašei :)

      Panaikinti