2016 m. lapkričio 9 d.

Rudens ,,Pozuok stilingai"

Sveikos, brangenybės!

Laukėm laukėm ir pagaliau sulaukėm rudens "Pozuok stilingai". Jau atrodė, kad žaidimo kūrėjai pamiršo šią sezoninę akciją :)

Nors pamačius užuominas atrodė, kad kolekcijos rūbai bus kosminių kainų, teko smarkiai nustebti šią popietę kai kolekcija pasirodė žaidime. Kainos labai padorios ir įkandamos, o rūbelių ne tiek jau ir daug, kad nebūtų įmanoma išpirkti visko pataupant ir parenkant tiek dolerius tiek žaliuosius akmenėlius. Aš pati jau ištuštinau safyrų atsargas ir drabužinę papildžiau dieviško grožio paltais! 


Kolekcijoje rasime super stilingų, boyfriend stiliaus plėšytų džinsų, ir nors oras už lango nėra tinkamas smarkiai išplėšytų džinsų nešiojimui, Mados Arenoje metų laikų nėra ir šaltis, šlapdriba tikrai nenukandžios savo piktais nasrais, apnuogintų lėlių kojų.

P.S. Kodėl lėlės kairė ranka su 6 pirštais??? :D


Dalykiškai nerimtiems deriniams kolekcijoje turime žavią suknutę, padabintą peliukų aplikacijomis. Nors kirpimas sako "rimta teta", peliukai visa tai paneigia ir liepia nesisprausti į rėmus :)


Pankiško stiliaus panelėms turėtų patikti viena iš kolekcijoje parduodamų palaidinių. Žavi, bambą atidengianti palaidinukė gal kiek per vasariška, per lengva, visgi rudens kolekcija, bet apvilkus lėlę šiltu paltu viskas turėtų susidėlioti puikiai :)


Eleganciją ir blizgučius mėgstančios paneles manau pirmiausiai puolė pirkti šio žavaus palaidinės ir šortukų dueto :) Blizgus komplektukas, dailiai pabrėžiantis lėlytės figūrą nuostabiai atrodytų norint sudaryti prabangų, šventišką įvaizdį, bet priderinus kiek kasdieniškas detales gautųsi visai dailus tikros fashionistos derinukas.


Jaukiems ir romantiškiems rudens vakarams taip pat galima rasti detalių ir rūbų. Žavūs bačiokai su kailiuko kamuoliuku tikrai neleis apnikti niūrioms mintims, o apsivilkus romantiškomis aplikacijomis padabintą sijonėlį drąsiai galima čiupti sužadėtinį ar vaikiną ir lėkti romantiškai atsigerti kavos ar arbatos.


Atskiro aptarimo verta avalynė šioje kolekcijoje! Žaidimo kūrėjai itin pasistengė parinkti itin stilingus, madingus ir gražius batukus, o ir beveik visa avalynė įperkama už dolerius bei smaragdus. Nereali proga net keturiomis poromis batų papildyti savo drabužinę! O jei yra atliekamų safyrų, penkta pora žavių stilingų bačiokų gali atsidurti batų lentynoje. 

Visa kolekcija man be galo patiko, nepasakyčiau, kad yra kažkas kas itin nesužavėjo. Gal nebent džinsai už dolerius šiek tiek ne mano skonio, bet visa kita daugiau ar mažiau gražu ir sukėlė simpatijas.

Savo asmeniniais favoritais išrinkčiau: juodus ilgaaulius už 2884 dolerius; chokerį; dirželį; ir pirmus tris paltus kurie kainuoja po 9 safyrus (na vienas iš jų tik kailis permestas per petį.)

Kiek kainuos įsigyti rūbus:

Visi daiktai už safyrus kainuos tikrai nedaug - tik 77sf 
Visi daiktai už dolerius - 163,255 $
Visi daiktai uz smaragdus - 519 496smrg





Na, o kas jūsų favoritai kolekcijoje? Ar jau įsigijote viską ko norėjote? :)
Pasidalinkit įspūdžiais komentaruose.


King Kylie Jenner
Lovely pink

3 komentarai:

  1. Šios kolekcijos laukiau diena iš dienos. Tik grįžusi iš paskaitų bėgdavau tikrinti ar dar neatsirado nauja parduotuvė. Na, o kolekcija iš tiesų neįtikėtina. Stilinga, kokybiškai perpiešta (neskaitant tų 6 pirštų, kurių pati net nepastebėjau :D ) ir svarbiausia - už prieinamą kainą!

    Įrašas man paliko didelį įspūdį. Pirmiausia, norėčiau pagirti dėl paveikslėlių. Gražiai sudėliotos lėlių pozos (šiek tiek keistokai atrodo trečios nuo viršaus lėlės kojos - atrodo labai platūs klubai :D). Taip pat labai tikslūs, savotiškai mieli ir šmaikštūs drabužių komentarai.

    Noriu padėkoti dar ir už teksto kokybiškumą gramatikos atžvilgiu. Tvarkingas ir taisyklingas tekstas man, kaip skaitytojai (ir šiek tiek rašytojai :D) yra labai svarbus.

    Na, o mano favoritais šioje kolekcijoje tapo sidabriniai blizgūs batai, neabejotinai - ilgaauliai ir per petį permetamas kailis. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš labaai laukiau šios kolekcijos ir netgi nuo pat 12:00 sėdėjau prie kompiuterio ir vis tikrinau ar tik neatsirado nauji kodai, ar jau įkėlė kolekciją.

      Taip pat dėkoju už pagyrimus ( nuotraukų ). Man labai patinka sulaukti komentarų apie mano darbus^^ Dėl trečios nuotraukos : man ir pačiai labai keistai atrodo tos kojos, bet palikau tokias, nes buvau suliejusi visus sluoksnius kartu su fonu ir tiesiog nebegalėjau nieko taisyti :')

      Taip, tekstas labai kokybiškas. Kylie tikrai gerai valdo klaviatūrą :D Džiaugiuosi iki šiol, kad ši panelė prisijungė prie blog'o komandos ( tikliau alone manęs :D )

      P.S. Ačiū už ilgą ir išsamų komentarą :)

      Panaikinti
    2. Iliustracijos tikrai vertos pagyrų! Berašydama tekstą net kelis kartus paskrolinau viršun ir apačion, kad pasidžiaugti :) Miela malonu žiūrėti kaip lovely tobulėja su vis kiekvienu darbeliu :p

      O dėl dalies apie tekstą... Na, net nuraudau, garbės žodis! :D Labai malonu toks komplimentas :)

      Prisidedu prie padėkos, ačiū, kad parašei tokį gražų komentarą ir, kad skaitai mūsų blogą ♥

      Panaikinti