2016 m. rugsėjo 29 d.

Soliteris - Afrikos žavesys

(Skaitant rekomenduoju įsijungti ir paklausyti!)


Dramblių bandos ramiai žingsniuojančios beribėmis savanomis, pasibaidžiusių gazelių pulkas, nuo karščio net tirštą orą skrodžiantis liūto riaumojimas, beribės savanos ir vietinių gyventojų kaimai, kurių nepalietė lekiantis, skubantis, stiklo, betono ir appsų pasaulis... Tokios asociacijos kyla pagalvojus apie Afriką - laukinę, nepažabotą, spalvingą savo kultūra, gamta, gyvūnija. Nors Afrika yra tikrai daug daugiau nei laukinė gamta, gražūs liūtai ir nuogi lakstantys juodi it anglis vaikiukai, bet man ji visada turbūt bus tokia, kokią vaikystėje matydavau per LNK rodomas laidas apie gamtą... 


 

O Afrikos mada? Kas šauna į galvą išgirdus šį žodžių junginį? Turbūt nesuklysiu sakydama, kad dauguma iškart pagalvojat apie spalvingas, didžiules skaras, įmantriai surištas ant moterų galvų ir žemę šluojančias sukneles, siuvinėtas ryškiais tribal raštais.

 


 

Į nuostabų, spalvingą, raštuotą Afrikos motyvais dabintą pasaulį mus nukelia ir naujas soliterio žaidimas. Kiekvienoje kaladėje besislepianti ryški apranga, nuostabūs baldai, profilio fonas leis įsijausti į tikrų tikriausią raštų, spalvų, skirtingų audinių derinimo festivalį!

 Pirmosios kaladės apranga
Viską surinkus prizas - šukuosena

Spalvingi, standaus audinio sijonai tikrų tikriausia lėlytės puošmena! Masyvūs auskarai ir apyrankės pridedantys žavesio ir autentiškumo ir skaros, skaros skaros! Spalvotos, ryškios, didžiulės! Visiškai nuostabus aprangos akcentas ryškiai ir drąsiai panelei. Visas šis spalvų ir margumynų žaidimas nuteikia pozityviai ir leidžia įkvėpti vasaros kaitros beprasidedant spaliui... Iš esmės visi rūbeliai dailūs. Žinoma, viskas priklauso nuo skonio ir to ką mėgsti. Man bent jau, tai tikrai labai labai dailūs rūbeliai. 

 Antrosios kaladės apranga
Viską surinkus prizas - šukuosena

Trečiosios kaladės apranga
Viską surinkus prizas - šukuosena

Ketvirtoje kaladėje galima laimėti chna ir šešėlius, o viską surinkus gauti įspūdingą akių makiažą

Galima laimėti baldų, tapetus ir grindis.
Viską surinkus prizas - profilio fonas



Ketvirtos Šeštosios kaladės apranga
Viską surinkus prizas - augintinis zebriukas






Kolekcija gana smarkiai sumoderninta, afrikietiškų motyvų ir raštų ne taip jau ir daug. Trečioji aprangėlė labiau tiktų kokiai pirkinių maniakės kolekcijai, nes Afrikos joje tikrai labai labai mažai... Skėtis Afrikoje? Aukštakulniai ant afrikietiško sijono? Hmm... Bet štai pirmoji ir ketvirtoji aprangos mano akimis puikiai pataikytos į temą ir atspindi tai ką norima perteikti pavadinus žaidimą "Afrikos žavesys".

Žaidime taip pat galima laimėti ir baldų lėlės būstui bei profilio foną. Žirafos, drambliai ir tradicinis Afrikos kaimelio molinis namukas puikiai derės prie visai neseniai buvusių džiunglių vaizdo kuriuo taip pat galima buvo papuošti savo būstus.


Na o pabaigai... Labai gaila, kad tai soliteris, labai labai gaila... Čia vienas iš tų žaidimų tipų, kuriame kažką laimėti paprastai mirtingąjai, neapsikarsčiusiai iki ausų safyrais - labai sunku ar net neįmanoma. Aš pvz neturiu nei vieno daikto iš buvusių soliterio žaidimų. Tad atia atia gražūs sijonai ir įspūdingos skaros, jumis pasidžiaugsiu tik blogo nuotraukėlėse...

Labai linkiu sėkmingo žaidimo visoms mėginsiančioms surinkti prizus, tegu kortos krenta taip kaip jūs ir norit!

Iki kito karto!

lovely pink,

King Kylie Jenner

10 komentarų:

  1. Nuostabūs įrašai pas jus ir paveiksliukai labai gražūs, o ta muzika užburianti. Jūsų blogas ir įrašai labai geri, Kylie ypač talentinga aprašymuose ( Lovely sekas ne taip gerai rašyti, bet ir jos vienos įrašai būna įdomus. Tiesiog Kylie moka naudoti daugiau sinonimų ir tekstas būna labai įdomus. lovely sekasi geriau rašyti lasiva tema įrašus ), o Lovely paveiksliukai tiesiog tobuli, labai gražūs šėšėliai ir kt.
    Apsritai patinka man viskas

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nelabai sužavėjo, bet pirmoje kaladėje labai gražūs marškinukai, tad pasistengsiu laimėti :-)
    Žaidžiu jau beveik keturis metus, o vienintelis iš šio žaidimo tipo išloštas dalykas - sportbačiai iš žaidimo "Japonija" pirmos kaladės... O tie sportbačiai man net nepatinka. :-D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, va kaip tau sekasi :DDD
      Aš soliteriui niekada neatiduodu savo smaragdų, todėl dažniausiai laimiu po vieną-du rūbus..Daugiausia jų gavau pelenės kortose - trūko tik kurpaitės iki šukuosenos >.< eh, sunku tokiuose žaidimuose ką nors laimėti kai nei smaragdų per daugiausiai nesusikaupi, o sf neperki :D

      Panaikinti
  3. Ten geltona paskutine ne ketvirtoji kalade, o sestoji, kam klaidinate zmones?
    Neskubekite su irasu jei tiksliai nezinote kas kur yra :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Glitter star gina jus :)2016 m. rugsėjo 29 d. 18:58

      Nesvaisto safyru,kad viska laimetu pirmos ir tiksliai zinotu :)
      gydikis OK?? Matyt nesveika esi ir pati nieko nesugebi. Gal is anonimes islysk oK???

      Panaikinti
    2. Kokios Glitter star gina jus? :) Tu neesi is ten :D

      Panaikinti
    3. Nelabai suprantu,ką anonimė "Glitter star gina jus" turėjo omeny, bet tarkim viskas ok :DDDD..

      Panaikinti
  4. Gaila nepaminėjote zebriuko-augintinio. O gal praslydo pro akis administracijos tekstas, kad toks apskritai yra? Labai žavus, tik pažiūrėkit :)

    https://static-ladypopular.com/ladypopular/v3/img/model/pet/body/body-23-1.png

    Žinoma, taip pat nepretenduoju jo laimėti, bet... toooooks mielas :)

    Šiaip įrašas šaunus - nuotaikingas, savos dvasios :) Žinoma, visada atsiras kas pasinaudos jūsų silpnybe skubėti skelbti įrašą greičiau, nei iki galo viską sutikrinate. Ir man labai gaila vis matyti, kad dėl to nudegate, merginos!

    Iš mano daugybės stebimų MA blog'ų paprastai greičiausiai su naujienomis apsisuka ši čekė: http://lpisabella.blogspot.lt/2016/09/kouzlo-afriky.html

    Galbūt vertėtų pas ją karts nuo karto užsukti prieš skelbiant įrašus? :) Tik pasitikrinti, o ne ko kopijuoti ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Puikus įrašas kaip visada, o muzika mane užbūrė ir pakerėjo:) Šio tipo žaidimuose paprastai labai patuštinu savo žaliųjų akmenėlių atsargas, kartą net virš 1000 išleidau:)O šįkart man vėl labai patinka pirmoji apranga, pasistengsiu ją ir dar šukuoseną laimėti, o marškinukai jau guli mano drabužinėje. O tas zebriukas tai toks mielas, žavus, bet deja, tai jau ne paprastoms mirtingosioms neperkančioms safyrų:)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti