2016 m. rugsėjo 4 d.

Kaip greičiau pasikelti statistikas ir gauti daugiau pinigų ( Savaitės pletkai nr.3 )


Sveikos damos, 

šiandien jus pasitinka savaitinis pletkų įrašas + nuostabiai Scarlett atnaujintas blogas :).
Dabar tikrai esame pasiruošusios rudeniui, belieka tik laukti kol pradės gelsti, kristi lapai ir gamta nusimargins rudeniškom spalvom.

O kol lauksim-ne(su)lauksim kviečiu pasiskaityti apie gan skaudžia temą - statistikas ir pinigus. Juk taip norisi turėti visas statistikas lygias, aukštas +200..Bet deja, mados dvikovose pinigų gauti ne visada pavyksta, todėl Lovely nusprendė pasidalinti šiokiais tokiais patarimais kaip gauti daugiau pinigų iš dvikovų ir greičiau pasikelti statistikas.
Pradėkime nuo dolerių.  ( oj jetus, kiek daug oro balionų ką tik pro mano langą praskrido :DD. Net 7 :oo ).
Pirmasis labai svarbus punktas norint uždirbti daugiau pinigų yra ne kas kitas o.. - 

🔸Laikas


⚫Kovojant dieną (13-16h) uždirbti pinigų  yra sunku, nes žaidėjos juos išleidžia, arba jeigu labai pasiseka galima gauti tikrai nemažą sumelę tada, kai žaidėja pati kovoja ir susikaupia daug pinigų. Tai dažniausiai vyksta kolekcijų-žaidimų pradžioje/pabaigoje. Siūlau atkreipti dėmesį ir į užsidėtus priešininkės pop. priedus. Tai parodo ar panelė yra aktyvi, ir ar gali turėti pinigų.

⚫Darbo dienomis mažai tikėtina, kad panelė prieš išskubėdama patikrins savo lėlę, išleis per naktį uždirbtus pinigus, tad jeigu panelė eina miegoti 9, o darbas trunka 8h mes turime kovoti ~5-7h ryto.


🔸Populiarumo priedai ir energija

⚫ Jeigu esate pasiruošusios kovoti narsiai ir drastiškai išplėšti iš visų pinigus turite turėti ( sviestas sviestuotas )  :
✔Daug vienetų energijos
✔Daug stiprių pop. priedų
Daug vienetų energijos nėra 10-14vnt įprastinėje energijos lentelėje. Tai reiškia 50-1000vnt :D. Šiuos žaibiukus galima susitaupyti iš laimės rato, sužadėtuvių, nusipirkti už safyrus ir laimėti žaidimuose, kortose.

Populiarumo priedus patariu naudoti visus kokius turite ( +15,+30,+50 ) . Tada tikrai laimėsite daug pinigų :) 
Taigi laukiam sužadėtuvių ir mainais į sužadėtinių dovanas imam populiarumo priedus iš mini dovanėlių :)

🔸 Atidumas

Kadangi statistikoms reikia labai didelių sumų dolerių,visada kovojant  atidžiai stebėkite savo ir priešininkių statistikas! Nes turėdamos 35tūkst ir pralaimėdamos panelei per žioplumą ir neapdairumą skaudžiai nukentėsite!

  🔸 Panelės iš reitingų

Užėjus į reitingus galima rasti krūvą panelių patekusiu į "uždirbtų pinigų reitingą". Ten tikrai rasite pinigingų panelių su jums tinkančiomis statistikomis.

🔸 Vakarėliai

⚫ Vykstant vakarėliams dalyvės už misijas laimi daaug pinigų,tad jeigu norite kažką apvogti pats metas tai daryti per vakarėlį.
❌ Pastaba : vakarėlio metu gali trūkti priešininkių!

Kadangi daugiau nebeturiu ką pridurti apie pinigus skubėkime pereiti į atrają įrašo dalį -


💚STATISTIKŲ KĖLIMAS💚


*Tinginė Lovely tik pirštais makaluoja, bet pati šios taktikos nenoriai laikosi.. Vasarą statistikos ilsisi,nes per karštą, žiemą per šaltą, rudenį prasideda mokslai, o pavasarį šventės :') *

🔸Iki spalio +160

Taigi, kaip jau supratote iš pavadinimo aš visada užsibrėžiu datą ( pvz spalio 15 - statistikos +160 )
Ir siekiu to iki datos. Niekada to nedariau,bet kai pabandžiau pasidarė visai lengva. Šį laikotarpį galima išskirstyti į atskiras dalis ( 5 dienos grožiui, 5 ištikimybei..) 

🔸 Apskaičiuokime

⚫Prieš sukaupdamos reikiamą sumą visada paskaičiuokite kas išeina pigiau - ar apsilankyti grožio salone keletą kartų po 10,000 ar keltis statistikas naudojant praktiką už 30,000. Taip darydamos daugiau sutaupysite. Tikrai :), nes pati naudoju šia taktika ir taip sutaupau ~10.000 ;)

🔸 Prizai

⚫ Pasikėlus reikiamą skaičių statistikų atšvenčiu - pasilepinu Milka :DD . Nežinau ar tai labai gerai, bet kaip motyvacija veikia ^^

🔸 Niekada nestovėk vietoj

Visada, bet po 2 stat. Į savaitę pasikelti būtina!! Negalima kiurksoti vietoj ;)


Štai tokie yra mano pastebėjimai ir patarimai šia tema. Tikiuosi radote ką nors naudingo, o dabar kaip visi aiškintojai mėgsta daryti ( ir teletabiai tarp kitko ;) pakartokime :D 
✔ Geras laikas
✔ Priedai
✔ Energija
✔ Atidumas



Štai ir viskas ką norėjau pasakyti, linkiu gražios, nelietingos rytojaus dienos, smagių pirmųjų savaičių 
mokykloje ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą