2016 m. rugsėjo 22 d.

Rudens grožis

Labas, brangiosios skaitytojos!


Šiek tiek pavėluotas, šiek tiek nedaruoštas, šiek tiek ne apie naujus dalykus, bet visgi prikurptas įrašas apie pakartotinę rūbų kolekciją "Rudens grožis". Jau pats pavadinimas sako, kad rūbai bus rudeniški, šiltesni, bus pirštinių, skarų ir daug nuostabių jaukių paltų kurių apykakles atsilenkus lėlės nesušals žvarbėjančiais rudens vakarais bėgdamos iš vieno mados pristatymo į kitą ar grįždamos "namo" iš sužadėtuvių vakarėlio.


Kažkaip pastaruoju metu žaidimo kūrėjai pamėgo pakartotines kolekcijas ir žaidimus. Kadangi žaidžiu tik nuo vasario mėnesio - neįsivaizduoju kaip būdavo anksčiau, ar sulaukdavot pakartotinių kolekcijų taip pat dažnai kaip ir šią vasarą, rudenį?


Nežinau kodėl, bet kuo labiau "senstu" tuo labiau suprantu ir pamatau rudens grožį... Šiaip jau esu žmogus iki kaulų smegenų dievinantis vasarą, karštį, šiltas ir trumpas vasaros naktis, bet va pamačiau pakelės medžius metančius lapus, nukritusius obuolius ir viskas, kažkas persijungė galvoje ir viskas apie ką dabar galvoju yra pledai, kakava, knygos, kvapnios žvakės savo liepsnelėmis sukuriančios jaukumą namuose vakarais, moliūgai, Helovynas ir visa kita. Iš kart perspėju, galiu nesusilaikyti ir pernelyg dažnai pradėti svaičioti apie rudens grožį, o apie Helovyną ir Kalėdas pradėti kalbėti... na... jau dabar :D



Todėl ir ši pakartotinė kolekcija man aišku labai labai patiko. Ne viskas, ne visos detalės, ne visi rūbeliai, bet daugiau ar mažiau radau savo favoritų tiek paltų, tiek batų, tiek aksesuarų kategorijose. Man visai šaunūs pasirodė, safyrus kainuojantys aukštakulniai-žudikai su kailiuku ir kailinė liemenė (labai tikiuosi, kad ji dirbtinio kailio, nes esu visiškai prieš natūralaus kailio gaminius. Kailinius turi nešioti žvėreliai, kuriems tie kailiniai ir priklauso.). Ilgas susegtas paltas už 14 smaragdų, RayBan stiliaus akiniai, pončas taip pat labai puikūs. Labai labai džiaugiuosi proga įsigyti trumpą gėlėtą suknelę, kurią vis matydavau ant kitų lėlių.

Štai kaip šauniai rudeniški rūbai ir aksesuarai išsidėstę net per visus 4 puslapius! Pasirinkimo yra manau įvairaus stiliaus mėgėjoms. Puiki galimybė senbuvėms įsigyti ko nespėjo prieš kelerius metus, o naujokėms papildyti savo drabužines ir neblogai prikaupti mados taškų statistikoms:




Nusipirkti visus rūbus už dolerius kainuos 959,904$ ir gausite 7,272 mados taškus.
Nusipirkti visus rūbus už smaragdus kainuos 1662 žaliuosius akmenukus ir gausite 3,256 mados taškus.
Nusipirkti visus rūbus už safyrus kainuos 368 mėlynuosius akmenėlius ir gausite 1.504 mados taškus.

(kažkaip panašiai ir žaidėjos turėtų atrodyti kai atsidaro nauja parduotuvė ir visos tiesiog neria į pirkinių krepšelio pildymą)

Mūsų klubo lėlytės, jau spėjusios apsipirkti naujoje parduotuvėje ir sukūrusios derinukus:

aberina

Akvilina

Elzukas pupuliukas

Gelmule

Graženybėlė

Inkara

Ketarija

Madi

Mylie

Oceane

Scarlett

King Kylie Jenner

Super panele STAR

Vioola

Pabaigai norėčiau labai visų paprašyti aplankyti klubo narę Graženybėlę, kuri siekia podiumo trofėjų, jai labai reikia palaikymo - spust.

Šiam ketvirtadieniui - tiek. Smagaus apsipirkinėjimo, gražaus ir ramaus savaitės užbaigimo ir svarbiausia - geros nuotaikos! Irr.... Palikit komentaruose savo nuomones, atsiliepimus apie naują kolekciją, kas jums patiko labiausiai? :)


King Kylie Jenner, lovely pink

23 komentarai:

  1. Wow, koks šaunus įrašas! Šaunuolės, kaip atsinaujinote! Kodėl nuėmėte muziką?
    Labai graži nuotrauka. Su niekuo nepalyginsi. Labai noriu sužinoti, kas čia taip gražiai fotosho'pina?
    Jūsų blog'as man yra 1 vietoje MA! Forbės jau apsileido ir neberašo nei parduotuvių, nei kokių akcijų. Suprantu mokslai, universitetas, darbai, bet jūs viską spėjate padaryti tą pačią dieną... Kitos panelės turėtų imti iš jūsų pavyzdį :)
    Jūs šaunuolės! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. As tai nematau kokio cia pavyzdzio imti, paprasti darbai ir tiek :)

      Panaikinti
    2. Ačiū už komplimentus :)
      Forbes pranešusios yra, kad neberašys savo blogo :)

      Panaikinti
    3. Ne, ne paprasti darbai. Cia ideta labai daug darbo ir pastangu. I kiekviena irasa supilta vis daugiau prakaito. O, kad Forbes neberasys, tai tikrai gaila. Turbut viska mete is nevilties :D Labai gerai, kad jus rasot taip pat puikiai, kaip ir jos. Tik saugokites Star club. Pastaruoju metu jos populiareja ir visas mintis kopina is kitu klubu. Kai buvot parasiusios apie "Muzikinius apdovanojimus" tai viena is ju atejo cia, paziurejo is kokiu klipu yra nuotraukos ir susirado. Is Gwat kopina nuomones apie parduotuves. Ir is kitu klubu kopina :| Pasisaugokit :)

      Panaikinti
    4. Na, čia ne kokia slapta informacija visi tie klipai ir pan. :) Tokius dalykus labai paprasta susirasti googlėje, tai tikrai nelaikau to kopijavimu, o, kad kažką pasižiūrėjo, patikslino informaciją tai man asmeniškai netrukdo tikrai :p

      Panaikinti
    5. Blogo dizainą sukūrė panelė Scarlett ;) ( aš atsakinga už rūbų paveiksliukus ir pan., bet dabar nelabai turiu kaip prisėsti ir padaeyti gražius paveiksliukus, nes ilapirščiams mano kompas pakliuvo. Įdomu ką jie darys su ~40000 paveiksliukų ( rūbai, pozos, fonai, baldai ir etc ) :DDD

      Panaikinti
    6. Išvada - telefono klaviatūra manęs neklauso :|

      Panaikinti
    7. Išvada - telefono klaviatūra manęs neklauso :|

      Panaikinti
    8. Labai norėčiau isiterpti į diskusiją apie Star club. Pati rašau ten. Ir noriu apginti garbe.
      Visu pirma, klipu mes nekopijamone, tam yra visagalė google, anonime.
      O dėl nuomonių, tai norėjau padaryti kitokį įrašą ir tiek. Beto paneles, buvo labai gražiai aprašiusios, tai kodėl gi ne???
      Ačiū. Kad leidote įsiterpti.
      P.S. Įrašas nuostabus!

      Panaikinti
    9. Skaitau skaitau zuzanos komentarą ir taip pabaigoje: "P.S. Įrašas nubaustas!" - oi, jeee... (galvoju) nu, ir drąsiai čia :D Net nesuprantu, kaip man tos raidės taip susidėliojo ^^"

      Panaikinti
    10. Pati esu iš Star Club klubo,esu rašytoja ir noriu pasakyti,kad tikrai niekas nieko nekopijuoja,tad nereikia čia savo mėšlo krauti ant kitų. Dar pasakyk,kad aš kopijuoju tai dar bus antra mėšlo ,točka,.. Gero šeštadienio. ;)

      Panaikinti
  2. Kokios nuotraukos is kokiu klipu

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai smagus, tikro rudeniško jaukumo turintis įrašas.
    Pasinaudosiu proga ir entuziastingai pakinkuosiu galva - tos pakartotinės kolekcijos ir žaidimas naujausias kūrėjų išmįslas. Labai tikiuosi, kad tai įtakoja baigiamieji vestuvių funkcijos darbai. Na, žinot kaip prieš pat terminą susipaudi ir griebi darbus iš esmės... nors anksčiau kitų metų tos funkcijos vis tiek nesitikiu.

    O šiaip dar vakar svarsčiau, kad norėčiau sugrąžinto žemėlapio su salomis(9x9 lentelės) "Gaublys" iš 2013 rugsėjo (labai gražūs fonai buvo, kurie man visi liko senoje versijoje), Retro parduotuvės ir Rudens jaukumo didelė-vid.-maža dovana tipo... ^^

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Luna :D :D Nežinau ar yra kitas žmogus žaidime, kuris taip laukia vestuvių funkcijos!
      Aš kadangi dar nepriėjus net sužadėtinio galimybės, labiau laukiu mobilios žaidimo versijos... 2017 metai ant nosies, technologijų ir appsų žydėjimo laikas, o tarptautinis, populiarus žaidimas neturi mobilios versijos... Kažkokie viduramžiai!
      Na, bet tikėkimės, kad tos pakartotinės kolekcijos ir žaidimai ištikrųjų ir yra tik pagalba ruošiantis kažkam dideliam, o ne šiaip priežastis ar tingėjimas nekurti naujų kolekcijų :)

      Panaikinti
    2. Pritariu Lunai, prisimenu žaidimą "Gaublys", tiek daug įdomių rūbų ir nuostabių fonų... Nors šiaip jau MA žaidžiau, bet tuometu dar praktiškai nieko apie tą žaidimą nesupratau ir praleidau šitiek progų išlošti tikrai nuostabių dalykų... :-///

      Panaikinti
    3. Gal nėra kito, kuris taip plačiai skųstųsi ko jos taip ilgai neateina, tos vestuvės :D

      Dėl mobilios versijos irgi tiesa. Jei būtų patogi ir su visomis funkcijomis, tikrai naudočiausi. Nors iš praktikos žinau, kad nemėgstu kai puikiai pažįstamas daiktas pakeičia formą, pvz. nemėgstu skaityti mobilių blogger'io įrašų. Visada persijungiu tinklaraščio versiją, tad gali būti, kad ir Mados arenos programėlė neįtiktų man :D

      Tačiau tie žaidimų pakartojimai gali būti ir žaidėjų prašymo iššaukti. Net neabejoju, kad kūrėjai ir administracija jau turėjo sulaukti labai daug prašymų pakartoti senus žaidimus ir parduotuves, nes jau užaugo didelė karta žaidėjų, kurios tuo metu tiesiog MA dar nežaidė, arba žengė čia tik pirmuosius žingsnius. Tas masyvas žaidėjų jau, manau, prisiaugino pakankamai masės, kad galėtų įtakoti tokius sprendimus :)

      O, Lady, nustebinai su pritarimu dėl "Gaublio" :D Nors prizai ten tikrai šaunūs, tačiau tas salų tipas tooooks užknisantis ir greičiausiai pats brangiausias iš visų MA akcijų. Tai šitas mano noras toks labiau savanaudiškas, nes teoriškai visus fonus turėčiau gauti automatiškai, kadangi jau buvau juos surinkusi senojoje versijoje, o į naują perkėlė tik rūbus iš to žaidimo ^^

      Panaikinti
  4. Mielas tekstukas ir trys pirmi gif'ai labai patiko :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Smagus įrašas :-) ;-)
    Oi, kiek širdžiai mielų rūbų...! Beveik viskas mano spintoje būtų panaudojama, o juoda ilga suknelė raudonu pasijoniu ir ilgi juodi batai su užtrauktuku priekyje iš karto pavergė mano širdį... :-DDD

    AtsakytiPanaikinti
  6. Smagus,fainas ir bent jau man labai jaukus ir šiltas įrašas! Toks rudeniškas ir šiltas.. :)) Puikiai padirbėjai. ;)

    AtsakytiPanaikinti