2016 m. rugsėjo 14 d.

Mados savaitė - Londonas



Sveikos atvykusios į nuostabų, šurmuliuojantį, niekada nemiegantį, spalvingą savo kultūrų, tautybių gausa, gražų savo architektūra, didingą savo istorija - Londoną.


Niujorkas perduoda estafetės lazdelę karališkąjam Londonui, kuriame nuo rugsėjo 16 iki rugsėjo 20 dienos garsiausi dizaineriai pristatys savo kolekcijas, į gatves pasipils gražuoliai modeliai bėgantys iš vieno demonstravimo į kitą, fashionistos, bloggerės ir kiti mados mylėtojai demonstruojantys savo stilių.

Mados Arena taip pat keliasi iš stiklinių dangoraižių miesto į Big Beno ir karalienės šalį... Raudonu autobusiuku kas šešias valandas keliausime nuo vieno dovanos atidarinėjimo iki kito. 

Tiesa, pagrindinis prizas - apranga, tikrai ne Londoniška. Tai dizainerio Ralph Lauren 2016 rudens - žiemos kolekcijos kūrinys, kuris buvo pristatytas ne kur kitur, o ką tik praūžusioje Niujorko mados savaitėje. Negaliu paaiškinti kodėl Londonui parinktas Niujorke pristatytas derinys. Gal todėl, kad kolekcijos iki jų pristatymo niekam neskelbiamos? Arba paprasčiausiai, dėl to, kad paruošti naujiems žaidimų prizams reikia laiko?

Na, bet manau didelio skirtumo nėra, mada visur yra mada, Niujorkas, Londonas, Milanas ar Paryžius - svarbiausia, kad turim galimybę savo lėles padabinti naujausiais dizainerių rūbais.

O ištroškusioms tikros Londono ir apskritai, britiškos dvasios ir nuotaikos - interjero detalės bei baldai lėlyčių namams. Tai papildomi prizas kuriuos galėsim rinkti atidarinėdamos dėžę.

Taigi, daug nebečiaušku ir pristatau jums Ralph Lauren derinuką:


Tai žavus juodo, paprasto, ilgomis rankovytėmis megztuko ir prabangaus auksinio, mikado šilko sijono derinys papildytas ilgaauliais aukštakulniais. 

Mikado šilką aš pati asmeniškai D I E V I N U. Man tai yra viena gražiausių medžiagų. Mikado šilkas - tai itin storas, standus audinys išaudžiamas iš kelių šilko rūšių. Būtent dėl savo standumo ir storio idealiai tinkama medžiaga vėsesnio oro rūbams,

Apie patį derinį: nepasakyčiau, kad tai yra mano favoritas iš pristatytų Ralph Lauren kolekcijoje, bet originalus ir turintis žavesio. Turbūt jau supratote, kad didžiausios pagyros bus nuostabiam sijonui (chi chi :p). Kiek trikdo tik tai, kad sijono liemuo labai labai nuleistas... Suprask, čia - užsimoviau ir einu, nuoga bamba ir prabangiu sijonu, tarsi kokia mokyklinukė. Žaviuosi ir paprastu, kukliu, minimalistiniu juodu golfu. Šis man patinka tuo, kad nesutrumpina ir neišstorina lėlytės kaklo, o ir puikiai derės ne tik prie auksinio sijono, bet ir prie kone bet kokio derinio - tiek paprasto, tiek puošnesnio. Visiškai universalus prizas. 

Žavūs ir odiniai ilgaauliai aukštakulniai. Panašių jau turėjom žaidime, o ir ką tik praūžusiuose muzikos apdovanojimuose galėjome laimėti Ariana Grande derinį su ilgaauliais Lauboutin. Bet kada gi gražių batų yra buvę pakankamai? :)

Kalbant apie aksesuarus, man šiame derinyje, kaip nekeista - patiko kone viskas. Įdomūs, dar nematyti MA auskarai - plunksnelės, kukli apyrankė, kaklo papuošalas. Na, o labiausiai žavi ir stebina - rankinė! MA turime visokiausių, įvairiausių rankinių, bet mano asmenine nuomone, labai retai gauname išskirtinių, originalių, įdomių formų rankinių kurios būtų ne tik super originalios ir sunkiai pritaikomos, bet tokios kurias įdomu, smagu derinti savo lėlių aprangose. Būtent tokia yra ir ši rankinė, juodos blizgios odos su auksinėmis detalėmis. Įdomi savo forma, nematyta, bet ne kosmonautė ir puikiai priderinama.



Smalsuolėms patiksiančios nuorodos, kuriose galit iš arčiau pasižiūrėti į rūbelius ir sužinoti jų realias kainas:

Nuo rūbų keliamės prie interjero... Ir čia mus pasitinka visiškai britiškas, Londoniškas, tarsi iš suvenyrų parduotuvės daiktų sudėliotas kambario interjeras:


Kardinaliai kitoks, nei Niujorko madų savaitės prizuose buvęs modernios vonios interjeras. Šis butukas paprastas, žavus, patogus. Nors Niujorką dievinu iki begalybės, bet Niujorkietiška vonia visiškai nesužavėjo savo švarumu, niūrumu ir tarsi sterilia tvarka. Mano siela labiau prijaučia jaukumui, paprastumui. Iš karto susižavėjau trim dideliais paveikslais ir pilku foteliu - sėdmaišiu. Taip ir norisi į jį įkristi pasiėmus kokią knygą ar žurnalą ir skaityti geriant kavą. Džiaugiuosi ir sienomis bei grindimis, kurios leis susikurti kitokios formos nei įprasta, MA žaidime, kambarį. 

Tai tiek šiam kartui. Smagios Londono madų savaitės, sėkmingo dovanų atidarinėjimo! :)

lovely pink, King Kylie Jenner

11 komentarų:

  1. Gal... geriau būčiau nepamačiusi tų kainų :D Nors faktas, kad radote tų drabužių parduotuvę, tikrai labai įdomus ir smagus ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aha, tikrai. Kai pamačiau tas kainas vos nenuvirtau nuo kėdės. Niekur praktiškai tokio rūbo ( sijono ) nepanaudosi, o pinigų sukiši belenkiek..Vien dėl etiketės :DD

      Panaikinti
  2. Klaidas reiktu pasitaisyti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Manau rašytojos ir taip sunkiai dirba kad paskelbtu irasa ir kartais prazioplina klaida. Juk zmones netobuki irgi klaidas daro. O jeigu radai klaida tai sakyk jom i komentarus kur butinai manau pataisys ir dar padekos
      pagarbiai anonime

      Panaikinti
    2. Netobuli, uztat ir netobuliems tam yra internetas su rasyba.lt puslapiu - kur galima pasitikrinti klaidas.

      Panaikinti
    3. Ar nebūsi tas pats kulotų anonimas. :) Aš klaidų nematau ir savo rašyba esu daugiau nei patenkinta. Tekstas buvo skaitytas kaip minimum tris kartus prieš skelbiant. Kai kurių žodžių ar frazių vartojimas netinkamas, bet čia nėra oficialus leidinys ar tekstas, kuriame būtų būtina laikytis tam tikros stilistikos. Jei yra klaidų - prašom besti pirštu, t.y. palikti citatą, klaida bus ištaisyta.

      Panaikinti
  3. Labas vakaras panelės, įrašas labai geras, bet čia visada pasigendu Kylies ( rašytojos ) užbaigimo t.y. teksto apibendrinimo. Būtų smagu jeigu teksto gale būtų viskas bendrai apžvelgta,sudėliota į vietas ir gražiai ižraukta, nes dabar nei 1 nei 5 tas galas toks staigus ir netikėtas :D

    :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aha, ko nemoku tai apibendrinimų ir išvadų rašyti. :D Čia su tuo reikia ne tik šį blog'ą rašant dirbti, bet ir apskritai :) Ačiū už pastebėjimą, pasistengsiu susiimti ir kitiems kartams žinosiu ties kuo padirbėti daugiau :)

      Panaikinti
  4. Sveikos :-) Puikus įrašas, kaip visada :-)
    Buvau dingusi porai savaitėlių iš MA blog'erių radaro, kaip visada - aš esu labai užimtas žmogus, nesvarbu ta veikla darbas, kokia nors įdomi veikla, kelionės, nuotykiai ar tiesiog laisvalaikis bei poilsis :-D Tačiau skaityti jūsų blog'o nenustojau :-D :-)
    Echhh, kokia graži apranga... :-DDD Net širdis apsalo, o ypač pamačius palaidinę... :-D :-) ;-)
    Man labai patiko ir praėjusios Niujorko Mados savaitės ir šios Londono Mados savaitės galimi išlošti baldai... Šiaip aš mėgėja dekoruoti būstą, tad tikrai labai apsidžiaugiau... O ypač, kad ketinu pagyventi Niujorke (tikrai tikrai) ir tikrai norėčiau apsilankyti Londone... Šie baldai tikrai labai faini ir man labai patiko ta idėja telefono dureles paversti būsto durimis :-))) Tik gaila, kad žaidimo tipas toks nedėkingas ir kolkas jokių prizų lietus man tikrai nesišviečia (hmmm, ironiška, kaip lietus gali šviestis...?).
    Sėkmės ;-)))
    P.S. Man čia tik taip atrodo, ar tikrai per tas dvi savaites sugebėjau šiek tiek atbukti rašymo (o ypač komentarų rašymo) atžvilgiu...?

    AtsakytiPanaikinti
  5. replica bags sydney More Info e0t27a0k58 replica bags nyc you could try here j9s54y6s14 replica louis vuitton handbags replica bags online shopping c3w36q7k50 replica bags and watches fake hermes u7s10v1t57 replica bags in london

    AtsakytiPanaikinti