2016 m. rugsėjo 21 d.

Mados savaitė - Milanas

Laba diena, panelės!

Ką gi, prabėgo dar viena madų savaitė. Sėdam į lėktuvus, užsisakom šampano, kad skrydis iš Londono į Milaną neprailgtų ir lekiam! Į šalį davusią mums Leonardą Da Vinčį, Mikelandželą, Vivaldį, Pučinį, Pinokio nuotykius, Pizos bokštą ir svarbiausia, svarbiausia svarbiausia - picą! :) :) :)

Sveikos atvykusios į Milano madų savaitę.




Milano madų savaitės dovanos tipo žaidimas pasitinka mus su Elie Saab 2017 resort kolekcijos deriniu. Ši kolekcija įkvėpta Japonijos, todėl joje gausu Japoniškos kultūros motyvų, detalių, vyšnių žiedų motyvų. 


Standaus audinio maxi sijonas ir berankovė palaidinė puošti tarsi akvarele pieštais, švelnių atspalvių gėlių motyvais suteikiančiais romantiškumo.

Dėmesio verti ir aksesuarai. Vasaros žiedus primenantis masyvus žiedas ir auskariukai. Man pačiai labiausiai patiko kaklo papuošalas - aukso spalvos vėrinys iš gėlių motyvų. Smagus, savotiškas ir platus diržas puoštas plonu baltu kaspinėliu.

Avalynė ir rankinė šiame derinyje nemenkai nustebina. Aukštos, labai labai aukštos, super aukštos platformos vizualiai sutrumpina sijoną, kuris tarsi turėtų būti prie pat žemės, bet lieka kaboti kažkur kur turėtų būti panelės blauzda. Itin įdomus ir originalus sprendimas. Įdomi ir rankinė. Juoda, nedidelė, stačiakampio formos su priekine kišenėle ir auksinėmis detalėmis. Labai džiaugiuosi, kad jai gauti reikės surinkti tik 6 nuotraukas!

Realus atitikmuo:

Surinkus 42 nuotraukas galima laimėti nuostabų profilio foną, kuris leis jūsų lėlytėms atsidurti nuostabioje terasoje puoštoje citrinmedžiais iš kurios atsiveria Milano katedros ir Milano vaizdai:

O surinkus 50 nuotraukų - visai mielą nosytę jūsų lėlyčių veideliams (man, t.y. Kylie, apskritai nėra gražių nosių MA žaidime, visos arba kažkokios Voldemortiškos arba bulvės nuo akių atitolusios per šviesmetį ir prikibusios prie viršutinės lūpos. Ant mano lėlės, kuri aprengta prizine apranga dovanos žaidime, ši nosis atrodo tragiškai, bet gal prie kitų lūpyčių ji atrodytų visai puikiai, nes iš esmės nupiešta visai neblogai?).

Na ir žinoma, papildomas prizas atidarinėjant dėžę - nuostabūs baldai. Profilio fone matoma terasa su vaizdu į Milaną. Nuostabūs pinti lauko baldai papuošti baltomis pagalvėlėmis. Terasoje gausu augalų ir vaisių, atrodo net pakvimpa per ekraną gaiviomis citrinomis, išvydus nuostabias lėlės būsto dekoracijas. Kai Lietuvoje už lango vėsus ruduo, taip ir norisi mistiniu būdu persikelti į būtent tokią terasą... Siestos metu patogiai įsitaisyti tarp pagalvėlių ir gurkšnoti šaltas, šviežiai spaustas sultis...

Mano manymu, kol kas tai patys geriausi prizai iš visų trijų mados savaičių. Apranga žavi, romantiška, įdomūs aksesuarai, profilio fonas ir būsto baldai - tiesiog fantastiški, vasariški ir puikiai nuteikiantys. Viva Italia! :)

Kol prizai žaidime tokie vasariški ir šilti, linkiu nepamiršti, kad už lango vis gi rugsėjis ir nesušalti!

Iki kito karto.


lovely pink, King Kylie Jenner

8 komentarai:

  1. (Vaaaaaaaauu)
    Jau noriu į Milaną, niekada nesu ten buvusi, bet tikrai siūlysiu tėvams ten nuvažiuoti. Italija, neaplankytas kraštas, o dar tokie vaizdai (Kad ohoho :D). Pamačiusi tą bažnyčia įsinorėjau pamatyti, taip gražu...
    Šiaip nuostabus įrašas, mano manymu nėra trūkumu, fantastiška!♥
    -Anonimė

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Malonu, kad skaitai mūsų blogą, ačiū už komplimentus (o trūkumų tikrai yra :D ). Italiją net labai verta aplankyti! Man tai viena įsimintiniausių, gražiausių lankytų šalių, o jau maistas, o kultūra... Fantastiška šalis visomis prasmėmis! :)

      Panaikinti
    2. Kylie, tikrai trūkumu nėra, nebent ta negraži panelė tikrovėje susiraukusi, bet tai ne trūkumas (Ane? :D)
      -Anonimė

      Panaikinti
  2. Puikiai padirbėjai, Kylie, ačiū, malonu skaityt. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Rūbai nesužavėjo, bet baldai labai gražūs... :-)
    Įdomus įrašas, sėkmės. ;-)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kodel fotoshopo nuotraukos abi kojos vienodos? :D :D :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nes reikia įsivaizduoti, kad tokia poza turbūt :D O, kad kojos šiokios ar tokios, tai maždaug užsimerkti prieš tą faktą :) Jei rimtai, Lovely neturėjo galimybių normaliai prisėsti, todėl padarė kaip galėjo, kaip tuo metu išėjo. :p

      Panaikinti