2016 m. balandžio 28 d.

Sostų žaidimas

Sveikutės, brangiosios skaitytojos!

Neblogai patinginiavom, bloge šią savaitę tikrai nepasižymėjom aktyvumu, labai dėl to atsiprašom!

Pirmiausia skubu paminėti, kad praėjusią savaitę skelbtoje gėrio ir blogio kovoje su palinkėjimu, kad laimėtų draugystė... Draugystė ir laimėjo!!! Pačią pirmą balsavimo dieną blogis davė gėriui beveik sausai į kaulus, tačiau po to gėrio pusė pradėjo kabintis į priekį ir atsimušinėti blogiui. Kone savaitę trukusi kova baigėsi lygiosiomis! Sveikinu visas "dalyvavusias" paneles.

Na o dabar, galime pereiti prie žaidimo naujienų.

Šiandien sulaukėme naujo žaidimo... Naujo seno žaidimo? Seno žaidimo naujai? Nežinau net kaip čia pavadinti, tačiau ką tik praūžūsį "Šanarų kronikų" vajų keičia jau buvę žaidime "Sostų karai". 


Aš kaip didžiulė Game of thrones serialo, pagal kurį ir sukurti šio žaidimo prizai, gerbėja galiu pasakyti, kad net cyptelėjau iš džiaugsmo. Mano džiaugsmas buvo labai jau trumpalaikis, nes nejaučiu visiškai jokios simpatijos 3x3 žaidimo tipui. Iš "Šanaros kronikų" sugebėjau laimėti visus du daiktus!!! Žiauriai daug, žiauriai, per beveik dvi savaites vos du daiktai, galima išprotėti iš laimės. Tiesa, praūžusio žaidimo prizai manęs nesuviliojo, todėl į pagalbą nesikviečiau gerųjų pamėlinavusių draugužių - safyrų. Bet žinant kaip tiesiog DIEVINU Game of thrones, manau nesusilaikysiu neužsisakiusi truputį pagalbininkų.

O žaidimo principas manau visoms labai aiškus :) 3x3 lentelė, trys spėjimai nemokami, du už žaliuosius smaragdus, o toliau - safyrai. Atvertus 3 vienodus paveiksliukus - laimi paveiskliukuose vaizduojamą prizą, surinkus visas aprangos detales laimi pagrindinį prizą ir keliauji į sekančią lentelę kurioje vėl atvertinėji langelius, vėl renki rūbus ir t.t. Viso yra keturios lentelės.

Sostų žaidime galima laimėti puikų foną, šukuoseną, augintinį - drakoną ir aksesuarą - drakoną, na ir žinoma surinkti keturis komplektus aprangų.







Brace yourselves, 
winter is coming...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą