2016 m. gegužės 2 d.

Kolekcija ,,Pavasaris"

Buon giorno, brangiosios skaitytojos!

Taip sveikinuosi, ne be reikalo. Atbildam, atidundam, su griausmu atnešam naują įrašą apie pavasarinę rūbų kolekciją! Naujiena jau keletas dienų kaip nebe naujiena, tačiau papasakoti ir aptarti tikrai yra ką. 


Balandžio 27 sulaukėme žinių, kad atidaroma laikina rūbų kolekcija. Nežinau kas konkrečiai, ar gana baisokai padaryti reklaminio plakato lėlių veidai, ar nepriderintos šukuosenos, tačiau būtent iš šio paveikslėlio tikrai nesusižavėjau būsima parduotuve. Iš pirmo žvilgsnio kolekcija pasirodė gana mamiška, matrioškiška. Na tikrai, antroji nuo kairės pusės lėlė atrodo klaikiai su ta skarele ir megztuku. 

Tačiau viskas gerokai apsivertė aukštyn kojomis kai pamačiau rūbus pilnu dydžiu, o ir truputį pasigilinus kas ir kodėl sukurta būtent taip ir ne kitaip, supratau, kad įsimylėsiu šią rūbų kolekcija iki begalybės.

 

Žaidimo pavasario kolekcija paremta Dolce & Gabbana 2016 pavasario-vasaros kolekcija. Įkvėpimo kolekcijai Dolce & Gabbana sėmėsi iš savo šaknų - Italijos kultūros. Tradicijos ir vertybės sujungiamos su moderniąja pop kultūra.








  




Dievinu Italiją, Itališką picą, gelatto, kultūrą, klimatą. Tad turėti gabalėlį Italijos ir žaidime tikrai nepaprastai puiku!

lovely pink sukūrė nuostabių derinukų su naujos kolekcijos rūbais, kurie tikrai verti komplimentų ir aptarimo:

Gaivu, vasariška. Prieš akis iš kart iškyla vaizdas kaip turtingų tėvelių mergaitės vaikšto po prabangius butikus, ar gerią kapučiną jaukiose senamiesčio kavinukėse. Puiki, vasariška suknelė, visiškai gabaniški akiniai, na ir bateliai, kurie manęs asmeniškai tikrai nesužavėjo. Bendras vaizdas tikrai puikus.

Skarelė mane sužavėjo iš kart. Puikus aksesuaras, derantis visur ir visada, neatsiejamas vasaros atributas. Suknelė taip pat verta dėmesio, tiesa kiek įnoringesnė, nes ją sunkoka priderinti, lengva nuslysti į šoną ir sukurti pigų ir turginį įvaizdį, vietoje gaivaus, vasariško, stilingo ir drąsaus, būtent tokio kokia ir yra ši puiki suknytė.

Ši puiki citrininė suknelė, su visais įmanomais spalvų pasirinkimais jau nugulė mano drabužinėje. Drąsi ir ryški, kaprizinga kaip ir tikra Italė, ši suknelė tikrai bus kietas riešutėlis norinčioms su ja sukuti derinukų.

Šiame derinyje puiku viskas! Išskirtinis aksesuaras - skėtis, griežtų formų, tačiau labai smagi ir originali rankinė, drąsūs ir tikrai ne bet kur ir ne bet kada tinkantys bateliai ir žinoma puiki suknelė. Beruošdama įrašą peržiūrėjau daug nuotraukų su šia suknele ir ji man pasidarė tokia graži, tokia nuostabi, kad nebeįsivaizduoju MA žaidimo ir savo drabužinės be jos. Mielai tokią suknelę apsivilkčiau ir realybėje :)

Nemėgstančioms ryškių raštų, aplikacijų ir daugybės spalvų, naujoje kolekcijoje paruošta ir kuklesnių aprangos detalių bei aksesuarų. Visiškai minimalistinis sijonukas tikrai ras begalę naujų "šeimininkių", o megztuką turbūt jau dabar nusipirkusios beveik visos MA žaidėjos. Paprasti kirpimai, pastelinės spalvos gerokai išsiskiria iš kitų šios kolekcijos rūbų, tačiau atrodo puikiai. Panašių dirželių jau yra buvę žaidime, bet mielų dirželių su kaspinėliais nebūna per daug. :)

Nuostabi, Italijos vaizdais puošta midi suknelė. Skarelė taip pat be galo puiki ir verta tų 4 safyrų prašomų už ją. Rankinės taip pat žiūrisi gražiai, kas manęs nesužavėjo, tai - bateliai. Labai panašius galima laimėti laimingųjų kortų pirmoje kaladėje. Žinoma įsigysiu juos vien dėl to, kad už visas spalvas galima gauti 175 mados taškų, tačiau abejoju ar kada teks juos panaudoti.

Gražių klasikinio kirpimo kelnių žaidime neturime labai daug, tad šios atsidurs ne pas vieną žaidėją. Rankinės taip pat žiūrisi įdomiai ir smagiai. Na o palaidinę ir platformas tikrai ras kur panaudoti mėgstančios išsiskirti ir atrodyti kiek hipiškai panelės. 

Nepaprastai dailūs džinsiukai! Man asmeniškai itin patiko griežtų formų ir tradicinių raštų rankinė. Na o ausinės, kurias iš pradžių laikiau matrioškos karūna, itin žavios ir originalios. Šio derinuko visos detalės paprastos ir nereikalaujančios labai atidaus derinimo, patiks praktiškoms ir nemėgstančioms išsišokti panelėms.

Šis derinukas iš pradžių gali suklaidinti. Skarelė iš reklaminio plakato iš pradžių atrodė bobutiška, tačiau priderinus ir parinkus dailų makiažą, bei šukuoseną matom, kad ji puiki! Suteikianti žavesio, elegancijos, rafinuotumo ji tampa stilinga detale. Megztuką jau matėm aukščiau esančiame derinuke, na o sijonas vertas dėmesio, nes margintas vaikų piešiniais, švelnių pastelinių spalvų, netradicinis. Drąsioms ir norinčioms išsiskirti. 

Nemanau, kad suklysiu pasakydama, kad ši suknelė taps viena mėgstamiausių žaidėjų tarpe. Paprasto silueto, neperkrauta, tinkanti tiek kasdieniams derinukams, tiek puošnesniems, ši suknelė tikrai verta dėmesio ir tų 7 safyrų!

Pabaigai, siūlau pasižvalgyti ir pašniukštinėti kaip pavasario kolekcijos rūbai atrodo realiai ir žinoma sužinoti kiek realybėje kainuoja rengtis DolčeGabana :)
(Kam įdomu, pridedu ir Dolce & Gabbana kolekcijos pristatymo video kurį galima pažiūrėti paspaudus čia)









Keletas rūbų ir aksesuarų kainų pavyzdžių:



 


Delninukė, kaina 5150eu

Platformos, kaina 872eu


Suknelė, kaina 2845eu



Suknelė, kaina 1749eu

Tikiuosi susiskaitė smagiai, iki kito karto!
Ciao!

(Deriniai)

(Tekstas, realios nuotraukos)

5 komentarai:

  1. Labai gražios Lovely pink nuotraukos.
    :) P.S. Mačiau klaidą - žaidio ( žaidimo :) )
    Ištaisykite.
    Manau Lovely tikrai gerai tvarkosi su kodais PATI, nes niekur ,,laisvai'' jų pasiimti nemačiau - nei Alatėjoj, nei dar kokiam nors MA klube :)
    Smagu, kad taip šauniai susiorganizuojate.
    Norėjau paklausti tik kas tempė šį įrašą ilgiau - Lovely ar Kylie? Nes kažkaip bižkį pavėluotai, gal dėl to kodukų..rūbų..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už pastebėjimus :) taip, lovely pati ieško kodų ir dėlioja viską, aš nemoku ieškoti rūbų visiškai :D
      Tempiau aš, nes visą savaitę sėdėjau praktiškai tik su telefonu, per telefoną nebūčiau nieko parašius. Nepaisant to, manau, kad įrašas, kad ir pavėluotai, tačiau išėjo pakankamai geras, jo esmė ir nebuvo paskelbti naujieną, o tiesiog aptarti tai kas įvyko :)
      ačiū dar kartą ♥

      Panaikinti
  2. Jo, čia tai fainai. Ar gal galit numesti pilną palaidinės numeriuką?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. http://static.xs-software.com/ladypopular/v3/img/model/shirt/shirt-528-b3-c65.png metu :)
      Labai smagu, kad vos po kelių minučių įrašo paskelbimo jaut ruim keletą komentarų.
      P.S. Na, tau atsakys Kylie, nes aš esu išvykus. ( Tiksliau važiuoju autobusu ) ir mane taaaip supa, kad vos šį komentarą parašiau :D
      Taigi dėkui dar kartą :P

      Panaikinti
  3. read the full info here Source sites try here browse around this web-site view

    AtsakytiPanaikinti