2016 m. balandžio 5 d.

Žaidimo gedimai ir nesklandumai

Labas visoms skaitančioms blogą!

Na ir dienelė buvo vakar! Tikrų tikriausią visuotinį MA žaidėjų šurmulį sukėlęs trigdis neleidęs įeiti į žaidimą visą vakarą, nemenkai pagadino reikalus žaidžiančioms teleporterį. Man pačiai žaidimas neveikė nuo pusės septynių iki dešimtos valandos vakaro. Tačiau vis dar yra tokių žaidėjų kurios, net šiandien negali prisijungti, nors jau beveik pusė pirmos dienos. :) 
Neveikia visos žaidimo versijos, Angliškoje versijoje paprastai būna prisijungę apie 6000 žaidėjų, šiuo metu jų maždaug 3000. 

Šiandien į forumą prisijungusi KasmyroMafija tegalėjo pasakyti tik tiek:


Kitos panelės forume spėliojo kokios dovanėlės ar kompensacijos sulauksim iš kūrėjų dėl prarasto žaidimo laiko. Aš pati praradau 4 teleporterio ėjimus, tos panelės kurios negali įeiti iki pat šiandien - dar daugiau! Spėjimų buvo visokių, vienos panelės sako, kad būtų šaunu sulaukti bent poros safyrų, kitos tikisi rūbo ar aksesuaro, kaip žiemą dėl hakerių atakų gautos kepurėlės, kitos tikisi bent jau viena diena pratęsto teleporterio žaidimo.

Beje, Lunalight forume pasidalino patarimu, kuris jai suveikė: į žaidimą bandykit eiti per mobilų internetą. Lunai tai suveikė, o man deja, bet šitoks būdas neveikė :)

Belieka tikėtis, kad žaidimas greitu metu susitvarkys visoms, o žaidimo kūrėjai nepagailės dovanėlės.

Saulėto ir smagaus antradienio, iki!

PAPILDYMAS:
Na ir štai, sulaukėm kažko oficialaus ir džiuginančio :) Truputį mus nuskriaudę žaidimo kūrėjai pratęsia teleporterį viena diena ir dovanoja 20 smaragdų!

Na, gavus kompensaciją žaidimas kol kas vis dar stringa..tikėkimės, kad kūrėjai susitvarkys :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą