2016 m. balandžio 10 d.

Ką "Rožinės♥katytės" veikia gyvenime?

Labas, brangiosios skaitytojos!

Tikiuosi jūsų savaitgalis praėjo puikiai, nuveikėte daug linksmų dalykėlių, pasimėgavot puikiu pavasario oru, pailsėjot ir esat pasiruošusios čiupti ateinančią darbo savaitę už ragų! :)


Penktadienio popietę daviau klubo narėms užduotėlę - pasipasakoti, ką gi jos įdomaus veikia realiame gyvenime, kokių įdomių užsiėmimų, hobių turi, galbūt jau yra baigusios mokyklą ir mokosi kokią neįtikėtinai įdomią specialybę, o gal dirba kokį įdomų darbą? Labai džiaugiuosi, kad netrukus po to kai išsiunčiau žinutę - gavau daug atsakymų :) Buvo nepaprastai įdomu sužinoti ką mano klubietės veikia tada kai išjungia MA žaidimą, tikiuosi jums, skaitytojos ir klubo narės taip pat įdomu pašniukštinėti ir sužinoti apie viena kitą truputį daugiau :)

* * *

Lankau muzikos mokyklą, groju fortepijonu. Ten krūvis tikrai nemažas, tad dažnai nelieka laiko kitiems dalykams.
,,Laisvalaikiu'' vaikštau į baseiną. Labai noriu išmokti plaukti ..
Mokykloje dažnai reiškiu savo genialias mintis todėl esu klasės seniūnė ( giriuosi  ).
Organizuoju šventes kartu su mokinių savivalda, padedu pavaduotojai..
Todėl nesistebėkite jeigu mano lėlė gerą savaitę būna taip pat apsirengusi ^^
Patinka keliauti, tačiau kol kas neturiu įspūdingo aplankytų šalių sąrašo.
- lovely pink

Mano gyvenimas klaikiai nuobodus  Einu mokyklon, mokausi gana gerai... Bent jau nieks nesiskundžia  Nemėgstu suknelių ir makiažo  Na, bent jau kol man 13 - 14 metų. Nes kai matau bendraamžes su kilometriniu špaklium, tai truputį reikaliuko prispiria.  Šiap tai mano gyvenimo meilė- šaldytuvas, pagalvė ir arkliai  Laisvalaikiu jodinėju. Tiesa, dar kaip reikiant šuoliuot nemoku, bet mokytoja karts nuo karto mane pagiria. Dar su draugėm važinėjam riedučiais. Tai tiek...
- Ketarija

Labas  Turiu tik tris hobius  1. Kadangi gyvenu šalia miško, dažniai einu į jį pasivaikščioti (kartais padainuoju kad niekas negirdėtų ) 2. Esu tiesiog apsėsta serialų, jai man patinka jis galiu žiūrėti nuo pradžių gal kokį 10 kartų pvz.; Naujoke jau esu peržiūrėjus 4 kartus nuo pradžių, o ten 5 sezonai  (Nežinau ar čia pomėgis, bet vistiek) 3. Žiauriai mėgstu lankyti sporto būreli - kvadratas, tinklinis, badmintonas ir t.t Tikiuosi jog čia hobiai, jai ne galėsiu perrašyti 
- Gabika Miau

Mokslai, draugai, vaikinas ir t.t. tokia vakarėlių liūtė, ždž 
- Inkara

Oj.. Veikiu gyvenime aš laaaabai daug,
Ne, turbūt man atrodo daug, nes namo gryžtu išvargusi, o jums tai tik keli darbeliai 
Kiekvieną dieną.. (neskaitant savaitgalio) po pamokų leidžiu lauke. Dažniausiai su draugėmis..
bet nenene... TIk ne antradienis.. Antradienį laukia pianinas, kuris užima BEEEGALE laiko mano gyvenime. 
Važinėju longborad'ais, skate'ais Ir panašiai. Ypač labai mėgstu bėgioti. Kažkaip pasijaučiu laisva, o dar tas šiltas vėjelis, m.. Vakare išvedu šuniuką į lauką  ir t.t.
- ...Sanking...

Lankau dainavimą, mėgstu dainuoti tokias dainas kurios paliečia mano sielos gelmes.
- EleinaStefan

Megstu siuti, gaminti valgi, skaityt, mokintis, rasyti laiskus, puostis, darytis make-up, lakuotis nagus, balsuoti uz kitas panas!, sportuoti!. 
- Gelmule

Sveikutė, mano pomėgis gal ir neįpatinga, bet labai mėgstu dresiruotis savo sunelį (Reksa). Jis moka pakankamai daug komandų (gulti, prašyti, šliaušti, balsą... ). Ateityje norėčiau dirbti kinologo darbą, ar kažką panašaus.
- Bichter

Gyvenime esu pasirengusi mokytis ir siekti karjeros, tačiau laisvalaikiu mėgstu sportuoti  dažnai bėgioju, leidžiu laiką su augintiniu, važinėju dviračiu ar šoku. Taip pat mėgstu gaminti. Kadangi stengiuosi laikytis sveikos gyvensenos, tad visi užsiėmimai yra puikiai suderinami kartu 
- Gustėja

Aš groju fortepijonu, laisvalaikiu mėgstu kurti muziką ir rašyti pasakojimus, pasakas, eilėraščius tikiuosi kada nors tai išleisti , tikiuosi kokią dieną parašyti ir kokį romaną 
- A K V I L I N A

Sportuoju, tapau paveikslus ant drobės ir piešiu portretus. Planuose turiu minčių rašyti maisto blog'ą, nes dievinu gaminti <3 
- King Kylie Jenner

* * *



Sugalvojusi klausimą klubietėms nepamiršau pasidomėti ir tuo ką pasaulyje veikia žmonės, kokių keistų profesijų, darbų yra. Ką keisto mėgsta kolekcionuoti žmonės, juk tai labai populiarus pomėgis! :)

1. Gražiuose pasaulio miestuose organizuojama daug įvairių ekskursijų, tačiau tik Paryžiuje yra gido po kanalizacijos sistemą specialybė.

2. Kompanijoje „Legoland“ yra profesionalaus lego surinkėjo pareigos – šios profesijos atstovai iš lego detalių kuria įvairius kraštovaizdžius.

3. Venecijos gatvėmis patruliuoja „dorovės policija“. Pagrindinis šių pareigūnų tikslas – raginti apsinuoginusius turistus atrodyti šiek tiek padoriau.

4. Kai kuriose dezodorantus gaminančiose kompanijose yra kvapininko specialybė. Kvapininkai ant eksperimento dalyvių kūno užpurškia dezodoranto ir stebi, kaip dienai bėgant keičiasi dezodoranto kvapas.

5. Indijos viešbutyje „Amanbagh“ yra „beždžionininko“ pareigos. Šio darbuotojo tikslas – vaikyti beždžiones nuo pietaujančių turistų.


Na o kolekcininkai renka ir kolekcionuoja pačius įvairiausius bei keisčiausius dalykus! Be to, kiekviena kolekcionuojamų daiktų kategorija turi savo pavadinimus!

1. Tirosemiofilistai kolekcionuoja sūrių etiketes. Juk pasaulyje gaminama tūkstančiai sūrio rūšių! O štai sūrio mėgėjai jie gali ir nebūti.

2. Lotologistai renka loterijos bilietus. Šiandien rekordininkas tarp jų yra Denis Morsas, kurio kolekcijoje yra 250 tūkst. bilietų.

3. Aktofilistai panašūs į plangonologistus, skirtumas tik toks, kad jie renka ne lėles, o pliušinius meškiukus. Tikriausiai jaučia nostalgiją vaikystei...

4. Sukrologistai renka cukraus paketėlius, kurie paduodami prie kavos ir arbatos kavinėse ir restoranuose. Užuot panaudoję juos pagal paskirtį, „trofėjus“ nešasi namo.

5. Filumenistai renka degtukų dėžutes. 1980 m. Gineso rekordų knygoje buvo įrašytas japonas kolekcininkas, surinkęs daugiau kaip 700 tūkst. įvairių rūšių degtukų dėžučių kolekciją.

Net neabejoju, kad mūsų tarpe yra ne viena sukrologistė! :D Galiu prisipažinti, kad negaliu atsispirti pagundai pasiimti tų mažyčių mielų cukraus pakučių pridedamų prie kavos restoranuose ar kavinėse :) Tik niekada nebūčiau pagalvojusi, kad tai turi ir savo pavadinimą!

Na, šį kartą tiek. Tikiuosi įrašas jums patiko, sužinojote daug naujų dalykų apie savo drauges iš klubo, bei sužinojote kitų įdomių dalykų :)

Iki kito susirašymo!


5 komentarai:

  1. Daug žinosi greit išalksi ^^2016 m. balandžio 10 d. 17:57

    Puikus įrašas, žinoma, panelių aprašymuose yra klaidelių gal vertėtų jas ištaisyti, bet bent jau matosi, kad tai rašė tikrai klubietės, o ne tu :D
    Ir aplamai man jūsų blogas labai patinka, Lovely skuba tekina visu glėbiu naujienų, tu, Kylie, paįvairini vakarus su netradiciniais MA įrašais, Scarlett nors ir yra labai užimta panelė puikiai patvarkė pagr, paveiksliuką ( kiek žinau Lovely jį supavasarino :D ) Sanking mokėjimas naudotis šmutkėm visokiom labai praverčia - puikus grojaraštis, nors ne visos dainos labai patinka, bet tikrai įdomu pasiklausyti, laukiu nesulaukiu, kada jis pasikeis.
    Gal tik ta rožinė per daug išlenda visur, Lovely pati sakė, kad jai rūžava ne prie širdies, bet dėl klubo..Kaip nors išgyvensiu ir aš ir ji ( tikėkimės ).
    Taigi, panos, jūs tikrai šauni šutvė!
    P.S. Laukiu nesulaukiu ,,rašytojų'' ir ,,narių'' skyreliųų :)
    Myliu, bučiuoju xox
    P.P.S Kylie, paprašyk Lovely, kad padarytų tau vardo kortelę, nes nesuprasi kartais kas gi čia rašo :P
    Viską išsakiau lig tais, tai..čiau bambyno ;D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai ačiū už tokį gražų komentarą ♥ Panelių atsakymus sukėliau tokius kokius atsiuntė, kadangi labai nekantravau kažką naujo bloge parašyti, todėl nebetaisiau klaidų :D
      O grojaraštis kitoks ir būti negali, kai dešimt panelių susiunčia savo mėgstamas dainas, tai gaunasi įvairovių įvairovė ;D Ne visos ir man pačiai patinka ;D
      Dar kartą ačiū, nepaprastai smagu sulaukti tokio ilgo ir gražaus komentaro ♥

      Panaikinti
  2. Sveiki, nežinau kaip čia yra, tačiau tik šiandien "Gravity" klubo blog'o dėka sužinojau, kad apskritai turite blog'ą ir pats pirmasis įrašas nubraukė dalį susiplanuotų vakaro darbų ^^"

    Pirmiausia norisi prisidėti prie pastabos apie klaidas. Pačios žinome kas būna, kai krūva be galo skirtingų panelių susiunčia tekstus - pas kažką kompe nėra lietuviškų raidžių, kažkas nedraugauja su kableliais, kažkas nuo 12 m. vietoj "v" rašo "w", ar tiesiog išlenda visokios "akies klaidos" ir rašybos taisyklių pamiršimai. Ir skaitymo malonumą tokia makalynė tikrai gerokai atmuša. Tada nebeskaitai tekstą, o skaičiuoji ir taisai klaidas. Tam ir esate atsakingos už blog'ą, kad juo rūpintumėtės, tad kad ir kaip daug tekstų būtų, kad ir kiek daug juose klaidų (tiksliau, ypač kai juose daug klaidų), paskirkite tą 30 minučių joms ištaisyti. Kokybiškas tekstas yra ne tik įdomus, informatyvus, bet ir be klaidų. Klaidos ne tik rodo nepagarbą skaitytojui, bet ir pačiai lietuvių kalbai ;) Pati kiekvieną kartą labai pasigailiu, kai paskelbiu įrašą vien savo pačios klaidų neišsitaisusi, tad tas nekantrumo jausmas tikrai pažįstamas, bet gėda už kvailas klaidas stipresnė.

    Pereinant prie paties įrašo :)) Tikrai sužavėjo idėjos originalumas. Nežinau, ar ką panašaus jau buvote dariusios, kadangi tai pirmas įrašas, kurį perskaičiau, bet buvo tikrai smagu išvysti kai ką visiškai naujo.

    Labai smagi pasirodė panelė Ketarija ir net pagalvojau "Shit, kodėl savo MA akiratyje neturiu tokio šaunaus žmogučio?" :D Nustebino ir Bichter, o iš Akvilinos ir King Kylie tikrai labai norėtųsi sulaukti mintyse besisukančių romanų bei maisto blog'o :)) Kai turi mylimąjį šauktinį kiekvieną kartą jam grįžus norisi palepinti kuo išradingiausiai, tad per jo tarnybos laiką peržiūrėjau sau rekordiškai daug su maistu susijusių dalykų (o gaminti tikrai labai nemėgstu) ^^"

    Nemažiau ir gal net truputį truputėlyti daugiau patiko antroji įrašo dalis apie įdomiausius darbus bei kolekcionuojamus dalykus :) Galbūt tai susiję su tuo, kad įdomiau skaityti apie žmones, su kuriais tiesiogiai nuolat susiduri (o jūsų tarpe tokių vos kelios, - my bad ^^"), o galbūt su Lunos istorikės profiliu :))
    Šiaip ar taip buvo įdomu, ir antakius ne kartą pakilnojau :)))

    Toks mano pasisveikinimo įrašas. Sėkmės ir įkvėpimo toliau ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Lunalight, tikrai nustebau sulaukusi tavo komentaro :))
    Su mielu noru jį perskaičiau net kelis kartus ir vis dar negaliu atsidžiaugti :D..Gravity tikrai mus "išpopuliarino" :o
    Klaidų Kylie netaisė, nes kaip pati rašė "Labai norėjau paskelbti kažką naujo ", tad kai būsiu prie kompiuterio būtinai pakoreguosiu.
    Kituose įrašuose klaidų taip pat yra, nes labai skubame ką nors paskelbti ir greitai perskaičius savo tekstą daugumos klaidų nepastebi. Tik po poros valandų galvai ataušus raudonuoja žandai :DD

    Ačiū už komentarą^^ dar kartą!

    AtsakytiPanaikinti