2016 m. balandžio 14 d.

Naujas žaidimas: Elfų kronikos.

Sveikos,

Na, kaip laikotės? Kokios nuotaikos? Mane asmeniškai slegia iki kaulų gelmių lietingas ir niūrus oras. Namuose prisidegiojau kvapnių yankee candle žvakių, pasidariau kavos ir vis tiek negaliu atsigauti, tokiu oru ypač traukia prie lovos ar sofos šiltai įsitaisyti po pledu ir susisukus į liūdesio kukulaitį neišlysti iki kol danguje nepasirodys saulutė.

Šiandien truputį iš apsnūdimo tiek realybėje, tiek MA žaidime pažadino smagi naujiena - pasirodęs naujas žaidimas.

Tai 3x3 tipo lentelė, kurioje reikia atversti tris vienodus paveiksliukus, kad gautum juose pavaizduotą prizą. Tokių lentelių yra 4, perėjus vieną, t.y. surinkus visus rūbelius bei aksesuarus - patenkama į kitą lentelę.


Žaidimas iš tiesų nereikalaujantis jokio gudrumo ar taktikų kaip teleporteris, o ir gudrumu tokio "nenugalėsi". Arba pasiseka atversti 3 vienodus langelius, arba ne. Dar 2 atvertimus galima daryti už 2 žaliuosius akmenukus - smaragdus, o visi kiti vertimai, deje, bet jau kainuoja po 2 safyrus :) Tad belieka pasikliauti vien sėkme ir palankiai atsivertusiais langeliais, arba... išleisti krūvą safyrų :) Tiesa, pastarųjų aš leisti šį kartą tikrai neketinu, nes nesužavėjo rūbai. Atskiros detalės, aksesuarai - taip, tačiau švarkų, korsetų turbūt nemokėčiau gražiai priderinti, jei laimėsiu už nemokamus atvertimus, žinoma labai apsidžiaugsiu, tačiau pinigų šį kartą leisti neplanuoju, o ir netrykštu noru. Na o nemokami atvertimai man kol kas buvo ne itin sėkmingi, laimėjau du kartus po 40$. O štai mano klubietės jau spėjo pasigirti laimėjusios diržą ir kelnes! Labai džiaugiuosi už jus, panelės.




Džiugina tik tai, kad kiekvienas rūbelis ir aksesuaras duoda po 50 stiliaus patirties taškų! Merginos kurios pereis visas 4 lenteles turėtų tikrai neblogai prisirinkti patirties taškų ir pasikelti stiliaus statistiką.

Mane daug labiau sudomino tai, kad šis žaidimas paremtas serialu  "The Shannara Chronicles". Serialo trailer'į galite pažiūrėti paspaudusios čia.
Tai fantastinis serialas pradėtas rodyti 2016 metais, apie 4 žemes ir jų istoriją, karus, nuotykius ir t.t. Na, buvau tikrai nustebinta pažiūrėjusi trailerį. Serialas atrodo įtraukiantis ir įdomus. Ką jau bekalbėti apie gražius aktorius... Ypač Austin Butler. Manau jį žino tikrai daugelis merginų (chi chi ^.^). Pats serialas iš trailerio ir gifų atrodo visai įdomus ir nepaprastai įtikinamai "padarytas". Visada žavėjausi gražiai ir kokybiškai "nupiešta" fantastika. :)








Belieka palinkėti sėkmės žaidžiančioms, iki kito susirašymo!


11 komentarų:

  1. Koks šaunus įrašas :))) manau rašymą atiduosiu ( su mielu noru ) tau, o pati gaminsiu paveikaliukus ir tik kartais pasirodysiu su nuosavais įrašais ;D.
    Kai tik būsiu namie būtinai padirbėsiu su paveiksliukais :^
    P.s. fainas parašas;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Uoj, ačiū labai ♥ Nereikia čia lia lia, ir paveiksliukus darysi ir rašysi :D

      Panaikinti
    2. Fainas įrašas :D keik žinau Lolei kompas mirė ane? ;D

      Panaikinti
    3. Taip :) Tai turbūt šią savaitę tik iš manęs įrašų bus galima sulaukti :)

      Panaikinti
  2. Lovely ir Kylies irasai labai geri. Ypac lovely naujienos ir Kylies laisva tema

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai labai ačiū!! ♥ Skaitytojų komentarai - pats geriausias įvertinimas ir paskatinimas ♥ Labai smagu sužinoti, kad kažkam patiko :)

      Panaikinti
  3. Šaunus aprašymai merginos,
    labai smagu paskaityti ir pasigrožėti gražiais derinukais.Filmų herojų paveiksliukai superiniai.:)
    Matosi kad neleidžiat laiką veltui,geras darbas...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Awww, dar niekada neturėjom tiek daug komentarų ( pagyrimų! ) po įrašais. Dėkui labai *pagarba Lovely atsiima, pasidžiaugia ir perduoda Kyliei* :D

      Panaikinti