2016 m. balandžio 21 d.

Gėris VS. Blogis

Sveikutės!

Kadangi mūsų blogo komandos narė - lovely pink turėjo truputį problemų, bloge gerokai sutriko konkursų organizavimas. Kad klubo merginoms nepasidarytų nuobodu, nutariau sukurpti šiokią tokią avantiūrą. Pirmiausia paprašiau merginų, kad sukurtų derinukus iš tų rūbelių ir aksesuarų kuriuos laimėjo praūžusiame teleporterio žaidime. Katytės nebūtume katytėmis, jei nenorėtume pasimaivyti savo "grobiu"! :) 

Na, o, kad pasimaivymas nebūtų vien tik pasimaivymas, paprašiau merginų parašyti kurią pusę - gėrio ar blogio jos palaiko. Tad vietoj įprasto konkurso, kuriame reikėtų balsuoti už atskiras merginas, šį kartą padarysim išsipuošusių katyčių "peštynes", kurios komandiškai kovos už savo pasirinktą, gėrio arba blogio, pusę.

Taigi kviečiu pasižvalgyti kas atstovauja ir gina garbę GĖRIO pusėje:

...Gabija Smail...

aberina

Gustėja

miledi

Bichter


Savo garbę gina ir jėgas rodo BLOGIO pusės atstovės:

lovely pink

Gelmule

N.o.v.a.

Cassandra

Gabika Miau

Madi

Kova įnirtingai vyks apklausoje, kairiąjame blogo krašte. Raginu visas dalyvaujančias merginas likti ištikimoms ir palaikyti saviškes, o kitas blogo skaitytojas kviečiu pabalsuoti už jums artimiausią pusę :)

Tenugali...


...draugystė ♥

Iki kito susirašymo!

2 komentarai:

  1. Laba:)Labai šauniai sugalvojot,konkursas gėris ir blogis.
    Įdomu kas nugalės,man atrodo kad blogis nes pirmauja:D
    Šiaip visada palaikau gėrį bet ši karta palaikysiu blogį nes man labai patinka panelių derinukai:)Jus šaunios merginos,taip ir toliau...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tuoj parodysiu Kyliei 65 miel1 komentarą.
      Dėkis :))

      Panaikinti