2017 m. spalio 13 d.

Penktadienis 13!

Drebėk – penktadienis, 13-oji! 

Sveikos gražuolės,
 Kaip matote, šiandien PENKTADIENIS. Ir nepaprastas penktadienis, o tryliktos dienos :O Žinote kas yra ši diena? Ne?! Tuoj papasakosiu :)


Skaičius 13 laikomas juodųjų jėgų skaičiumi, kai kuriose šalyse (pvz., JAV) net vengiama šiuo skaičiumi numeruoti viešbučių numerius, nuo 12-ojo iš karto peršokama prie 14-ojo. Kartais praleidžiamas ir 13-tas aukštas. O kai numeris 13 dar sutampa su penktadieniu, ši diena iš viso laikoma nesėkmių diena.

Bet...Neišsigąskite!
Daugybė žmonių gyvena 13 numeriu pažymėtuose butuose ir yra laimingi. Daugybė žmonių kas vakarą eina į kiną ir sėdi 13-oje eilėje, 13-oje vietoje (beje, tai dažniausiai geriausia vieta, nes yra per patį vidurį). Prisiminkime, kad ir Šarūną Marčiulionį, kuris išgarsėjo dėvėdamas 13-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius..Geriau pažiūrėkim į šią dieną su šypsena, atšvęskim ją kaip Helovino naktį.  Beje, tokių siaubo vakarėlių turėtų padaugėti ir kino teatruose, ir klubuose, tad pats laikas nusipirkti bilietus į siaubi filmą.
  
 Ta proga, gavome dovanų nuo kūrėjų šį mielą kačiuką:


  Katuką rasite drabužinėje! Tai galėsite savo derinus praturtinti šiuo mielu, juodu pūkučiu. Ši dovana iš gyvūnėlių,  mano manymu, pakol kas yra geriausia.  Be to per Heloviną bus galima panaudoti šitą katuką savo pašėlusiame, kraupiame derinyje. 

Tai tiek apie šiandieną, o kas mėgsta siaubo filmus, galite pažiūrėti šį, būtent apie šiandieną :D




Tekstas : Rebekah Mikaelson
Nuotraukos : Lovely pink

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą