2017 m. kovo 22 d.

Misija: pavasaris

Sveikos gražuolės, 


Šiandien mus pasitiko super pavasariškas žaidimas - Misija: pavasaris! Šiame žaidimo tipe yra 6 sodai su puikiais prizais. Kviečiu kartu apžvelgti zonas :)

Pirmasis sodas

Trūksta auskarų. Juos galite pamatyti paskutinėje nuotraukoje su poza-švarkeliu :)
Vos suradus šia vintažinę suknelę pasakiau sau, kad žūt būt ją gausiu. Tikras grožis! Švelni, dangaus mėlynumo suknytė tikrai verta net ir kelių safyrų papildomiems ėjimams šiame sode. Ne ką mažiau pagyrų susilaukia ir blizgantis kardiganas su skeltuku. Taip pat visai patiko ir papuošalai. Nors jie masyvūs, bet neapsunkina derinio :).
Mažiausiai liaupsių gauna mėlynanosiai aukštakulniai. Tiksliai kodėl šie batai man nepatinka negaliu pasakyti. Tiesiog ne mano skonio ir viskas.

Antrasis sodas

Na, ką gi - tipiškas "trendinės" panelės stilius. Viskas į šį sodą įeina kas madinga - nukandžioti džinsai, bomberis ir crop topas. Žinoma, negalima pamiršti ir veidrodinių akinių bei blizgančių batų :) - be jų stiliaivos nepajudės nė žingsnio.

Apibendrinant manau, kad gatvės stiliaus tendencijas stebinčios panelės, tikrai tikrai iš šios zonos norės išgraibstyti viską kas tik yra :D. 

Trečiasis sodas


Galiu pasakyti tik tiek, kad mėlyna spalva labai smagiai žiūrisi su balta ir daugiau neturiu ką pridurti ^^

Ketvirtasis sodas


Awww, katės stiliaus akinių ir mielučių batelių man tikriausiai niekada nebus per daug <3
Palaidinė labai pavasariška, gal net sakyčiau, vasariška ir tikrai atsidurtų mano drabužinėje. Visai kitaip pasielgčiau su sijonu ir tuo auksiniu blynu...Sijonas gal ir visai nieko, bet sunkiai kur panaudojamas, o apie kaklo papuošalą neturiu ką gero pasakyt. Kažkoks reperio atributas.

Penktasis sodas

 Ši zona mane nuvylė labiausiai - kažkoks aukštosios mados  diržas-korsetas ir chalatas liks nesusipratimu. Visai visai visai nepatinka :<. Vienintelį teigiamą dalyką šiame deriny galiu pasakyti apie batus - jie neblogi, tačiau tikrai neverta vien dėl baltų aulinukų veržtis į penktą sodą.

Šeštasis sodas



Štai ir paskutinė apranga. Apie ją daug kalbėti kaip ir neturiu ką, nes viskas savotiškai gražu. Kreminis švarkelis, be abejo, patinka čia labiausiai..Eh, kaip norėčiau tokį turėti ir realybėje..Svajone, lik sveika :D

Burtų lazdelės laimėti negalima

Perėjus visus sodus gausime ypatingą prizą - švarkelį su poza. Jo spalvos man kažkodėl primena Prancūzijos vėliavą. Na, tikriausiai kūrėjai tikrai nenorėjo šios šalies vėliavos vaizduoti, bet Loveliui taip pasirodė :> 

Taigi, štai tiek šiandienai. Likite sveikos, susitiksime rytoj. 
Gero vakaro :)
Darbo dienai baigiantis Lovely jaučiasi panašiai kaip šis katinukas

Su jumis buvo Lovely pink

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą