2017 m. kovo 16 d.

Šv. Patriko kortų kaladė

Dia duit! 


Šiandien su jumis sveikinuosi airiškai ne šiaip sau - juk tuoj bus Šv. Patriko diena ;). Apie ją daug nekalbėsiu, nes manau, kad beveik visos žinome istorijas apie trilapį dobilą,  piktą lobių ieškotoją...O jeigu norite plačiau apie tai pasidomėti kviečiu užsukti čia.



Mūsų kūrėjai kortų kaladę įkėlė dar prieš Šv. patriko dieną ( ji bus rytoj ), bet manau, kad tai puikus pasirinkimas. Panelės žalia šventiška nuotaika spės užsikrėsti dar šiandien :)

Apžvelkime prizus:


Kaladės prizai
 
Surinkus visus prizus laimėsite švarkelį


Labiausiai iš visų rūbų patiko blizgantys šortukai ir palaidinė su užrašu "St. Patrick day". Kitos palaidinės atrodė..Kaip čia pasakyti :D..  atrodė
 a) Lyg kūrėjai bijotų, kad šias palaidines gali pavogti koks nors kitas žaidimas ( nes užrašė ant jų Lady Popular ) 
b) Palaidinė be užrašo atrodė per daug prasta, todėl nesivargindami prirašė "Lady Popular", nes nieko originaliau nesumąstė. 
Man atrodo, kad ant kiekvienos palaidinės daug gražiau atrodytų Šv. Patriko užrašas, o ne žaidimo logotipas :)..Bet čia kiekvienam pagal savo skonį, aišku.
Viską surinkus gausime šaunų švarkelį su auksiniu, laiminguoju dobiliuku :)

Visos spalvos
Spalvos per daug nenustebino. Gražiai atrodo, gražiai, bet ar bus galima kur nors praktiškai pritaikyti..Nemanau. Taip pat labai nepatinka pėdkelnių "nepermatomumas". Violetinės ir mėlynos pėdkelnės atrodo kaip ateivio kostiumas :DD Žodžiu, šį kartą man viskas nepatinka kažin kodėl.. Bent jau bus galimybė laimėti spalvotus nagus. Puiku, nes mano spintoje kol kas nagų spalvų paletė apsiriboja tik juodais atspalviais :)

Su jumis buvo Lovely pink

Štai tiek naujienų, linkiu sėkmės kortose.
Viso!

3 komentarai:

  1. Šv. Valentino dienos užrašas??? Kažkas ryškiai labiau nusiteikęs meilės temai, nei visokiems dobilams ^^

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Upsss, tik dabar pamačiau, kad visai ne tai parašiau ką norėjau :D. Ehh, štai kas būna kai su drauge užsiplepi apie kovo 8 ir visokias meilės dienas" berašant įrašą Šv. Patriko dienai :D
      Turėjau omeny, St. Patrick day. Pataisyta ;)

      Panaikinti
    2. Taip ir maniau, kad po šia klaidele kokia romantiška istorija slepiasi :D

      Panaikinti