2017 m. balandžio 4 d.

Žydintys sodai


 Sveikos gražuolės, 


 Šiandien sulaukėme puikaus pavasariško žaidimo "Žydintys sodai". Čia galima laimėti keturias aprangas ir daug naujų baldų!
Kviečiu apžvelgti prizus, skubėkime prie jų:
 ( Aprangos, kurias galima laimėti atidarant dėžę )

Woow, aprangoje vyrauja švelnios spalvos, todėl vos pamačius derinį galima įsivaizduoti karštą pavasario popietę lauke :) plepant su draugėmis arba tiesiog ramiai skaitant knygą. Taip pat noriu pridurti, kad papuošalai atrodo super mielai, ypač apyrankė!


 Ši suknelė labiau panaši į vakarinę, gal net labiau šventinę, o ne skirta leisti laiką gamtoje. Diržas "padarytas" patogioje vietoje ant liemens, todėl lengvai tiks prie daugelio kelnių.  Rankinės spalva sodri, bet akį bado keistas užsegimas-ornamentas, todėl nenorėčiau tokios turėti spintoje. Na, nebent dėl penkiasdešimties mados taškų ( gaunamų ją laimėjus :D )


 Fėjų fėja! Su rausva žiedų suknele ir rožių karūna panelė atrodo tarsi atkeliavusi iš pasakų karalystės. Kuklūs karoliai žavingai puošia nuogut nuogutėlį kaklą, lyg išryškina visą derinio lengvumą.
P.S. Pastebėjau, kad aukštakulniai panašaus rašto kaip ir rankinukas pirmame deriny, todėl manau, kad vis dėl to jis turėtų būti čia ..:D


 Šiuos rūbus galimą laimėti surinkus atitinkamą skaičių vazų. 
Apie suknelę galiu pasakyti tik tiek, kad tikrai žavingai atrodo ant permatomos medžiagos išsiuvinėti raštai. Visi kiti papuošalai manęs nė kiek negundo, nes jie primena pageltusius tujų lapus :DDD
Gėlių vainikas puikus atributas pavasariškam deriniui, tačiau čia jis ne itin dera prie elegantiškos suknelės ( mano nuomone )

Surinkus visus šiuos daiktus gausime nuostabų foną !



Štai tiek rūbų, dar yra keli baldai, tačiau visų surasti kol kas nepavyko, o ir kelti tik porą nesinori. Kai tik aš ir Ruzė juos surasime būtinai patalpinsime čia!

Gražios dienos :)
Iki!!

Lovely pink - tekstas, iliustracijos
Ruze - kodai

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą