2017 m. kovo 7 d.

3x3 lentelė "Moters diena"

Sveikos gražuolės, 
šiandien sulaukėme moters dienos žaidimo!
Su nekantrumu kviečiu apžvelgti šaunius prizus:

pirma lentelė.


Ši legendinė apranga yra iš filmo "Tiffany's breakfast" aktorės  - Audrey Hepburn. Juodas, kuklus derinys toks ir liktų niekuo ypatingas jeigu ne ta smulkutė tiara ir perlų vėrinys. Laabai labai senai troškau turėti žaidime būtent tokią trikampę tiarą..Ir pagaliau mano noras išsipildė :D, žinoma, neaišku ar man ją pasiseks laimėti xd
Derinį pabaigia griežti akiniai tamsintais stiklais. Hm, trūksta tik ilgos cigaretės ( arba pagaliuko :) )


 Antra lentelė
Antroji lentelė mane nuvylė..Blizgu, balta ir nepanaudojama.Vienintelis daiktas kuris čia tiko ir patiko vėl gi tiara. Visa kita blizgu, o tos suknelės rankovės visiška beskonybė. Žinoma, gal kitos panelės su šia suknele sukurs originalų derinį, bet man asmeniškai ji labai nepatinka.

trečia lentelė



 Kur kas geriau! Lengva, gėlėta suknutė atrodo be galo jaunatviškai ir negremėzdiškai. Smulkios gėlytės puikiai dera su rausvu dirželiu ir skrybėlės kaspinu. Kalbant apie skrybėlę..Būtent dėl galvos apdaro šią lentelę jau spėjau praminti "Raudonkepuraitės" deriniu :D . Nežinau, kodėl ši pavasariška apranga taip asocijuojasi su ta pasaka..

Ketvirta lentelė

P.S. Čia dar turi būti karoliai
Vėl balta..Na, ši suknelė man taipogi ne per labiausiai patinka vien dėl keistų vertikalių linijų..Jeigu jų nebūtų mielai suknelę priglausčiau savo spintoje pokyliams. 
Galvos aksesuaras-gėlė šauniai atrodo :).

Penkta lentelė

Štai ir paskutinė, man labiausiai patikusi lentelė. Labai graži suknelės forma ( čia sijonas ir palaidinė, bet pavadinkim tai suknele ;) ) ir gėlyčių raštai...Du pudeliai tokie mieli..Nors apskritai nejaučiu traukos šunims, juo labiau pudeliams, su šiais žavuoliais mielai pažaisčiau :)


visos šukuosenos ( sudėta pagal lentelių eiliškumą )
 Apibendrinant manau, kad žaidimas tikrai šaunus ( tik tipas ne ) ir jame galėsite laimėti daug gerų prizų. Linkiu ramaus ir jaukaus vakaro.

Su jumis buvo Lovely pink
P.S. Ačiū Ruzei už kodus :) 
P.P.S. Apgailestauju už ne itin gražius paveiksliukus. Šiuo metu neturiu galimybės dirbti su pc, todėl viską darau per plančetę. Ten 3x kartų sunkiau :DD



5 komentarai:

  1. Dėkoju už visų lentelių prizų sukėlimą ((: prizai manęs visiškai nesužavėjo, veikiau nuliūdino... Vienintėlis patikęs rūbas - tai pirmojoje lentelėje juoda suknutė. Be abejo, pudeliai be proto žavūs (daug mielesni nei realybėje) tačiau prie įprastų derinių jie atrodys kiek keistai. Sėkmes

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, kai tokio prasto tipo žaidimas ir dar rūbai nepatinka tai visai gerai, nes nereiks išleisti safyrų ;D

      Panaikinti
  2. Sveika, lovely. Kodel rasai truksta tik karoliu? O akiniu netruksta kartais?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, aš esu iš kito klubo, bet visaaad paskaitau Lovely Pink ir ne tik įrašus, ir nemanau, kad dėl tokios smulkmenėlės reikėtų "rautis" -.-

      Panaikinti
    2. Ačiū antrai anonimei už komentarą :). O anonime nr.1 kviečiu parašyti man į pm - atsiųsiu ir akinių kodą, ir paveiksliuką su jais.
      Lenkiu link to, kad akiniai graži detalė, bet nėra tokia svarbi kaip suknelė ar šukuosena. Juk jeigu juos ir pamatysi/nepamatysi noras pereiti/nepereiti tam tikrą lentelę nesumažės ar ne? :)

      Panaikinti