2016 m. liepos 4 d.

Vasaros kolekcija

Labas!
Kaip gyvenat? Kaip sekasi vasaroti? :)
Labai tikiuosi, kad laiką leidžiate puikiai ir mėgaujatės kiekviena vasaros akimirka!

Mados Arenos žaidimas mus taip pat lepina. Rodos ką tik buvo vasaros "Pozuok stilingai", po to iš kart ant nosių nukritęs vasariškas teleporteris ir štai šiandien, mus nustebino nauja-sena vasariškų rūbų kolekcija! Penki puslapiai vasariškų rūbų, skrybėlių, aksesuarų! Tiesa, kolekcija pasikartojanti. Ją senbuvės žaidėjos jau matė prieš trejus metus! 

Aš prisipažinsiu, kad keletą kartų buvau mačiusi kitas lėlytes apsirengusias su pačia brangiausia kolekcijos suknele. Laisvai krintančią, 22 smaragdus kainuojančia trumpute suknyte. Visada labai pavydėdavau jos! Na ir štai, galiu pasinaudoti proga ir ją turėti savo spintoje. Manau ne viena žaidėja nudžiugo lygiai taip pat kaip aš, ir įsigys vieną kitą daiktelį, kurį matė pas kitas lėlytes.


Lietuviška versija dar neatsiuntė naujienos pranešimo, angliškoje versijoje atsiųstoje žinutėje prisegtas kolekcijos paveikslėlis iš kart matosi, kad kurtas ne šiomis dienomis. Lėlės dar neturi naujų bruožų, lųpytės ir antakiai senojo piešimo, labai elementarus paveikslėlio apdirbimas, o jau kokybė, Dieve padėk! :D Būtų buvę įdomu, jei kūrėjai būtų padarę naują paveikslėlį šios kolekcijos pristatymui. Įdomu būtų palyginti vienas šalia kito sudėtus, kaip patobulėjo grožio, estetikos, reklamos supratimas.
(Tiesa, kolekcija žaidime bus iki liepos 11 dienos!!!)

Na, nebepilstant iš tuščio į kiaurą, apžvelkim ką turim kolekcijoje:




Kai kurie pavieniai rūbeliai ir aksesuarai gal šiek tiek "pavargę" morališkai ir stilistiškai, visgi kolekcija piešta prieš tris metus... Tačiau tas vienas kitas ne be toks stilingas dirželis ar apyrankė nupiešti ne taip gerai kaip piešiami dabartiniai daiktai žaidime, nesumenkina to fakto, kad kolekcija atgimė naujai ir joje esantys daiktai ras savo vietą stilingų panelių spintose ir deriniuose.

 Mūsų klubo narės nepraleido progos iš kart apsipirkti ir sukurti derinukų:

lovely pink

pupytė2

Ketarija

Scarlett

gabriele smile

Madi

Miledi

Gelmule

Koni

Aidux

Graženybėlė

Stilingų derinukų, puikių apsipirkinėjimų, gražios ateinančios savaitės!
Iki kito susirašymo ♥

1 komentaras:

  1. Wow, net nesitikėjau kad įkelsit mano panelės nuotraukytę, būčiau bent high heels'us gražesnius užsidėjus :D
    Bet šiaip puikus įrašas, be to aš taip pat kai kurioms pavydėdavau tos trumpos suknytės :D

    AtsakytiPanaikinti