2016 m. liepos 26 d.

Mokslinės fantastikos soliteris

Sveikos,

Praėjusį penktadienį sulaukėme naujo žaidimo - soliterio.


Žaidimo kūrėjai šį kartą nustebino sukūrę penkis futuristinius, modernius derinius ir interjero detalių panelių būstams. 

Pats soliterio žaidimas manau tikrai nėra mėgiamas panelių. Tai pakankamai nuo sėkmės priklausantis žaidimas, taip pat reikalaujantis nemenkos sumos mėlynųjų safyrų. Tuo labiau, kad pastarųjų soliterio žaidimų prizai, nevyniojant į vatą - niekam nereikalingi ir ne itin įdomūs. Paskutinė kartą turėjom "Alisa stebuklų šalyje" tematikos soliterį... Su daug fantastinių rūbų, detalių, tačiau tokius rūbus retai kada pavyksta panaudoti savo deriniuose, tad naudos jokios.

Šį kartą taip pat nesinori aukoti smaragdų ir safyrų keliaujant nuo vienos kortų kaladės prie kitos, net šukuosenos - pagrindiniai prizai, ne itin vilioja, mat žaidimo kūrėjai stipriai pasistengė, kad šukuosenos tikrai būtų futuristinės. Na, bet ne viskas atrodo prastai ar nevilioja.

Galim pasižvalgyti iš arčiau į prizus:

Pirmoji kaladė
Nors batai, rankinė, kaukė ant veido ir nėra kažkas ką itin norėtųsi turėti lėlės drabužinėje, visa kita - gražu ir stilinga. Puiki viršutinė dalis gali būti idealiai pritaikyta prie sijonų, šortų, įvairių kelnių, ar netgi panaudota kaip bodis ar maudymukas. Kelnės su dirželiu taip pat labai puikūs.

Antra kaladė
Šiame derinyje man asmeniškai puikūs tik auskarai... Suknelė praverstų vieną kitą kartą konkursams arba teminiams sužadėtuvių vakarėliams, tačiau batai, detalės ant rankų... Ne ne. 

Trečia kaladė
Trečioje kaladėje mus pasitinka... Kosminis laivas! Tikrai, pirma mintis išvydus visa tai, buvo - kosminis laivas. Labai modernu, labai. Labai labai. Ištikrųjų net sunku suprasti šių daiktų paskirtis, ar tai kėdės, ar sofos, ar stalai. Neaiškios daiktų paskirtys, blizgios tekstūros neatperka švelnių lenktų formų, visas kambarys atrodo nejaukiai ir nemaloniai. Too much tiesiog. 

Ketvirta kaladė
Šios kaladės prizai turbūt labiausiai viliojantys ir iš teisų gražūs, malonūs akiai. Puiki balinė suknelė, minimalūs papuošalai, (dar turėtų būti kiek perspaustas prie suknelės derantis galvos papuošalas-karūna labiau tinkantys ne baliui, o Rio karnavalui ir minimalaus dizaino auskariukai). Taip pat šioje kortų kaladėje galima gauti aksesuarą - blizgučius, kurie maloniai "apgaubia" lėlę ir suteikia fėjiško, magiško žavesio. Puikus aksesuaras žiemos sezonui!

Penkta kaladė
Labai šaltas, piktokas derinukas. Metalo žvilgesys, aštrūs kampai tikrai ne kiekvienai. Gal ne viskas iš daiktų gražu, praktiška, panaudojama, tačiau matome puikius, visiškai paprasto dizaino sidabrinius aukštakulnius, puikų dirželį, elegantiška sidabrinį korsetą. Originalumą mėgstančios merginos kasdieniams deriniams manau sugebėtų puikiai priderinti ir akinius. 

Šešta kaladė
Lady Gagos apranga! Na, vėlgi, suknelė labiau dekoracija nei rūbas. Batai nevilioja, ir manau būtų buvę aktualesni prieš kokius tris metus kai Lady gaga juos išpopuliarino... Kas įdomu, tai spygliuotas aksesuaras, nematyta ir originalu. Taip pat labai žaviai atrodo pėdkelnės ir viršutinė dalis-maikutė. Tai du atskiri rūbeliai, bet žiūrisi visai smagiai, ypač viršutinė dalis.

Visos šešios šukuosenos kurias galima laimėti:
Visos šukuosenos pakankamai savotiškos. Net nežinau ar kurios norėčiau. Gal ketvirtos... Būtent tokie trumpi kirpimai kaip antra ir trečia šukuosena yra truputį ne mano skonio, kiek per griežtos, per drąsios šukuosenos, tačiau nėra prastos. Šeštoji šukuosena primena užtrauktuką audinyje, visiškas fiasko, cherry on top, puikiai sueitų su kosminio laivo interjeru kurį galima laimėti trečioje kortų kaladėje. :)

Suma sumarum, bendras vaizdas viso žaidimo gal ir nevilioja ir nėra to jausmo, kad "uoj kaip gražu, norėčiau tai turėti", tačiau kaip ir minėjau aptardama derinukus - yra keletas tokių atskirų detalių kurios krito į akį ir praverstų. Visą šią tematiką vertinčiau tik kokiais 5 balais iš 10.

O ką jūs manot? Ar patinka šio žaidimo prizai? Kuris derinukas, šukuosena labiausiai įsiminė? Labai lauksiu nuomonių komentarų skiltyje.

Iki kito susirašymo!

Labai didelį ačiū sakau klubo narei pupytė2, kuri man labai pagelbėjo su kodais ♥

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą