2020 m. birželio 13 d.

RK CATWALK: Garbanota



Katytės!
image

Dėkoju toms, kurios atsiuntė derinius. Šį sykį dalyvių buvo mažiau, bet tai visai nestebina, nes ir pati nepajėgiau sudalyvauti. Atrodo, lauke taip karšta, kad iš namų nesinori išlįsti, bet vis atsiranda kokių nors reikalų ir nėra laiko žaidimams. 

Taigi, klubo žinutėse jau minėjau, kad iki liepos tikrai nebūsiu tokia aktyvi, kad galėčiau ir toliau tęsti konkursą, tad jis bus laikinai nuotraukiamas po to, kai atsikleisiu temos Garbanota nugalėtojas.O jų, kaip ir žadėjau šįsyk bus daugiau. Krištolinę taurę galės gauti tik viena klubietė, mat ji one of a kind, bet Rausvojo turmalino medalis bus įteikiamas dviems žaidėjoms, Morganito ženklelis - net trims! Na, o dabar susipažinkime su tema~

TEMA
Paskelbiau temą pavadinimu Garbanota. Svarbiausias akcentas buvo garbanos, o derinys galėjo būti bet koks. Tai buvo proga kiekvienai iš dalyvių atsiskleisti savaip, nebūti varžomai temos, kuri skatina pajudinti galbūt niekados nenaudotus drabužius. Bet kas žino, ar neteko šitaip atkrapštyti garbanotą šukuoseną grožio salone.

DALYVĖS

Ewana

Elza 11

Kelvina

wywa

Knox

Otella

BALSAVIMAS
Balsuoti galima už tris gražiausius derinius > apklausoje < Balsavimas vyksta nuo birželio 13 d. iki 14 d. Pirmadienį bus atskleistos dalyvių vietos, tačiau naujos temos nepaskelbsiu.

Sėkmės!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą