2020 m. birželio 6 d.

RK CATWALK: Blizganti



Sveikos, katytės!
image

Sveikinuosi su jumis nuostabų šeštadienio rytą, kad praneščiau, jog man paskelbus šį įrašą prasidės antrasis CATWALK konkurso balsavimas. Džiaugiuosi, kad konkursas buvo teigiamai sutiktas, todėl skubu plačiau supažindinti su paskirta tema bei dalyvėmis.

TEMA
Klubo žinutėse buvo paskelbta tema Blizganti, kuri pareikalavo ne tik pasiknaisioti drabužinėje, bet ir panaudoti editinimo įgūdžius (tokių derinių buvo ne vienas). Be to, dar visai nesenai turėjome žemėlapių tipo akciją, kurioje buvo įvairių spalvų blizgių drabužių, šiek tiek seniau - kolekciją, kurioje puikavosi blizgantis džinsinis švarkelis. Panaudojus senuosius buvo galima sukurti ne ką prastesnį derinį, galbūt rečiau matomos detalės atkreips balsuotojų dėmesį. 

Kadangi turėjau galimybę stebėti visus derinius, vėl galiu teigti, kad nebuvo nė vieno neatitikusio temą. Galbūt vienuose deriniuose blizgučiai buvo matomi ryškiau, kituose - drabužiai tiesiog švytėjo, bet tai vis tiek galima užskaityti kaip blizgesį.

DALYVĖS
Šį sykį dalyvių yra šiek tiek daugiau, tradiciškai dalyvavau ir pati. Smagu, jog kelios klubietės, dalyvavusios ankstesniame konkurse, ir vėl bando savo laimę.

Andrutė

Ewana

Isabella

Otella

Knox

Koharu

N.O.V.A.

Oceane

wywa

BALSAVIMAS
Balsuoti galima už tris gražiausius derinius apklausoje. Pasibaigus balsavimui pirmadienį atskleisiu tik tris daugiausiai balsų surinkusias klubietės. Balsavimo nuoroda čia

Sėkmės
image

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą