2020 m. birželio 8 d.

RK CATWALK: Blizganti. Nugalėtojos



Katytės!
image

Savaitgalis prabėgo greitai ir štai atėjo pirmadienis - diena, kai atskleidžiamos antrosios savaitės RK CATWALK nugalėtojos bei paskelbiama nauja tema. Kadangi žinau, jog dauguma nėra linkę daug skaityti, o man sunku sustoti, pranešu, jog kitos temos aprašymą galite rasti pačioje apačioje.
 
Manau, jog visų klubiečių deriniai buvo žavūs ir savotiškai ypatingi, tačiau mano akimis keturi deriniai buvo tiesiog unikalus ne tik pasirinktomis detalėmis, bet gerai suderintais atspalviais bei aksesuarais. Pagal konkurso taisykles turėjau galimybę pabalsuoti tik už tris, todėl ateityje pasvarstysiu, gal vertėtų padidinti pasirinkimų skaičių bei įteikti daugiau apdovanojimų kad ir 5 vietoms. Džiugu, kad bent vienas iš tų trijų, už kuriuos balsavau, pateko į laimėtojų trejetuką, kurį pamatysite apačioje. 

Šį kartą pirmąją vietą išsikovojo wywa, už kurią balsavo 11 klubiečių (20,4%), todėl jai įteikiama Krištolinė taurė.
Antrąją pasiekė Knox, antrą kartą iš eilės patekusi į trejetuką, surinko 9 balsus (16,7%). Klubietė apdovanojama Rausvojo turmalino medaliu.
Trečiąją vietą užėmė Koharu, už kurią buvo balsuota 8 klubiečių (14,8%). Už trečią vietą įteikiamas Morganito ženklelis.
Kadangi pati užėmiau trečią vietą, norėčiau padėkoti visoms balsavusioms. Suprantama, kad kam nors gali pasirodyti keista balsuoti už konkurso rengėją, bet RK CATWALK tikslas ir yra, jog visiškai visos klubietės gali dalyvauti šiame konkurse.

Pasveikinkime nugalėtojas, na, o kitoms linkiu ir toliau dalyvauti konkurse, nes niekas nežino, kada išsikovosite vieną iš trijų medalių.




image
NAUJOJI TEMA
,,GARBANOTA"

Nežinau, ar atsimenate konkursus, kuriuos seniau Draugas.lt tinklapyje rengdavo SP komanda, bet būtent viename jų buvo tema ,,Garbanėlės" ir man teko jame dalyvauti. Savaime suprantama, jog sudėtinga nebuvo, nes viskas, ką reikėjo panaudoti - tai garbanotus plaukus. Prisižiūrėjau įvairiausio tipo derinių, kurių nevaržė tema, dalyvės galėjo pasirodyti visu gražumu - savo stiliumi. 

To paties tikiuosi iš jūsų, paskelbdama šią temą :) Nesvarbu, kokias detales, stilių ar atspalvį pasirinksite, svarbiausia - išraiškingos garbanos, atkreipiančios balsuotojų dėmesį. Galite naudotis visomis programomis, sukurti savo šukuoseną arba paprasčiausiai pašniukštinėti grožio salone, bet įsitikinkite, jog man siunčiama nuotrauka (arba kai pranešate, jog turite galerijoje) yra be fono, nes nenoriu nuotraukoms būdingo užrašo Superpanelė, kurį galiu lengvai nutrinti, bet savaime suprantama, kad tą padaryti sunkiau, kai jis yra įkabintas į medį arba švysčioja danguje. 

Trumpai, ką jums reikia žinoti, jei pirmą kartą dalyvaujate:
  • nuotraukas galite siųsti nuo pirmadienio iki penktadienio (tai būtų nuo 8 d. iki 12 d., jei kam nors aiškiau)
  • sukurtą derinį atsiųskite man į asmenines žinutes arba praneškite, jog turite jį galerijoje. 
  • pasikartosiu, jog nuotrauka turėtų būti be fono.
  • šeštadienį bus paskelbtas balsavimas, kuris truks iki sekmadienio, o tada, prasidėjus pirmadieniui tęsis užburtas ratas.

Taigi, linkiu jums sėkmės!
Pasimatysime pirmadienį
image 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą