2017 m. liepos 27 d.

Paplūdimio kolekcija

Sveikos gražuolės,
 Šiandien sulaukėme naujos Paplūdimio kolekcijos. Pripažinsiu ši man patinka daug labiau, negu prieš tai buvusi "Poppy" maudymukų kolekcija, nes čia rasime ne tik juos, bet ir skrybėlių, ir dvejus drabužius su poza, akinius ir dar daug kitų šaunių dalykėlių.
Skubėkime apžvelgti rūbus! 

Kainos
Na, pradedant kalbėti apie kainas, noriu pagirti kūrėjus - vos 3 daiktai iš 15 parduodami už safyrus, o 4 už smaragdus. Labai džiaugiuosi ir dėl žmoniškų "dolerinių" kainų, nes brangiausi rūbai kainuoja vos 3000$. Žinant, kad kitose kolekcijose paprasčiausia suknelė kainuoja 5 tūkstančius, šiai kolekcijai nereikės labai didelio biudžeto ;) ir sau galėsime leisti nusipirkti daugiau skirtingų spalvų rūbų.

Pirmoji apranga
 Wow, kaip aš svajojau turėti tokią suknelę žaidime.. Super vasariška, festivališka, na, žodžiu, visokia geriausia ir tobuliausia kokia gali tik būti. Beveik visos šios suknelės spalvos atrodo patraukliai ir tikrai norėčiau visas įsigyti :D, o tai yra įmanoma, nes ši grožybė tekainuoja 19 smaragdų. Išleisčiau ~70 akmenukų. Skrybėlė puikiai tinka prie suknelės ir atrodo prabangiai. Beje, radau savo drabužinėje panašią, bet senesnę skrybėlę čia. Puiki proga atsinaujinti kepurių spintą :D ( Taip, pas Lovely ko jau ko, bet galvos apdangalų apstu ). Basutės, kaip ir daugelis kitų basučių ar sandalų, man nepatinka. Tiesiog nežinau, esu per daug išranki batams, nes žaidime jų yra tiek daug. Tikrai rasčiau kažką gražesnio akiai, bet pripažinsiu, tas paukštelis atrodo žaismingai :)

Antroji apranga
 Maudymukas pagamintas iš įvairių raštuotų medžiagų atrodo per margas, todėl abejoju ar pirkčiau. Gėlės -  puikus atributas vasariškai aprangai sužadėtuvių vakarėliuose. Gal kiek gaila dėl spalvų pasirinkimo, nes nėra balto/kreminio vainikėlio..O tokia spalva tikrai dažnai naudojama ir visoms praverstų :). 
Pakabutis patinka tuo, kad yra sudarytas iš kelių grandinėlių, o dabar tokie papuošalai labai madingi.
Apie basutes vėlgi nedaugiažodžiausiu - batai kaip batai :D

Trečioji apranga
 Pripažinkite, ant tamsios odos šie rūbai atrodo nuos ta biai! Chaki spalvos apsiaustas, tiesa, kainuoja nepigiai - 7 safyrus, o maudymukas 6., tad teks išleisti 13 safyrų, bet manau, vien dėl momentinio fotoaparato verta ;). Ir dar, ar nemanote, kad jis atrodo šiek tiek keistai susiderinęs su rūbais? T.y. koks žmogus derintų savo kompiuterį ar telefoną prie aprangos :DD? Na, čia jau Superpanelės pasaulis, galima tai sau leisti, bet vis tiek keistoka :D. Spalvotų stiklų akiniai jau kelerius metus puikuojasi optikos centruose ir vis dar išlieka populiarūs. Man patinka tiek stikliukai, tiek pati rėmelių forma, todėl jau spėjau įsigyti kelias spalvas.

Ketvirtoji apranga ( nekreipkit dėmesio į baltą palaidinę ant peties :DD )
 Ah, nėrinukai, raukinukai, kaip aš jus dievinu! Ši lengvutė, kelių nesiekianti suknelė savo raštais primena raštus ant antklodžių, todėl iš karto asocijuojasi su atostogomis pas močiutę, pagalvių mūšius ir visokias kitokias linksmybes :D. Aš ją įsimylėjau iš pirmo karto ir, tikiuosi, būsime kartu, jeigu safyrų skaičius sąskaitoje nesutrukdys ^^.

Penktoji apranga
Štai ir paskutinis, bet neprasčiausias derinys. Pastelinių spalvų maudymukas su įmantriomis juostelėmis tikrai nėra pats geriausias pasirinkimas degintis, nes ir liksit tokios dryžuotos, bet atrodo ant kūno šauniai. Keistos formos rankinė su mielu kaspinėliu puikus pasirinkimas, jeigu norite atrodyti išskirtinai :). Batai taip pat patiko, ypač jų tamsiai rudos spalvos kulniukas.

Apibendrinant, kolekcija mane sužavėjo, 90% rūbų patinka, todėl nieko nelaukus lekiu apsipirkti!
O kas jums labiausiai patiko? Laukiu nuomonių komentaruose ;)
Gražios ir saulėtos dienos!


Su jumis buvo Lovely pink

14 komentarų:

  1. Kolekcija ,mano manymu dėmesio neverta. Man jau užtenka tų papludymio kolekcijų. Net neverta leisti pinigų ant šių rūbų. Nebent tik dėl taškų. ČIA TIK MANO NUOMONĖ TAI PRAŠAU NEUŽSIPULKIT MANĘS.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, kiekvieno skonis yra skirtingas, tad nėra ko užsipulti. Tikiuosi susirasi bent vieną daikčiuką, kuris tau patiks iš šios kolekcijos :)

      Panaikinti
  2. Labai pavykusi kolekcija! Man, kaip žaidžiančiai pusantrų metų tai tikrai dar negana nei maudymukų, nei vasariškų rūbelių, tai labai džiaugiuosi :) Basutės ant kulniuku labai labai patiko, žydra suknytė ir ta suknytė iš kutosų. Bet labiausiai į širdį krito apsiaustas su momentiniu fotoaparatu! :D Ir čia visai nejuokinga tas derinimas su rūbais :D Pati jaučiuosi tokia super extra kai savo momentinį fotoaparatą realybėje suderinu su apranga! :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėl rūbų ir kolekcijos pritariu! O dėl fotoaparato..Pavydžiu :D jau kelis mėnesius "taupau,, ant jo, bet vis visokių nesąmonių prisiperku arba rūbų, tai taip ir nelieka pinigėlių xD

      Panaikinti
    2. Lengviausia dalis ant to fotoaparato sutaupyt, ne karvę tekainuoja, bet palauk kai reikės nuotraukyčių papildymus pirkti... :D Apsikakot stačias gali kai viena nuotraukytė nuo 0,70ct iki 1eur kainuoja :D Pradedi labai vertinti kas ištikrųjų brangus momentas, o ko gal geriau nefotkint... :D

      Panaikinti
  3. Labai patiko kaip tu viską aprašei! O apie kolekciją, man ji be galo patinka. Labiausiai patraukė akį ta suknelė su kutais. Jau įsivaizduoju su ja derinius kurie tikrų coachell'os festivaliui :D Taip pat skrybėlė. Ji gal ir panaši į tą senąją, bet yra daug gražesnės formos bei spalvos. Trumpą mėlyną suknutę iš kart nusipirkau :D Tokia laisva, gal šiek tiek bohemiška, miela ir tiesiog visokia kitokia. O dėl fotoaparato suderinimo prie aprangos tai labai faina :D Aišku, realybėje būtų keista. Suprantu telefono dėkliukus pakeisti ir suderinti prie aprangos, nes juos gali lengvai nuimti ir uždėti kitus. Bet fotoaparatąą?? :DDD Na. Bet kolekcija paliko gerą įspūdį ir jau viską siaubiu jei tik išgaliu :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai šitiems fotoaparatams irgi dėkliukų yra :p

      Panaikinti
    2. Koks smagus komentaras ^^ aš taip pat stengiuosi vos sukaupusi kokią sumelę iš karto išleisti naujiems rūbams..Tęsis šitas pamišimas porą dienu, kol išpirksiu viską kas patinka :D

      Panaikinti
  4. Pirmoje nuotraukoje pamiršai apatinius :D, trečioje nedraugauji su gravitacija, ketvirtoje trys rankos xd na ir daug kitų mažų klaidelių. Na, bet puikus įrašas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pirma suknelė man asmeniškai negražiai žiūrisi su apatiniais, ypač liemenukas trukdo :DD, todėl panė pabus nuogalė ten.
      Visose kitose nuotraukose ir pati žinau, yra visokių liejimų klaidų,ar, kad daiktas "pereina" į ranką paskutinėj nuotraukoje xD, nes skubu paruošti įrašą. Čia darbai nebus labai super kokybiški, nes darydama lovely nuotraukas facebooke, užtrunku valandą su paprasčiausia nuotrauka...Brt padarau kruopščiai. Reiks išmokti dirbti ir greitai ir tvarkingai, o po kolkas tai nelabai išeina :D

      Ačiū!

      Panaikinti
    2. O gal geriau pusvalandžiu įkelti darbus vėliau nei skubėti kelti su klaidų pridarytų?

      Panaikinti
    3. Ta prasme Alaska tu esi pati tokia pasikėlus vaidini nors tavęs visas ma neapkenčia.

      Panaikinti
    4. Vaidina?? :DD Ji tik išsakė savo pastebėjimus, mergaite. Ką turi omeny visas MA? Nekalbėk už visas.. Geriau tyliai ramiai pasedėtum ir nerašytum nesąmonių. Jei nežinai kas yra žodžio laisvė ir apskritai nuomonė, tai gal geriau pasidomėk arba vyresnių, kad ir tėvelių paklausk.

      Panaikinti
    5. Jeigu norite rietis, eikite iš blogo ribų, kitą kartą komentarus nesusijusius su įrašo turiniu trinsiu lauk.

      Panaikinti