2016 m. birželio 21 d.

Ledas ir ugnis (bus pildoma panelių deriniais)


Laba diena, brangiosios skaitytojos!

Vakar vieną žaidimą paremtą filmu pakeitė kitas žaidimas paremtas serialu. Į Mados areną sugrįžo didingieji Sostų karai (Game of thrones). Tik šį kartą su daugiau mistikos, daugiau tamsos, daugiau žiemos viduryje vasaros. :) 



Anksčiau jau turėjome 3x3 lentelės tipo žaidimą paremtą Sostų karais, tačiau ten prizai buvo suknelės, šukuosenos, drakonai.

Šį kartą mūsų laukia žiemos šaltį ir siaubą nešantis Whitewalkeris, baltas lyg sniegas vilkas, John Snow su sese Sansa Stark bandantys atgauti savo namus - Winterfell. Sansą ginanti riterė Briana ir dar daug kitų mistiškų ir senovę menančių dalykų. Tiesa, keletas aprangėlių su užuomenom į vasarą - egzotiškų gražuolių Missandei ir Ellaria šifoninės ir lengvos suknelės tikrai neleis pamiršti, kad dabar vasara, o paprasti suknelių kirpimai ir formos neprimins senovės ir galės būti dažniau naudojami žaidėjų.

Žemėlapio tipo žaidime mūsų laukia šešios pilys. Kiekvienoje pilyje galima rinkti aprangų detales, surinkus visas detales laimimas pagrindinis prizas. Šį kartą tai daugiausiai būsto papuošimai ir profilio fonas.




Nesuprantu iš tiesų žaidimo kūrėjų tokio pasirinkimo. Kodėl būtent Game of Thrones? Kodėl žaidimui kuriami rūbai ir aksesuarai pagal suaugusiems skirtą serialą. Na nebent tai orientuota į užsienio versijų žaidėjas, nes ten kiek pastebėjau renkasi kiek vyresnė publika. 

Patys rūbai ir aksesuarai primenantys senovę, turime dar vienus šarvus (visai neseniai vienus šarvus buvo galima laimėti "Alisa veidrodžių karalystėje" žaidime). Labai labai prastas sumanymas, tuo labiau, kad pastaruosius keletą mėnesių vienas po kito sekė žaidimai su fantastiniais rūbais. Tikrai didžioji dalis žaidėjų jų jau nebenori ir darosi labai neįdomu. Tuo labiau, kad būtent šis žemėlapio tipo žaidimas reikalauja be proto daug safyrų. Nemanau, kad daug žaidėjų leis safyrus tam, kad laimėtų dar daugiau niekam nepanaudojamų rūbų iš fantastikos srities.

Dėmesio galbūt vertos tik dvi aprangėlės, tačiau teks laukti dar keletą dienų, kad būtų atrakintos pilys kuriose paslėptos šios aprangėlės.

1 apranga, Aria Stark:

2 apranga, Sansa Stark:
 

3 apranga, Brianne:

4 apranga, Cersei Lannister:

5 apranga, Missandei:

6 apranga, Ellaria Sand:


Profilio fonas kurį galima laimėti:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą