2016 m. birželio 6 d.

3x3 lentelė

Sveikos,

Jau prieš porą dienų facebook'e pasklido štai tokia nuotrauka:


Visos MA žaidėjos sujudo, sukruto, kas gi čia bus? Prasidėjo spėliojimai, ko mes galėtume sulaukti.. Didžioji dalis žaidėjų manė, kad tai bus 3x3 lentelė. Na ir žinoma, spėjimai pasitvirtino, sulaukėmė 3x3 lentelės tipo žaidimo. Iš viso turėsim net 5 lenteles su skirtingais deriniais!

Na, o kaip matome iš reklaminio paveikslėlio - mūsų laukia itin romantiški ir mergaitiški prizai. Ir ne veltui... Prizai sukurti remiantis šiuo metu itin reklamuojamu filmu "Aš prieš tave" (angl. "Me before you"). Tai be proto romantiškas ir gražus filmas apie tai kaip jauna panelė atvyksta į nedidelį miestelį ir bando rasti darbą. Ją nusiunčia prižiūrėti paralyžiuoto jauno dailaus vyro, kuris galbūt dėl liūdesio, galbūt dėl to, kad nenori prisileisti žmonių - iš pradžių elgiasi su ja atšiauriai, tačiau pagrindinė herojė nenuleidžia rankų, po truputį tarp dviejų žmonių užsimezga nepaprastai graži draugystė ir ryšys peraugęs į meilę. Filmas pastatytas pagal to paties pavadinimo romaną. Tad norinčios gali ne tik pamatyti filmą, bet ir perskaityti knygą.

 Mūsų laukia pagrindinės herojės aprangėlė iš jos atvykimo į mažą miestelį. Taip pat daili raudona ir šviesi žydra suknelės su kuriomis pagrindinė herojė ėjo į pasimatymus. Taip pat žavus džinsinis sarafanas-kombinezonas bei bitutės dryželių pėdkelnių ir mėlyno sijonuko deriniai. Žinoma žaidimas nebūtų žaidimas, jei pagrindinis prizas nebūtų dailios šukuosenos, šį kartą bus galimybė laimėti jų net keletą! Apsidžiaugs žaidėjos, norinčios trumpų plaukų šukuosenų ir kuodukų, nes būtent tokias galima laimėti.

Aprangos, o ypač suknelės man truputį primena penktą-šeštą dešimtmečius, iš pradžių maniau, kad filmo veiksmas ir vyks būtent tuose dešimtmečiuose, bet pasirodo tai filmas apie šiuos laikus.

Filmo anonsą galite pažiūrėti paspaudus čia.





Knyga:


Aprangėlės realybėje:

Pirmoji lentelė


Antroji lentelė:


Trečioji lentelė



Ketvirtoji lentelė
 




Penktoji lentelė



Realiai rūbeliai atrodo labai gražūs, aš asmeniškai dievinu tokio tipo sukneles, bet žaidimo kūrėjai gražius rūbelius perpiešė šiaip sau. Melsva romantiška suknutė tapo babytės išeigine suknia. Dėl raudonosios suknelės nesu iki galo susidariusi nuomonės, ji žaidime atrodo kiek geriau nei melsvoji. Aprangėlė su šortais-sijonu ir dryžuota palaidine iš pirmo žvilgsnio atrodo visai neblogai. Puikus, vasariškas, smagus derinukas.

Panelių derinukai:

Tekstas, iliustracijos:

1 komentaras: