2016 m. gegužės 26 d.

Išleistuvių dovanos

Sveikos, brangiosios skaitytojos!
   




Nežinau kaip jūs, tačiau aš, nuo pat vaikystės turėjau kažkokį labai stiprų įsivaizdavimą, kokios yra išleistuvės. Prisižiūrėjusi amerikietiškų filmų tvirtai tikėjau, kad visur išleistuvės vyksta panašiu principu kaip ir per filmus... Merginos pasipuošusios žėrinčiomis, prabangiomis suknelėmis laukia kol prie jų namų limuzinu atvažiuos jų mokyklinė meilė, tada jie kartu vyks prie draugų namų ir visi kartu gerdami šampaną važiuos į išpuoštą mokyklą, kur vienai nakčiai prabangia pokylių sale paversta sporto salė prisipildžiusi gražių žmonių, kurie geria punšą ir renka išleistuvių karalių ir karalienę...



Realybė gana stipriai prasilenkia su tuo įsivaizdavimu :D Su limuzinais dažniausiai važiuojama per šimtadienius ir paskutinius skambučius, o į išleistuves mūsų krašte, deje, bet niekas neina su ilgomis, pūstomis, balinėmis sukniomis... 





Bet juk pasvajoti galima? O išleistuvių vaizdai filmuose, man vis dar yra tarp gražiausių dalykų.

Bet kokiu atveju, su ilgomis sukniomis ar ne, su limuzinais, ar su iš tėčio pasiskolinta audine - išleistuvės tikrai yra viena gražiausių švenčių jauno žmogaus gyvenime. 

Šį kartą, tokias išleistuves kaip filmuose: prabangias, žėrinčias, ilgomis balinėmis suknelėmis, su blizgančių bmw x6 (kokį milijoną kartų geriau nei limuzinas :D ) - dovanoja mums ir superpanelės žaidimas.

Taigi, kokiomis suknelėmis galėsime papuošti savo lėlytes?

Puikios, gana paprastos, neįmantrios suknelės. Puikus pasirinkimas nenorinčioms tortų ant savęs. Man gal kiek neįdomi ir nuobodi spalvinė gama. Gelsva suknelė atrodo tarsi nuskalbta, o rausvų atspalvių suknelės apskritai atrodo tarsi sofos gobelenas. 

Norit torto? Štai jums ir tortas! Visiškai klasikinis, blizgantis, didelis tortas tikroms princesėms, norinčioms visko daug, smarkiai žibančio, iškart pastebimo. 

Ši suknelė gal ne itin patiks princesėms, tačiau mėgstančios eleganciją, išskirtinumą - turėtų labai apsidžiaugti atidariusios dovaną ir radusios šią suknelę. Spalvinė gama parinkta gana neblogai, nors galėtų būti įtrauktas ir baltas suknelės variantas ar labiau pastelinės jau esamos spalvos.

Ši suknelė taip pat įdomaus kirpimo, gana originali, elegantiška. Tikrai esu įsitikinusi, kad šią suknelę labai pamėgs panelės mėgstančios dalyvauti sužadėtuvių vakarėliuose. 


Dar viena princesiško tortuko variacija. Visiškai mergaitiškos spalvos, karališkas blizgus audinys, šiek tiek žeručių. Tačiau, net jei iš pirmo žvilgsnio suknelė atrodo pernelyg tortas, būtent tas karališkas audinio blizgumas suteikia elegantiškumo ir prabangos.

Visiškai ideali, tobula suknelė! Manau geriausia iš visų galimų laimėti. Subtili, elegantiška, lengvai krentančio audinio, puošni. Taip pat ši suknelė yra su poza. Spalvinė gama galėtų būti labiau pastelinė, nes violetinė, raudona ir ryškiai žydra spalvos nesižiūri taip puikiai  kaip švelni rausva ir rusva. Bet kokiu atveju, bent jau man, tai yra visiškai šio žaidimo favoritė!

Na ir žinoma, puikusis, tviskantis, prabangus, galingas - BMW! Nuodėmė tokio nenorėti. 


Na ir pagaliau, puikiosios šukuosenos, kurias taip pat galima laimėti atidarinėjant dovanas! Visas sužavėjusi išsitaršiusių garbanėlių šukuosena ir ilgi tiesūs plaukučiai! Akys ir širdis džiaugiasi, kad žaidime bus ilgų ir tiesių plaukų šukuosena, nes būtent tiesių plaukų labai trūksta. Garbanėlės permestos per petį gana nusibodusios, tokių garbanėlių šukuosenų galėjome laimėti  bent kelias, vien per pastaruosius keletą praėjusių žaidimų. Na ir visiškas fiasko - keistokai pakilusių garbanų ir net labai nenatūraliai atrodanti trečioji iš kairės šukuosena. 

Apibendrinant, prizai tikrai puikūs ir verti dėmesio. Po gana gausiai žaidimą užgriuvusių rūbų iš fantastikos srities, visai smagu sulaukti kažko realaus ir praktiško.

Tad sėkmės renkant balionėlius ir atidarinėjant išleistuvių dovanas!

Tekstas.

2 komentarai:

  1. Labai šaunus įrašas aš jo labai laukiau kiekvieną dieną vis žiūrėjau gal atsirado, bet jo vis nebuvo bet pagaliau jis čia labai gražus tekstas bei nuotraukos:)sėkmės ir toliau taip darbuotis:P

    AtsakytiPanaikinti
  2. aww kaip šaunu, kad patiko ;)
    Mums labai svarbu žinoti skaitytoj nuomones, kad laukia mūsų įrašų :)

    AtsakytiPanaikinti