2020 m. kovo 11 d.

Žaidimas - Modernas


,,Gražuole!
Modernas - tai tarptautinis stilius, turėjęs įtakos menui ir architektūrai, ypač taikomajai dailei, grafikos darbams, papuošalų bei stiklo dizaino sričiai.
Sukūrėme nuostabų žaidimą, įkvėptą šio šio meninio judėjimo, ir tikimės, kad liksi sužavėta!
Dovanose rasi aprangas, šukuosenas, būsto baldus ir ypatingą makiažą!"



Antradienį Mados Arenoje sulaukėme dovanų tipo žaidimo ,,Modernas", kuriame pirmąsyk per visą žaidimo istoriją turėsime progą gauti instagraminius antakius. Tiesa, tokių antakių esame pastebėję ir anksčiau kaip pvz, žaidimo administracijos pristatomuosiuose paveikslėliuose, tačiau panašu, jog kūrėjai taip ir nori antakius bei ypatingesnes blakstienas pasilikti sau. 


Kai pamačiau, jog šiai akcijai kūrėjai paruošė antakius, labai norėjau sužinoti, kaip jie atrodo. Lakstydama šen bei ten per kitų žaidėjų anketas pagaliau radau kelias, kurios jau turėjo šiuos antakius. Iš pradžių man jie pasirodė meh, bet vėliau, kai dariau šią nuotrauką, nusprendžiau, jog tie vešlesni (38 kodas), ant mano modelio atrodo geriau nei pirmieji. Ir vien dėl to, kad pirmųjų antakių uodegėlė baigiasi kiek anksčiau nei pati akis.


Be antakių, šis akcijos tipas ir tema daugumą nustebino makiažais, kurių mūsų žaidimą yra trūkumas. Pažiūrėjus į juos iš arčiau, galima pastebėti, jog jie tinka ne visoms akimis. Kai kur atsiranda maišeliai po akimis, o kitur tiesiog atrodo keistai, nes visgi, akių šiuo metu žaidime turime ganėtinai daug ir kiekvienoms iš jų pritaikyti makiažą turėtų būti sudėtinga.







Outfit1


Drabužiuose šioje akcijoje vyrauja tos pačios ar bent jau panašios spalvos, todėl bent jau nereikės keiksnotis, jog gauname nesuderinamų spalvų drabužius. Na, o kalbant apie patį stilių, radau visai neblogų kostiumėlių, kurių visai norėčiau savo drabužinėje. Bet nėra taip, jog norėčiau visiškai visų drabužių.

Geroji, bet ne tokia stulbinanti dalis - šukuosenos! Šį sykį jų turime šešias, o tai padidina tikimybė gauti bent vieną ar kelias. Deja, eilinį kartą esu nuvilta, jog ilgi plaukai uždengs pusę aprangos, nes kūrėjai nenori jų piešti už nugaros :c Dėl šios priežasties labiausiai norėčiau trumpeniųjų arba kuoduko.

Į dovanų prizus įeina du profilio fonai, kurie iš dalies yra labai panašūs, tik skiriasi keliomis spalvomis bei baldai.


Paveikslėliai imti iš

5 komentarai: