2018 m. gruodžio 25 d.

Pagaliau Kalėdos ...

      Sveiki :) Vėl susitikome :D  Pagaliau per pusnis atžygiavo žiemužės pažiba- Kalėdos :) Pati nuostabiausia ir laukiamiausia šventė metuose.Taigi, truputį apie jas... Kalėdos arba šventos Kalėdos – senas šaknis turinti žiemos saulėgrįžos, saulės sugrįžimo šventė.
Europoje, paplitus krikščionybei, senosios tradicijos susipynė su naujomis, Kalėdas imta minėti kaip Jėzaus gimimo šventę. Katalikiškos Kalėdos švenčiamos gruodžio 25 dieną. Šiuolaikiniame pasaulyje Kalėdos tapo ekonomiškai itin svarbia švente, susieta su dovanų pirkimu ir dovanojimu, Kalėdų Seneliu ir pan.

    Tiesą sakant, net nežinau ar Šv. Kūčios ar Kalėdos man labiau patinka...? Abi šventės sujungtos viena su kita...  Šventas Kalėdas švenčiu pas močiutę, į kurios namus suvažiuoja visa mūsų giminė  Kasmet aš ir mano pusbrolis sukuriame kalėdinį pasirodymą. Nuo senelių visada gauname kalnus saldainių, kuriuos suvalgome per porą dienų, o nuo krikštatėvių gaunu įvairių dovanų, šiemet paprašiau kvepalų, nes labai mėgstu įvairiausius kvapus. Pavyzdžiui, man labai patinka užpūstos žvakės dūmų kvapas. Jis mane ramina :)  Pati dovanas perku ir gaminu pagal artimų žmonių pomėgius, stengiuosi niekada neklausti, ko jis nori, nes tada tai nebebūtų staigmena :)

    O dabar pasižvalgykime, kaip mūsų klubiečių lėlytės pasipuošė Kalėdų progai..;)

                                                                         N.O.V.A




                                                                         Kelvina




wywa



                                                                          Augustytė





                                                                          dzesikaaa





wawa




Ivanka 






Elza11







Ketaria 




VvanesaA 



Ruze 



leana




Visi derinukai tikrai labai gražūs, spalvingi :) Turbūt labiausiai vyrauja raudonos padermės spalvos, be kurios Kalėdos būtų ne Kalėdos :)  
Tai va..:D  Toks trumputis įrašas jau bagėsi  :) Visoms gražių ir šiltų švenčių :) Bučkis <3

                                                                                                        Augustytė





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą