2017 m. gruodžio 5 d.

Renginys ,,Rožinių katyčių Kalėdos 2017" (3)

Sveikos gražuolės,

Apgailestauju, vakar negalėjau paskelbti įrašo, nes vakare apturėjau šiokių tokių problemų su elektros tiekimu :D. Persiprašau, tikiuosi viena dienele sutrumpėjęs kitos temos atsiuntimo laikas didelių bėdų jums nepadarys :P


Skubu pristatyti antros temos derinius sniego karo tema!

Lalalalalalalalalal
Sniego įkvėpimas. Kaip visi vaikystėje žaidžia su sniegu raudonais skruostais. Tai buvo mano įkvėpimas
http://193.203.198.107/ldp3/photos/lt/82/20/422082/photos/349244_2017_12_02_13_56_29.png
Barca

Vilteledan
 Panelė su sužadėtiniu išvyko kartu paslidinėt, o prie to pačio ir sniego karo pažaisti Sniego jau pakankamai, kad galėtume slidinėti ar „pasimaudyti sniege“ 

Wywa

Šioje nuotraukoje užfiksuotas mano panelės ir jos sužadėtinio Luko ekspromtu kilęs sniego gniuščių karas. Žinoma, juos abu sutaikyti bandė jų abiejų augintinis Iltie. Vilkas yra abiejų numylėtinis ir tik jis gali sustabdyti savo šeimininkus/draugus nuo kvailysčių darymo . Taip pat, kai staiga jus užklumpa draugai ir sušunka šypsomės!!!!! Nieko kito nelieka, kaip pozuoti ir pamiršti sniego karą.

Ketrin Mey
 Sniego karui jau pasiruošusi! Kaip matote, esu nusiteikus karingai, ir, pralaimėti nesiruošiu! O kad nesusirgčiau - apsirengiau šiek tiek šilčiau. Apsivyniojau šaliką, užsidėjau kepurę ir pirštines. Spalvinga striukė - paskaidrins dieną ir suteiks žaismingumo mano įvaizdžiui, o šilti batai neleis kojom peršlapti.
Emile12

Gelmule

Xakvilex


Trečiai temai, kaip jau pastebėjote, jokių gabumų puošiant būstą ar kuriant lėlės aprangą neprireiks, ši užduotis yra grynai tekstinė. Žinoma, norint gauti daugiau taškų ar paįvairinti savo rašinuką galite pridėti ir nuotrauką šalia ;)

P.S. Rebeka, tavo nuotraukos galiojimo laikas talpykloje pasibaigė, todėl man ją metą kaip "sulūžusį" paveiksliuką, atsiųsk iš naujo, įkelsiu čia.




Su jumis buvo Lovely pink

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą