2017 m. gruodžio 28 d.

Ledinis Naujųjų metų soliteris

Sveikos gražuolės,
Šiandien sulaukėme naujo žaidimo. Soliterio zonų yra net šešios, tad ir aprangų yra tikrai gražių, kviečiu apžvelgti viską kartu :)

Pirmoji zona

Pirmoje zonoje į akį krito žavi suknelė. Pilka, su baltos ir raudonos splavos "margumynais". Ji man pasirodė gan naudojama ir tikrai graži. Rožiniai papuošalai - auskarai ir apyrankė pasirodė mažiau panaudojami, nebent norėsite sukurti super cute derinį. :D Šioje zonoje galima gauti kartu ir rožinius kailinius, bet I don't know kodėl jų Lov neuždėjo, turbūt pasimėtė visų drabužių ir jų spalvų įvairovėje. :D 



Antroji zona


 
Šis derinys savyje toks neįprastas, bet kartu ir..kažkoks savas. Kiekviena dėtalė atrodo lyg skirsta tam ir daugiau nieko nereikia. Tos raudonos pirštinės suteikia gyvumo, puikus akcentas suteikti juodam deriniui žavumo.

Trečioji zona

Šita apranga man kažkoks chaosas. :D Jei ne tas milžiniškas kailio gabalas, gal būtų galimybė plačiau pakomentuoti derinį. Dabar, jis užstoja didžiąją dalį derinio detalių. :D

Ketvirtoji zona

Iš šios zonos daiktų, asmeniškai aš tai naudočiau tik kailinukus ir rankinę. Visa kita priderinama, bet norint sukurti kažką originalesnio - tektų padirbėti. :D


Penktoji zona

Dar vienas didelis, storinantis kailis. :D Manau kiekviena panelė norėdama atrodyti kaip manekenė, nesivilktų šių kailinių. O kokia jų nauda? Rankos šaltų. :D Rankinė bei kyšantis sijonas atrodo įdomiai, gan gražiai.


Šeštoji zona

baldai, tapetai

Pgr prizas

 Toks ledinis fonas labai gerai priderinamas žiemą. Neseniai, teleporteryje buvo galimybė gauti foną, net jis buvo skirtas tik Kalėdoms. Šį galime naudoti ilgą laikotarpį nuo gruodžio iki pat kovo, arba net ilgiau. 

Primenu, kad visas tekstas tai yra mano asmeninė nuomonė, galbūt ir su sarkazmo prieskoniu. Jeigu Jums visi žaidimo prizai patinka - šaunu! :)

Sėkmės visoms žaidime bei nenuliūskite jei saskaitoje liko tik keli smaragdai :) Geros dienos :)

Iliustracijos - Lovely Pink
Tekstas - Leana

2 komentarai:

  1. patarimas: stenkitės nevartoti angliškų intarpų sakiniuose, nes atrodo tikrai nekaip ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. o koks tau skirtumas?gaila?

    AtsakytiPanaikinti