2017 m. birželio 25 d.

MA asmenybės - susipažinkime (2)

PART 2

 Sveikos, esu labai laiminga, kad pirmasis interviu puikiai pasisekė ir jums patiko tiek klausimai, tiek pašnekovių atsakymai. Šį kartą klausimai buvo užduoti viena tema - podiumai. Gal skaityti ir nebus taip įdomu visoms, bet manau, kad siekiančioms arba ruošiančioms siekti statulėlių, turi būti visai naudinga. Apklausiau daugiau panelių, nes manau, kad atsakymai nėra labai ilgi, todėl kuo daugiau skirtingų pasisakymų ir nuomonių bus - tuo įdomiau.  
Hadley                             King Kylie Jenner                                   Sonora                                   Egocentrikė






Kodėl pradėjai siekti podiumų? Norėjai būti žinoma ar tiesiog išmėginti save?

Hadley - Rimtos priežasties šiaip net neturiu. Turėjau 30+ safyrų, todėl pagalvojau, kad būtų visai neblogai siekt jų, nes visada norėjau to.

King Kylie Jenner - Podiumų pradėjau siekti visai netikėtai. Tiesiog prisijungiau prie žaidimo kaip tik tuo metu kai atsinaujino reitingas, o panelės "sąskaitoje" buvo safyrų, todėl pagalvojau - kodėl ne? Minčių ir bandymų siekti buvo ir anksčiau, bet pabandydavau ir mesdavau. 
Nemanau, kad tampama populiaria vien pasiekus podiumus, nes trys savaitės ant podiumų ( jeigu nesieki FTV ) prabėga labai greitai, tavo vietą užima kitos panelės ir tampi viena iš daugelio surinkusių trofėjus... Tad mano tikslas ir buvo tik surinkti trofėjus, nes tai viena iš žaidimo galimybių ir "pramogų".

Sonora - Pradėjau siekti podiumų, nes norėjau išmėginti save. Siekiant podiumų turi būtinai turėti kantrybės, nes kitu atveju podiumo nepasieksi.

Egocentrikė - Manau podiumų siekiau dėl to, jog galima gauti nemažai smaragdų (kurių reikėjo sužadėtuvėms). Ir taip, buvo tikrai labai smalsu išbandyti savo jėgas, įtikinti save, kad galiu pasiekti tai ko noriu.


Kaip sekėsi patekti į reitingų viršūnes? Ar atkyviai balsuodama susiradai naujų draugių, o gal priešų?

Hadley - Siekti sekėsi visai neblogai, nors ir vieną savaitę neišėjo pasiekt paskutinio P.Podiumo trofėjaus, aš nepasidaviau. Paskutinę savaitę, ačiū Dievui, net nereikėjo balsuot, nes visi balsai atėjo iš panelių norinčių į vakarėlį :DDD Hihi galėjau sau chillint tą savaitę.

King Kylie Jenner - Siekti podiumų sekėsi pakankamai gerai. Prisipažinsiu, kad tikrai buvo dienų kai sunaudodavau tik komentarų profiliuose limitą, nes man labai pasisekė su priešininkėmis, kurios smarkiai nesistengė, ne visada turėdavo charizmą. Tikrai sėkmė padarė didelį darbą, bet nesakau, kad buvo labai lengva. Teko balsuoti ir naktimis ir anksti rytais ir jaudintis, kad neaplenktų... O geriausia dalis buvo ta, kad labai didelio palaikymo sulaukiau iš savo klubiečių, neprašomos balsavo kasdien, rašė palaikančias žinutes, panelė Aurimė net sukūrė labai gražų paveikslėlį su mano lėle stovinčia ant visų trijų podiumų. Tikrai buvo labai maloni ir smagi patirtis! Priešių gal ir neįgijau, bet "ignoruoti" mygtuką paspaudžiau tikrai ne vieną kartą, nes pagavau ne vieną minusuotoją ir apgaulingų komentarų rašinėtoją. Žinokit, kai sieki podiumų ir aktyviai sėdi savo panelės profilyje, labai gerai matosi kai kas nors pakomentuoja, bet nepalieka balų.

Sonora - Tiesią sakant, tai podiumų siekt buvo gan sunkoka, nes neturėjau palaikančių draugių, o ir kritikių buvo nemažai. Mano stilius nebuvo iš gražiausių, su tuo aš tikrai sutinku.:D

Egocentrikė - Podiumus siekiau vienu metu (pradėjus pirmadienio būsto konkursu, trečiadienį tęsiant paprastą podiumą). Laimėjus pirmąją būsto statulėlę, vėliau ir podiumo, panelės aktyviau pradėjo balsuoti, kadangi matė tą "nugalėtojų" trejetuką, tad nenustojau ir siekiau tų, po dvi likusias, statulėlių. Naujų draugių tikrai susiradau, kadangi atsirasdavo panelių, kurios palikdavo paskatinančius nenuleisti rankų, ar derinį pagiriančius komentarus.


Kiek valandų praleisdavai prie kompiuterio žaisdama Superpanelę?

Hadley - Net neįsivaizduoju kiek valandų, bet balsuodavau kol pasiekdavau visus įmanomus limitus.

King Kylie Jenner - Prie žaidimo praleisdavau tikrai ne daugiau laiko nei įprastai, mat tuo metu turėjau daug laisvo laiko ir galėjau sau leisti ilgai naktinėti arba su kavos puodeliu pusryčiaujant kelias valandėles pabalsuoti, pasirinkti smaragdų iš fotosesijų.

Sonora - Oh, laaaabai laaaabai daug.:D Kai siekiau pirmą kart, tai praleisdavau apie 5-6 val. Vėliau, kai siekiau paskutiniosios statulėlės, būsto sidabro, praleisdavau daugiausiai 2 val.:) Vėl gi, turėjau jau mane palaikančių merginų.:)

Egocentrikė - Atimdavo beveik visą dieną. Kiekvieną gautą dolerį lėkdavau išbalsuoti panelėm, kadangi nuo to kiek tu balsuoji priklauso kiek balsuos ir už tave.


Ar žadi siekti likusiųjų podiumų? Kada?


Hadley - Likusių ftv podiumų tikrai jau nebesieksiu 😀 per daug laiko ir vargo jie užima.

King Kylie Jenner - Liko FTV podiumai, bandžiau pasiekti bronzinį trofėjų, nes podiumų trofėjus susirinkau likus pusantros savaitės iki mėnesio galo, bet kaip jau minėjau, paskutiniai būsto ir podiumo trofėjai "susirinko" labai lengvai, nes jau stovėjau ant pakylos, klubietės palaikė, konkurentės ne visada pasistengdavo, todėl atleidau vadeles ir mane aplenkė kita panelė FTV reitinge, dėl ko šiek tiek apmaudu, bet ką padarysi. Ne pasaulio pabaiga, o be to nemanau ar kada vėl turėsiu tiek laiko ir noro siekti FTV podiumų, nes jiems reikia trijų mėnesių pastovaus balsavimo... Tai yra visiškai ne man ir ne mano kantrybei.

Sonora - FTV artimiausiu metu siekti tikrai nežadu. C'mon, sedėti naktį ir pusę dienos? Neištverčiau, todėl ir tikrai labai gerbiu merginas, kurios siekė bent vieną kart FTV.^^ Čia tai darbelis ohoho.:'D

Egocentrikė -  Nebežadu, kadangi kaip ir minėjau anksčiau, tai atima marias laiko.
 

Ką galėtum palinkėti žaidėjoms, norinčioms siekti podiumų, tačiau bijančioms, kad nesugebės?


Hadley - Palinkėti joms galėčiau, kad nebijotų. Visko galima pasiekt to labai norint. Aš pati netikėjau savim, kad pasieksiu, bet pasiekiau. Nereikia nieko bijot. Gali iš pirmo karto neišeiti, bet bandykit dar kartą ir nepasiduokit.

King Kylie Jenner - Norinčioms siekti palinkėčiau apgalvoti tai, ar turėsit ką parodyti stovėdamos ant podiumų. Kokius derinius, kokį stilių parodysit? Vis dažniau nebėra į ką žiūrėti podiumuose, nes jų siekia bet kas turintis tris rūbus savo lėlės spintoje. Taip pat linkiu kantrybės, nes jos reikia daug, labai daug... Ypač kai matai, kad tave minusuoja, o minusuoja labai daug. Na ir žinoma sėkmės! Tikrai kas tikrai nori ir mano, kad yra vertos - siekit ir nebijokit, neišsigąskit, ypač neišsigąskit pirmųjų valandų po podiumo atsinaujinimo, turėkit kantrybės, išnaudokit tiek komentarų tiek žinučių limitus.

Sonora - Palinkėčiau DIDELĖS kantrybės, entuziazmo ir užsisipyrimo! Taip pat, niekad nekreipkit į kitas merginas dėmesio, kurios bando visaip jus 'nusmukinti' žemyn. Sėkmės!

Egocentrikė - Skatinu nebijoti ir išbandyti jėgas. Tačiau žinoti, kad charizma yra būtina ir be jos šansai yra menki. Norint gauti nuoširdaus palaikymo reikia įdėti dalelę širdies ir į originalių komentarų rašymą (aprangos ar būsto pagyrimą), kad kiekvienai būtų kažkas savo ir jaukaus, kad sudomintum ir užsuktų pabalsuoti ^^

                           ~~~~~~~~~~~~~
Žodžiu, trumpas apibendrinimas ką daryti, kad pasiektum podiumus: - turėk keliasdešimt safyrų sąskaitoje, susitaikyk su bemiegėm naktim, visada turėk charizmą ir  jeigu yra galimybė, pradėk siekti podiumo tuo metu, kai paskelbei sužadėtuvių vakarėlį. Daugiau naudingos informacijos rasi mūsų įraše: čia

Štai tiek. Įraše šį kartą jokių įmantresnių "spintų" nuotraukų, deja, negaliu pateikti, nes visą laiką esu pas močiutę, o ten, kaip ir dažniausiai pas visas močiutes, nei kompiuterio, nei gero ryšio nerasta ;D. Kiek išėjo parašiau telefonu, tikiuosi nenuvyliau :/. 

P.S. Siūlykite interviu temas komentaruose, kokių norėtumėte 3 dalyje :)

Linkiu geros dienos, gražesnių orų!

Su jumis buvo Lovely pink




5 komentarai:

  1. pagaliau sulaukėm antros dalies! Labai patiko, kad pokalbiui pasirinkai vieną konkrečią temą. Taip pat manau, kad toms kurios ketina siekti podiumų, panelių patirtis tikrai pravers joms ir jos galės susipažinti su tuo visu siekimu. Kiek reikia pastangų, laiko ir pan. Tik nesupratau Sonoros raidės tokios mažiukės. Jau ir taip neįkušlinu nieko, o čia tokios blusytės :D Gal todėl, kad jos atsakymai trumpiausi ir norėjai pataupyti vietą. Bet anyways. Labai patiko ir su nekantrumu laukiu 3 dalies! ^^

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Valioo, o aš taip bijojau, kad šis įrašas bus šnipštas. Maniau, kad apie podiumus niekam nebus įdomu skaityt :D.
      Žinau, Sonoros raidės mažos, nes telefonu "copy pastinau" atsakymus ir kažkodėl messangerio šriftas išsikraipė. Niekaip neišėjo sureguliuoti telefonu viso raidžių dydžio reikalo, todėl ir palikau kaip yra. Kai tik bus galimybė, prisėsiu prie kompiuterio ir suvienodinsiu šitą šriftų mišrainę :P

      Panaikinti
  2. Seniai jau tykojau kada įkelsi interviu ir seniai perskaičiau kitų panelių atsakymus, bet vis tingėjau parašyti komentarą :D
    Buvo labai smagu, kad pakalbinai, o ir kitos interviu dalyvės labai fainos merginos! Ačiū už tokią galimybę ir žinoma, pagyrimai už puikią iniciatyvą padaryti interviu tokia tema :) Atrodo jau viskas kaip ir žinoma apie siekimus, viskas išsakyta, bet tikrai yra daug panelių kurios naujos arba niekada nesigilino į tuos podiumų siekimus, kurioms galbūt labai netgi aktualu tokie dalykai :)
    Tai vat, šaunuolė, kad nesustoji su blogu, pildai ir stengiesi ♥ :)
    -Kylie.

    AtsakytiPanaikinti