2017 m. sausio 6 d.

Žaidimas "Karališkoji šeima"

Labas vakaras, brangenybės:)

Labai lauktai mus aplankė naujas žaidimas. Ir išties, labai gražus, prabangus, puošnus ir liaupsų vertas žaidimas. Tad keliaukime ir išsiaiškinkime, kas ir kurioje karalystėje slepiasi!




Pirmoji karalystė
 Pagrindinis prizas joje - švarkas


Ši apranga kone karališkiausia iš visų esančių žaidime: karūna, karališka atributika rankose, suknės raštai ir, žinoma, išgirtasis, valdžią simbolizuojantis apsiaustas - ko daugiau reikia tikrai, mada besidominčiai karalienei? Žavi, lengvai pritaikoma deriniuose, spalvinė drabužių gama, mane tikrai labai pradžiugino. Esu prabangos, blizgesio ir didybės mėgėja, tad ši apranga tikrai paliko man įspūdį.



Antroji karalystė
Pagrindinis prizas joje - šukuosena

Tiesiai ir šviesiai - ši apranga - senovinės Barbės svajonė... Tiek spalvomis, tiek suknelės pasiuvimu, tiek galvos aksesuaru - drąsiai galima teigti, jog visa čia kvepia senove. Bet man tikrai patinka šis "damutės stiliukas", kuris nukelia į senus laikus ir verčia mąstyti apie ledinukus bei iškylas prie ežero...:)
Šukuosena manęs visiškai nesužavėjo... Ji tikrai poniutiška ir puikiai įsilieja į visumą, tačiau įspūdžio man nepaliko... Ne blogiausias variantas, tačiau šioje karalystėje safyrais tikrai nesišlaistysiu.




Trečioji karalystė
Pagrindinis prizas joje - karališka puokštė


Apranga, labiausiai įkūnijanti vestuves. Tikrai. Net labiau už šeštosios karalystės aprangą... Ta spalvinė drabužių gama, tiara, žiedas ir... veliumas - švelni, elegantiška ir tobula nuotaka. Nėra ką ir bepridurti - nuostabu.




Ketvirtoji karalystė
Pagrindinis prizas joje - prabangus kailis


Pamačiusi šią aprangą pasakiau sau - man jos reikia ir turiu žūt būt ją gauti! Tokios suknės mano drabužinėje nė su žiburiu nerasi, tiarų daugybe pasigirti taip pat negaliu, maža, elegantiška "tašytė" nepamaišys jokiai damutei, o kailiukas vertas daugybės liaupsų. Ši karalystė tikrai neliks mano neištyrinėta:)




Penktoji karalystė

pagrindinis prizas joje - karališkasis šunelis Korgis

Karališkasis šunelis Korgis


Apranga manęs absoliučiai nesužavėjo. Nei savo spalvomis, nei aksesuarais, nei bateliais - niekuo. Tačiau turint omenyje tai, kad tik ją perėjus, gausime šuniuką, aš pasiryžusi aukotis. Tas pūkuotukas tikrai vertas mieliausiojo titulo...:)
  



Šeštoji karalystė
pagrindinis prizas joje - profilio fonas


Kūrėjai vienareikšmiškai nutarė, jog būtent šioje karalystėje yra vestuvinė suknelė ir nors aš nevisiškai sutinku su šiuo teiginiu, ši apranga mane sužavėjo taip pat labai, kaip ir esanti trečiojoje karalystėje. Manau, jog suderinus jas tarpusavyje, būtų galima išgauti kažką tikrai kerinčio. Taip pat negaliu nepagirti didingos juostos - tokio aksesuaro tikrai nesame turėjusios. Turint omenyje tai, kad surinkusios šią tobulą aprangą, dar gausime ir šį didingą foną, manau drąsiai galime mėlynųjų akmenėlių ir nepagailėti. Na, bent jau aš, to daryti, tikrai nesiruošiu:)

Didingasis fonas



Atsisveikinu su jumis iki kito įrašo, damos. Nepamirškite savo karūnų ir aplankykite visas norimas karalystes!





Jums rašė AKVILYTĖS, iliustracijos - lovely pink
 

17 komentarų:

  1. Tik nesupykite merginos, bet... ankstesnes rasytojos buvo irasai geresni tiek skaitimu tiek akims ziurint. sekmes

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nepritariu. Man naujoji rašytoja patinka kur kas labiau:p

      Panaikinti
    2. Labai malonu, bet teks priprasti ir prie naujos rašytojos :) Akvilytės labai iškalbinga ir raštinga mergina, nevyniojanti į vatą :) Mūsų rašymo stilius, požiūris, skiriasi, va ir dabar vienai skaitytojai aš patinku, kitai Akvilytės, bet nemanau, kad čia labai didelė problema, nes vis tiek abi dirbam dėl vieno tikslo - pateikti naujienas savo klubui ir kitoms žaidėjoms. Kaip jau sakiau, svarbiausia, kad Akvilytės moka gerai rašyti ir nori rašyti. Blogiau būtų jei darytų milijoną klaidų ir neturėtų ko pasakyti, o veržtųsi į rašytojų būrį :D
      Jei turit kokių konkrečių pastabų - mielai lauksim :)

      Panaikinti
    3. Anonime, pritari nepritari, tai buvo mano nuomone. Jei tau naujoji patinka - fantastika, o man senoji labiau patiko, tad atleisk, bet del Taves gerbiamoji as savo nuomones nekeisiu :) Tad bukim paprastesnes ir taktiskesnes ir nekiskim savo nuomoniu kitiems, o gerbkim zmogu. Kiekvienas zmogus esam skirtingas, tad ir nuomoniu skirtingu yra.

      Panaikinti
    4. Mazas vaikas raso, matosXD

      Panaikinti
    5. Autorius pašalino šį komentarą.

      Panaikinti
  2. Kodėl Kylie pasitraukė iš klubo ir blogo komandos?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šiuo metu negali skirti pakankamai laiko blogui ir klubo veiklai dėl realaus gyvenimo, todėl pasirinko ramesnį klubą ;)

      Panaikinti
    2. Nebenorejo rasyti.

      Panaikinti
    3. Anonime, jeigu nežinai kodėl gal geriau ir nerašyk tokių kvailų replikų ;))

      Panaikinti
  3. Aisku pagirtina kad merginos stengiates ir dovanojat visom Ma zaidimo zaidejom galimybe apzvelgti visusu prizus ir apsispresti kur paislaidaut ir kur neverta,suprantu kad cia rasytojos Akvilytes asmenine nuomene isakyta,bet tiesiog i akis krinta ,labai daug neaiskumu apibudinant prizus.Stai kad ir apibudinant suniuka-jo vardas ne Korgis,o tai Korgiu veisles suo.Taipat butu galima ir apie kiekviena apranga papasakot net visa istorija,cia gi karalienes aprangos deriniai kurie buvo vilkimi specialiom progom,istorijos internete pilna ,nes dabar tas sutapatinimas su senovine barbe tiesiog sukelia sypsena...Rasytoja turbut net ne nutokia apie Barbes atsiradimo istorija -nes teigia savo tekste apie senovine barbe :D..Pirmoji lele barbe kurios isvaizda pamilo visos Amerikos mergaites is pradziu ir po to likes pasaulis ,ir kai kurios net ir dabar siekia tokio abejotino idealo ,buvo pagal tuometines zymios actores Holivudo sexsimbolio JANIE MANSFIEL isvaizda sukurta sviesiaplauke ir su visais moteriskais privalumais lele ir i prekyba masine ji buvo isleista 1958 metais,ir ji tikrai nieko bendro neturi jokiom prasmem su sia kuklia Karalienes suknele nors ir svelniu pasteliniu spalvu kurios gal ir primena autorei vaikyste.Autorei dar reikia siek tiek daugiau darbo idet i irasyma,kad jis gautusi informatyvesnis
    ir butu daugiau idomesnis.Nes manau idomu butu suzinot netik autores nuomone apie aprangas grafystese ,bet ir ju atsiradimo istorija..Na cia tik mano asmenine nuomone aisku.Palinkesiu jusu bloguj tobulejimo ir daugiau lankytoju.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O, sveikas mano pasiilgtas kulotų anonime :) Tokių čia nedaug, kurios rašo tarpas kablelis, tad lengva atpažinti :) Tavo išminties čia tik ir betrūko... Apšviesk mus, nesusipratėles :D

      Panaikinti
  4. O kur rasytoja parase, kad jo VARDAS Korgis, M? Cia lygiai tas pats kaip, kad butu parasyta - sunelis taksas. tai ka, sakytum, kad vardas kaltas VEL?:D nebejuokinkit, merginos jauXD O i Barbe ir man paciai uznesa (tik sexo simboliais maziau domiuos, nei tu;)) eik i glitter star blog'a jei nori daugiau teorijos "pakalti", cia zmones prizus aprasineja. Galu gale, kokio velnio tada google reikalinga, is kurios pati datas traukei;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jeigu tau barbė asocijuojasi su sekso simboliu nenuostabu, kad rašai tokius idiotiškus komentarus.

      Panaikinti
    2. O tu esi absoliuciai negebanti isiskaityti, pries kazka komantuodama. As rasiau tai anonimei atsakyma i jos pareiskima, kad barbe kilus, cituoju, is sexsimbolio. Isiskaityk pries kazka sakydama, nes dabar tu esi ta, kuri raso idiotiska komentara;) just saying...

      Panaikinti
  5. voir le site de l'éditeur Dolabuy YSL plus d'astuces utiles Dolabuy YSL essentiels Hermes Dolabuy

    AtsakytiPanaikinti