2016 m. spalio 13 d.

Ozo šalies 3x3

Sveikos,

Nenumaldomai artėjant Helovynui, Mados Arena pradeda siūlyti temines aprangas :) Šiandien Arenoje pasirodė naujas-senas žaidimas. Tai prieš dvejus metus buvusi 3x3 lentelė, kurios prizai sukurti pagal 2013 metais išleistą filmą "Oz: great and powerful"



Viso yra keturios lentelės, keturios magiškos, fantastinės aprangos. Turim ir princesę su burtų lazdele ir elegantišką derinuką ir tikrų tikriausią raganą su juoda raganos kepure! Ragana yra klasika! Ragana yra tiek pat Helovynas, kiek mandarinai yra Kalėdos, nes suvalgai mandariną ir žinai, kad ant nosies Kalėdos. Tas pats ir su ragana. Pamatai raganos kostiumą ir žinai, kad Helovynas tuoj atidudndės, atbildės su visomis pabaisomis, baužiais, vaiduokliais, magija ir juodais katinais bei išskaptuotais moliūgais, padėtais prieangyje, su uždegtomis žvakėmis viduje.


Lentelių aprangos :


Pirmojoje lentelėje - filmo veikėjos Evanoros vakarinė suknelė. Elegantiška, paprasto kirpimo, blizgi suknelė dailiai gula ant lėlės. Labai paprasta, minimalistinė suknelė, visiška klasika. Įdomesni papuošalai - žiedas ir kaklo papuošalas, suteikia prabangos ir rimtumo. Įdomiausias dalykas šiame derinyje turbūt būtų galvos papuošalas su žėrinčiu akmenėliu ir plunksnomis. Sumažinta, kukli, elegantiška Rio festivalio galvos papuošalų versija.





Antrojoje lentelėje - gerosios raganos Glinda suknelė. Tai magiška, sniego baltumo suknelė su stebuklinga burtų lazdele. Tikrų tikriausia princesių svajonė! Nepasakytum, kad tai ragana. Labiau fėja, stebukladarė, bet ne ragana :) Derinyje dėmesį traukia dailiai besiplaikstančio vėjyje ilgo, balto sijono vaizdas. Žavūs ir paprastutės aukštakulnės basutės. Magiška lazdelė pravartus aksesuaras norint sukurti fantastinį, magišką derinį. Apskritai derinys tiesiog puikus, standartinis, fantastikos srities komplektukas, su nei per daug nei per mažai parodomos fantastikos.


Trečioji lentelė - gerosios raganos Teodoros (Evanoros sesuo) jodinėjimo apranga. Labiausiai realus rūbų derinys. Puiki elegantiška skrybėlė nuteikia labai teigiamai, net nepasakytum, kad tai skrybėlė iš magiškos pasakos. Visai pakenčiamas ir švarkelis, nors iš po apačios šviečianti ryškiai mėlyna spalva ne visai įsipaišo į bendrą derinio vaizdą, o ir švarkelio kirpimas savotiškas ir reiklus derinimui. Visa kita derinyje labai paprasta, kasdieniška, ne itin originalu ir ne itin fantastiška.




Ketvirtoji lentelė - piktoji ragana. Visiškai piktas derinys. Labiausiai traukiantis dėmesį, viliojantis, įdomus, tamsus. Žaviausia čia - raganos skrybėlė! Argi nenuostabi? Mane tik kiek trukdo į burką panaši skarelė užvilkta po skrybėle... Kažkaip ne to norėtųsi po magiška skrybėle... Suknelė žinoma ekscentriška, fantastiška, raganiška, o štai aukštakulniai ilgaauliai labai labai dailūs ir puikūs kai kieme ruduo. Surinkus visus raganaitės apdarus gauname šukuoseną :)


Na, apibendrinant, tai sakyčiau esam turėję ir labiau fantastiškų prizų Mados Arenos žaidimuose. :) Ozo šalies burtininko tema nupiešti prizai nėra patys prasčiausi, ar nepraktiški, jei ne sukneles, tai bent jau batus galima visiškai laisvai derinti prie kasdienių derinių. Tiesa, šiame žaidime galima laimėti ir tris šukuosenas. Jos man nepasirodė vertos labai didelių pagyrų ar dėmesio. Tiesiog šukuosenas. (Nežinau, gal išlepau, gal pati nebežinau ko norinti iš žaidimų...) O gal tas meh jausmas šukuosenų atžvilgiu yra dėl to, nes tiek pirmą, tiek trečią šukuosenas gana dažnai tenka "sutikti" jau panaudotas ant kitų žaidėjų lėlių?

(Pasitaisom, profilio fono laimėti pasirodo negalima, susimaišėm :) ačiū Estrea)

Belieka palinkėti sėkmingo langelių vartymo žaidžiančioms ir saulėtos likusios savaitės! (Vilniuje šiandien pagaliau šviečia saulė... Jau buvo apnikusi panika, kad ji taip ir nebepasirodys niekada, nes pro tuos tirštus, niūrius debesis neįmanoma prasibrauti)

Iki kito karto!

lovely pink,
King Kylie jenner

17 komentarų:

  1. Grazios nuotraukos, bet jokio profilio fono laimeti nera, merginos ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ir ne pries 3 metus, o pries du ;)

      Panaikinti
    2. Ačiū už pataisymą :) Lovely pridėjo netyčia, matyt sumaišė su kitu žaidimu/akcija :)

      Panaikinti
    3. Jei taip neskubėtumėt, tai ir taisyt nereikėtų :D

      Panaikinti
    4. cry me a river. papasakok anonime, ką dar daryti ir ko nedaryti.

      Panaikinti
  2. Labai puikus įrašas. Tik, kai pamačiau, kad naujas žaidimas iš kart užlėkiau pas jus. Nes mes jau neberašome blogo. Tikrai lengvai skaitomas tekstas. Sekmės.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui labai :), na, matai, ne visiems pasiseka :/ dėl blogų.Liūdna girdėti, kad neberašote.

      Panaikinti
    2. Na, taip:( Bet manau, kad gal dar atsiras kada viltis vėl pradėti rašyti. Jei ką tai duosim žinią;)

      Panaikinti
  3. Mergaitės, pripažinkit, kad nemokat fotošopint. Geriausiai tai darė Forbes, neprilygsit joms. O jei nemokat, gal geriau to ir nedarykit. Nes dabar tikrai tragedija. Išmoksit, tada galėsit viešai savo meną rodyt.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pritariu ��, bando atkartoti ir lygiuotis i jas, deja nesigauna...

      Panaikinti
    2. Mes į nieką nesiruošiam lygiuotis ir jeigu nepastebėjote, jūsų dieviškosios Forbės jau seniai seniai nebekelia įrašų :). Niekas neliepia jums skaityti jeigu nepatinka. Nematau jokių problemų dėl paveiksliukų, o juo labiau dėl teksto. Eikit į savo klubus ir ten aiškinkit kaip įrašus daryt. Aj, prisiminiau, gi jūsų klubai nesusisuka ta pačią dieną padaryti įrašų, nu soriukas :)
      Duskit savo mėšlyne, o mes švariai gyvensim, kad ir ne taip gerai, kad jūsų dievės Forbės, bet labai gerai :)
      O tu, ( puikiai žinau kas tu esi ;) ), jeigu jau tokia mandra rašyk per savo real anketą, o ne anonime slėpkis :)

      Panaikinti
    3. Ei, anonime, kuri rašė "Mergaitės, pripažinkit, kad nemokat fotošopint. Geriausiai tai darė Forbes, neprilygsit joms. O jei nemokat, gal geriau to ir nedarykit. Nes dabar tikrai tragedija. Išmoksit, tada galėsit viešai savo meną rodyt."
      Mes nesilygiuojamės į Forbes, čia tik tu mus lygini, tai, kad daaa ahhh... Lysk po šluota iš kurios išlindai, ten kur ir yra tavo vieta...O gal grįžk į savo tvarto palėpę...Sori, nežinau kur žiūrkės slepias :P

      Panaikinti
    4. Galiu pasakyti tik tiek... kad mažvaikės esat ir būsit, užsigavot kažkada, pasijautėt užkliūdytos, tai dabar neatstosit niekad turbūt? Jau gerklėj stovi tie jūsų komentarai apie forbes klubą, net nupurto pamačius komentaruose pas mus vėl jas minimas. Susiraskit gyvenimus gal. Gana būti kaip vantos lapui prie šiknos prikibus.

      Panaikinti
  4. Pirmos lentelės viską laimėjus, noriu šukuosenos iš trečios, bet vargu ar praeisiu... :-DDD Šiaip nieko įpatingo. Nei drabužiai, nei šukuosenos didelio įspūdžio nesudaro...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, atsižvelgiant į faktą, kad šie drabužiai ir šukuosenos yra piešti labai seniai kaip "to meto" viskas atrodo tikrai neblogai :)

      Panaikinti
    2. Na, atsižvelgiant į faktą, kad šie drabužiai ir šukuosenos yra piešti labai seniai kaip "to meto" viskas atrodo tikrai neblogai :)

      Panaikinti
  5. Šaunu! Labai fainas įrašas! Tik noriu, kad padėtumėte. Niekaip nerandu paskutinės aprangos kelnių. Galit padėti? Nors tikrai buvau jas parsisiuntus, bet dingo...

    Šaunuolės jūs. Viena iš jūsų man tiek daug paaiškino, man tiek daug padėjo. Tik jūsų dėka aš rašau draugės klubui blog'ą. Ir gana neblogai sekasi ( mano nuomone ).

    Jūs šaunuolės! Jūsų klubo blog'as vertas aukso ! :D:D

    AtsakytiPanaikinti