2016 m. spalio 11 d.

Laikina kortų kaladė

Laba diena!



Likus vos porai dienų iki Afrikos soliterio pabaigos, sulaukėme smagaus siurprizo - laikinos laimingųjų kortų kaladės tradicinio alaus festivalio Vokietijoje tema.



Nuo rugsėjo vidurio iki pirmos spalio savaitės, Vokietijoje, Bavarijoje vyksta tradicinis folkloro ir alaus festivalis garsus visame pasaulyje. Šis festivalis rengiamas nuo 1810 metų yra svarbi Bavarijos kultūros dalis. 






Žaidimo kūrėjai mums paruošė mielą, tradicinę Bavarišką suknelę, yra neatsiejama nuo alaus festivalio. Mūsų laikais ji dažniausiai būna vaizduojama suvulgarinta (ypač oktoberfesto ar alaus reklamose) ir paverčiama pigia, nekokių asociacijų keliančia apranga, bet reikėtų nepamiršti, kad tai tik tradicinis rūbas adaptuotas moderniam pasauliui. 





Na, apie pačią aprangą žaidime nėra ko itin daug prikomentuoti, nes tai labai specifinis, tradicinis įvaizdis. Nėra nei gražu nei negražu. Tiesiog tradicinių šaknų turinti apranga. Išskaidžius atskirai aprangą, yra visai neblogų rūbų. Labai gražus smulkių gėlyčių galvos papuošalas. Smagus ir pretzelis rankose, nors jo dažnai ir nepanaudosi lėlės aprangose. Visai nieko sijonas ir barbiški aukštakulniai, kurie turbūt patiks ne kiekvienai. Išradingesnės panelės manau puikiai susidoros ir su palaidine, nors man pačiai ji neatrodo itin dailus ar praktiškas rūbas. Kas man labai labai nepatiko, tai spalvinės gamos. Bjauri rožinė, violetinė, geltona prijuostės tikrai nekelia susižavėjimo.


Turbūt geriausias dalykas šioje kaladėje yra šukuosena, kurią gausit surinkusios visus rūbus ir aksesuarus iš kaladės (ir visas spalvines jų variacijas žinoma). Nors šukuosena jau matyta, surištos priekinės sruogelės lyg ir buvo ne kartą žaidime, bet žavi padrikos garbanos ir ne tik ant vieno šono sumesti plaukai. 


Apibendrinant, tai sakyčiau labai vidutiniškas žaidimas su labai vidutiniškais prizais. Turinčioms pakankamai safyrų ir galinčioms surinkti visus prizus pravers už kiekvieną rūbą duodami po 30 stiliaus taškų, bet aš pati tikrai neketinu rinkti prizų ir liūdėti jei atverstose kortose nepamatysiu rūbelio.

Sėkmės žaidžiant ir vartant kortas! Gero likusio antradienio. ♥

lovely pink,
King Kylie Jenner

5 komentarai: