2016 m. kovo 31 d.

Žaidimas - teleporteris "Ledo karalienė"


Labas, mielosios!

Šiandien pagaliau pagaliau pagaliau sulaukėme taip norėto ir pasiilgto teleporterio! Nenuostabu, kad šis žaidimo tipas taip pamėgtas MA žaidėjų. Tai puikus šansas surinkti ne tik daug nuostabių aprangų, bet ir labai lengvai gauti išskirtinių šukuosenų! :) Iš tiesų, teleporteris, nepaprastai šaunus žaidimas jau vien dėl to, kad jam nereikia skirti krūvos safyrų, kad gautum vieną ar kitą norimą aprangos detalę, ar tuo labiau - šukuoseną, dėl kurios, kitokio tipo žaidimuose, neretai tenka pakloti labai apvalią sumą mėlynųjų akmenėlių. Tereikia nepasimesti ir pulti spaudinėti bet ko, o perpratus žaidimą ir pagavus "taktiką" labai šauniai į drabužinę dėliosis puikūs derinukai.



Naujasis teleporteris paremtas filmu "Ledo karalienė" arba angliškai "The Huntsman: Winter's War" filmo trailerį galite pažiūrėti paspaudus čia. Kas iš jūsų planuojate ne tik surinkti visas aprangas bei šukuosenas, bet ir nueiti į kino teatrą pažiūrėti filmo?

Žaidimo principas labai paprastas. Yra penki (turinčioms sužadėtinius - šeši) portalai į kuriuos patekus reikia spaudinėti langelius ir sekti pasirodančius ženkliukus kurie perspėja apie tai ar prizas sekančiame langelyje yra ar ne. 
"?" – reiškia, kad gretimame langelyje slepiasi prizas (jis gali būti klaustuku pažymėtame langelyje ar viename iš 8 langelių aplink jį).
 "X" – reiškia, kad gretimuose langeliuose jokio prizo nerasite (pažymėtame X langelyje ar 8 langeliuose aplink jį).
Čia ir prasideda visas teleporterio gerumas, nes langelius atverti nemokamai galima kas 40min.

Prizai šį kartą iš ties viliojantys. Na kada gi paskutinį kartą žaidime turėjome ne pūkuotą, mielą, tarsi žaislinį šunytį, o... juodą, piktą varną? Tikros ledo karalienės aksesuaras, apie geresnį nė negalėtum pagalvoti. :) Suknelių pritaikymas gal nebus toks dažnas, tačiau aksesuarai puikūs visuose portaluose ir manau ne vienai panelei taps mėgiami ir dažnai naudojami derinukų kūrime.

Taigi, karalienės, sėkmės keliaujant portalais!


Varnas:

Ledo karalienė:


Karys:

 Aukso karalienė:

Blogio karalienė:

Na ir šeštąjame, tik sužadėtinius turinčioms, portale - Medžiotojas:

Dėkui anonimui ( taip norėjo būti anonimu :D ) už nuotraukas. Kaip pati sakei -
,,darytos ant greitųjų tai net spalvų nesuradau" Ačiū ir už tai, po spalvas pasiknaisiosime savaitgalį ir jus pasieks aiškesnės nuotraukytės :)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą