2020 m. rugsėjo 2 d.

Žaidimo atnaujinimai

 Pagaliau į žaidimą ,,atėjo'' atnaujinimai apie kuriuos pastaruoju metu turbūt ne tik kalbėjo didžioji dalis superpanelės žaidėjų, bet ir dėl kurių nerimavo. Turiu prisipažinti, kad aš viena iš tų, kuri net svarstė ar po atnaujinimo dar norės žaisti. Buvo pradėję atrodyti, jog tai bus visiškai kitoks žaidimas.


Kadangi, oficialų laišką nuo administracijos galite paskaityti savo pašto dėžutėse, tai čia jo netalpinsiu, bet išreikšiu savo nuomonę dėl atnaujinimu bei gal kam nors padėsiu geriau susigaudyti, kaip viskas vyksta.

Taigi, pirmas dalykas, kuris atkreipia mano dėmesį, prisijungus prie panelės, tai pasikeitusi visa viršutinė juosta. Dar noriu atkreipti dėmesį, kad inventoriaus funkcija išliko, joje galite rasti vestuvėse ar sužadėtuvėse gautas dovanas, populiarumo priedus ar energija.
Žinutės, nustatymai bei kalbos pasirinkimas yra perkeliami į kairę pusę iš dešinės. Manyčiau, jog tai visai neblogas variantas, nes galbūt taip dizainas atrodo geriau. Taip pat pasikeitė energija, statistikų mygtukas, dienos užduotys, dienos ratas ir VIP parduotuvės vieta su emblema. Žinoma, kartu pasikeitė ir visos kitos emblemos dešiniau.


Iš visų nuotraukoje matomų naujovių, manau svarbiausias - energija. Oranžinė energija lieka, kaip ir seniau mados dvikovose, kur viena energija išnaudojama vienai dvikovai. Tuo tarpu mėlyna energija mums - naujovė. Ji yra naudojama GROŽIO KONKURSUOSE norint teisėjauti (daugiau apie tai kiek vėliau).
Statistikų mygtukas šiuo atveju yra . Turbūt net nebereikia sakyti, kad buvo pakitymų ir su pačiomis statistikomis. Kaip matote, atsidarius iš karto matosi kiek turite mados taškų (kairiame kampe) ir kiek doleriu (dešiniame kampe). Taip pat, kiek kiekvienos statistikos yra, kiek reikia mados taškų ar doleriu ją pakelti. Tiesa, dar viena naujovė, kad prie statistiku yra žalios piramidės, kurios reiškia, kad mano statistikos yra aukštesnės nei vidutinės. Paspaudus ant kiekvienos skilties atsiveria išsamus konkrečios statistikos duomenys.

Nustatymai, kaip matote per daug nepasikeitė, tik dabar čia galima rasti ir draugų bei blokuojamų panelių sąrašus.

Nors tai minima oficialiame laiške, bet dar priminsiu, jog pinigus gauname, tik už teisėjavimą ar laimėjimą Grožio konkurse. Tuo atveju smaragdai - už laimėtas mados dvikovas bei iš smaragdų dulkių (10 smaragdo dulkių prilygsta 1 smaragdui). Safyrus, kaip visada reikia pirkti. Žinoma, jei naudojate telefonine programėlę, tai pažiūrėjus reklamą, galima gauti nemokamą safyrą, smaragdą, 1000 doleriu, 1 smaragdo dulkę, 1 geltoną energijos arba 1 mėlyną energijos.

Kita manau svarbi dalis - dienos užduotys ir dienos ratas. Pastarasis jei gerai pamenu nepakito 😁. Tiesa, mačiau, jog lyg ir telefoninėje programėlėje galima gauti papildomų apdovanojimų už dienos rato sukimą tam tikrą dienų skaičių.

Nesu tikra ar visos dienos užduotys pas visas sutampa, bet pas mane jos tokios. Jų visų atlikimo apdovanojimai yra po 3000 doleriu, o užbaigus gaunu 10 smaragdų. Kol kas dar nežinau ar man jos patinka, nes manau reikia kiek laiko priprasti prie pasikeitimų 😅


Na, štai, o dabar pereikime prie detalesnės naujovių ir ne tik analizės. Labai noriu paminėti, kad yra dalykų, kurie nepasikeitė, nors dabar jie pateikti, mano nuomone, gražesniu ar net nepakitusiu dizainu: gyvūnėliai, automobiliai, galerija, grožio salonas, karnavalas, vakarėlių centras. Visa kitą, pasikeitė labai arba nežymiai. Tačiau bendrai paėmus, pokyčiai iš tiesų man visai pradeda patikti 😊

NAMAI


Kaip matote šioje skiltyje yra tiek dalykų su naujovėmis, tiek tų, kurie nepakito neskaitant dizaino.

Pirmas naujas dalykas iš čia yra drabužinė. Pagaliau administracija susiprato ir padarė filtrą. Nors manau, jog galėjo būti kas nors daugiau ne tik pagal spalvą, bet tai jau pažanga, nes kartai erzina eiti per visus drabužius ir žiūrėti, kokios spalvos yra. Taip pat labai džiaugiuosi mėgstamiausių drabužių ir svarbiausia archyvo funkcijomis.


Niekaip negaliu atsidžiaugti ARCHYVO funkcija. Būtinai reikės skirti laiko ir visus nenaudojamus daiktus susidėti į jį. Turiu pastebėti, kad labai senai laukiau šios funkcijos žaidime 😊. ,,Į archyvą galima patalpinti neribotą daiktų kiekį. Tačiau išimti iš jo po vieną daiktą neįmanoma, bus ištuštintas visas vienu kartu''.

Antras dalykas, tai atsinaujinęs profilis. Seniau buvo trys podiumai, o dabar liko, tik vienas. Taip pat, komentarai matomi ne po panele, o dešinėje esančioje juostoje reikia pasirinkti ,,Peržiūros''. Kaip matote šiuo metu komentarų neturiu, bet man nepatinka, kad nėra mygtuko, kad vienu paspaudimu gali ištrinti visus. Dabar reikia pažymėti visus komentarus ir tik tada paspaudus trynimo mygtuką viską pašalinsi.

Trečias dalykas - būstas. Iš principo ten niekas kaip ir nepasikeitė neskaitant to, kad dabar už jį yra gaunami pinigai. Būste pajamos kaupiamos iki 24 val., o tada sustoja, kol yra atsiimama.

Ketvirta - vaikinai arba sužadėtiniai/vyrai. Kaip matote, buvo panaikinta dovanų funkcija arba kitaip konkrečiai vaikinams ją pakeitė meškiukas. Pas vaikinus, taip pat liko pasimatymai, tik nebe galima pasirinkti už kokią vertę, o kiekvienas yra įkainotas. Taip pat, pas vaikinus virš bučinių, skambučių, pasimatymo ir meškiuko rašo, ką už tai gausite (laimės ar prieraišumo). Pritariu, kad taip galima greitesnė pažanga, nes bent šiuo atveju užtenka vaikiną vieną kartą pabučiuoti arba vieną kartą padovanoti meškiuką ir jau turite dovaną. Šiuo atveju jaučiuosi nuskriausta, nes man teko viską daryti senuoju būtu 😅. Tačiau suprantu, jog pažanga ateina palaipsniui.

Kiti dalykai, kaip jau minėjau nelabai pasikeitė. Žinoma, pasiekimai kai kurie pasikeitė, nes dingo kai kurios funkcijos, kaip supermodeliai ir pan., tačiau niekuomet per daug jų nesiekiau ir čia greičiausiai Jums pačioms teks susipažinti su naujovėmis 😁. 


MIESTAS

 
Taigi, kaip jau rašiau, grožio salonas nepasikeitė, tik tiek, kad atsirado naujų įžymybių šukuosenų, kas manau visai šaunu, nors abejoju, jog leisiu tam papildomus smaragdus ar safyrus 😁.

Vienas iš mano nuomone didžiausių pasikeitimų MIESTE, tai prekybos centras su butiku. Man labai patinka, kad ne tik drabužinėje gali daiktus rinktis pagal jų kategorijas, bet dabar taip ir parduotuvėje. Tau reikia suknelės, puiku. Tiesiog įeini į tą skyrelį ir renkiesi, o ne vaikštai per visas parduotuves, kaip buvo seniau. Nors iki pilnos laimės, galėjo padaryti rūšiavimą ne tik pagal kainą, bet ir esamas spalvas, bet juk negali viskas būti gerai man, nes galbūt tas netiktų kitoms 😉. Žinoma, svarbu paminėti ir tai, jog dabar visi drabužiai jai ir jam bei gyvūnams yra už dolerius!

Toliau yra BUTIKAS. Jame kas septynias dienas atsiras vis naujos trys seniau buvusios kolekcijos. Kadangi, bent kol kas pas mane manęs per daug nežavinčios kolekcijos, plius visi likę daiktai už smaragdus ar safyrus, tai nežinau ar skubėsiu analizuoti šią funkcija per artėjančias septynias dienas 😂. Tačiau vieną kolekciją galima atrakinti nemokai, o bent jau sekanti lyg ir už 20 smaragdų. Šią vietą tikiuosi praplėsti, kai atsiras labiau mane sudominančios kolekcijos 😘

Kadangi dėl baldų ir gyvūnų parduotuvės jokių naujovių neskaitant to, kad viskas už dolerius (nebėra daiktų už smaragdus ir safyrus) nėra, tai ir nuotraukyčiu nebe keliu 😉.

Taip pat, jokių pokyčių karnavale, bet tokių, kur pastebėčiau. Tikėjausi, kad gal grįš žaidimai į karnavalą, nes visai jų pasiilgau, bet turbūt čia jau būtų per gerai 😁.

Galiausiai, vakarėliu centras, kur iš pirmo žvilgsnio niekas nepasikeitė. Tačiau sužadėtuvių vakarėlį jau surengiau, o vestuvių bent kol kas planuoju organizavimą nukelti. Tad lieka oficialūs pokyčiai, kurie man atrodo visai logiški. Asmeniškai man kartais erzindavo, kai vienu metu būdavo kelios šventės, o ypač jei vienoje esi pamergė, o kitos sužadėtuvių, nes kartais net ne visas užduotis spėdavau įvykdyti 😅

DVIKOVOS


Štai ir prasideda vienas didžiausių pokyčių žaidime. Ši skiltis itin svarbi, nes joje galima laimėti pinigų, patirties taškų, smaragdų arba smaragdų dulkių. Tačiau viskas nuo pradžių 😉

Pirmiausia, tai mados arena, kuri yra kiek kitokia nei esame įpratusios. Tačiau man patinka daug labiau. Labiausiai todėl, kad net pralošusi iš tiesų - išloši. Kas kart, kai pralaimi dvikova nebe prarandi dolerių, kaip anksčiau, o gauni smaragdų dulkių. Kai surenki 10 smaragdų dulkių, gauni 1 smaragdą, o tai manau visai neblogai. 

Tačiau aš kiek užskubėjau 😁. Pradėkime nuo pradžių apie pačias dvikovas. Atsidarius ,,Mados arena'' galime peržiūrėti savo statistiką, pasikelti populiarumą čia pat bei užsidėti populiarumo priedą. Manyčiau, kad visai naudinga, jog viskas vienoje vietoje, o ypač pradžioje po atsinaujinimu, kai nereikia per visur ieškoti, kur čia tie populiarumo priedai yra.

Kaip matote, paspaudus ant populiarumo priedų, iškarto atsidaro visas langas, kur su pelyte užvažiavus ant kiekvieno populiarumo matote kiek jo turite bei už kiek galite įsigyti.

Na, štai ir beliko, tik su kovoti. Kaip matote laimėjime nebėra doleriu ir liko, tik patirties taškai su smaragdais, o tai man LABAI patinka, nes kuo aukštesnis lygis, tuo sunkiau gauti patirties taškų (arba bent jau man taip buvo 😁

Galiausiai naujovių naujovė! GROŽIO KONKURSAS! Dar ne iki galo apsisprendžiau ar man jis patinka, bet matysim po kelių dienų. Tačiau prieš pradedant, labai atsiprašau merginų, kurių panelės pateko į nuotraukas. Tačiau panaikinau panelių vardus ir uždėjau bendrą piktogramą ant visų profilio nuotraukų 😉

Kaip rašoma oficialiame administracijos laiške: norint gauti pinigų reikia būti teisėja ir/arba varžytis. Man iš tiesų patinka, kad čia pat pamačius temą (šiuo metu: Šokolado vakarėlis) gali paspausti atitinkamas piktogramas ir pasirinkti pakeisti išvaizdą arba persirengti kitus drabužius 😉. Žinoma, norint teisėjauti neprivalai atitikti temos, nors ir norint varžytis greičiausiai nėra privaloma 😂. Principas toks, kad norint gauti daugiau pinigų labiau apsimoka varžytis, bet tam reikia pabūti teisėja 😉. O štai tam reikia mėlynos energijos. Mane stebina, kad vienam teisėjavimui reikia dviejų energijų, bet čia jau administracijos sprendimas. Tačiau norint varžytis yra sunaudojama, tik vienas leidimas.

Pasirinkus teisėjauti, tau išmeta dvi paneles, iš kurių tu turi pasirinkti viena, kurios stilius ar temos atitikimas tau patinka labiau. Tiesa, sprendimui priimti Tu turi 20 sekundžių! Kitu atvejų, energija nebus nuskaičiuota, o balsavimo galimybė tiesiog dings. 

Apsisprendus reikia paspausti ant norimos panelės ir štai, kažkas jau gavo pinigų, kaip beje ir Jūs, tik kiek mažiau už laimėtoją 😉. Taip pat gauname ir leidimus varžytis, o tai manau nuostabu 😊

Kai turi leidimų, jau gali eiti varžytis ir pati. Atsidarius tokiam langui lauki, kol teisėjas nuspręs, kuri jam patinka labiau ir tu laimėsi ar šį syki pralaimėsi. 

Pralaimėjimo atveju nieko negaunate, o štai laimėjimo gaunate DOLERIU!

Tiesa, jei po vienos dvikovos iš karto spaudžiate kitą, tai nepergyvenkite, kad nepasiėmėte atlygio. Jį galite rasti pagrindiniame Grožio konkursų puslapyje prie ,,Atlygiai ir dvikovos''. Ten taip pat galite peržiūrėti su kuo kovojote 😉

KLUBAS

Na, čia taip pat nepastebėjau daug atnaujinimų, bet žinoma pasikeitė statistikų skiltis ir talentai. Deja, niekuomet tiksliai nežinojau kokie talentai buvo, nes klube nebuvau už juos atsakinga bei turėjau tik du mėgstamus ir laukdavau kada jie bus pajungti 😅. Tačiau, kaip minėjau, daugiau kažko naujo klube nepastebėjau 😉.

PODIUMAI IR REITINGAI

Šioji skiltis buvo ir senoje versijoje, tik kiek kitokia, nes čia atsirado Grožio konkursas. Viskas ten man atrodo pakankamai aišku ir suprantama. Tačiau labiausiai džiaugiuosi, kad yra aiškiai pateikta ką laimėsi pasiekusi vieną ar kitą prizinę vietą 😉

LAIKINI MA ŽAIDIMAI

Galiausiai, tai ką turbūt būtų galima pavadinti Mados arenos naujienomis arba laikini žaidimai. Su pelyte užvažiavus ant dovanos galime pasirinkti kurį norime laikinąjį žaidimą atsidaryti. Šiuo atveju nežinau ar man tikrai tai labai žavi, nes man visai patiko, kai visi būdavo viršuje. Tačiau kūrėjams gal lengviau, kai nereikės kurti piktogramų ir bus galima naudoti nuotrauką. Taip pat tai yra kiek panašu į tai kas ir buvo telefono programėlėje 😉. Tačiau manau man dar reikės prie to priprasti 😅.


Štai lyg ir visi atnaujinimai. Gal ką praleidau? O gal turite savo nuomonę apie visus šiuos atnaujinimus? Komentaruose lauksiu Jūsų įspūdžių bei pastebėjimu 😉

2 komentarai:

  1. Labai informatyvus įrašas, wywa :) Sutinku, kad žaidimas nebeatrodo taip, kaip seniau ir todėl yra jį sunku atpažinti. Labai laukiau naujinimų, o kai jie galiausiai pasirodė, kažkodėl mano nuotaika pakito. Turint omenyje, kad prie šio naujinimo buvo dirbama ganėtinai ilgą laiką, nuvylė, jog negavome perpieštų senųjų šukuosenų ir sruogų, o tai, kad pašalino populiarumo priedus, automobiliai tapo beverčiais, tik dėl grožio. Atrodo, kad padaryta vienu metu daug, bet kitu - mažai.

    Bet koks skirtumas, atnaujintas žaidimas vis tiek yra geresnis nei senesnis, kad ir kaip jo pasiilgtume, nes reikia pripažinti, kad žaidėjai pradėjo iš jo bėgti ne vien dėl to, kad žadėti naujinimai buvo vis atidedami, kiek dėl to, kad viską pasiekus nebėra ką veikti. O dabar atsirado mėnėsio podiumas, konkursai. Vėl prasidės rungtynės ir viskas pagyvės :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. oof, susiradau populiarumo priedus :D automobilis vis dar vertingas, bet ne toks, koks buvo anksčiau.

      Panaikinti