2020 m. rugpjūčio 26 d.

Ruduo - naujovės

 Mielos panelės,

Šis ruduo atneš daug naujovių į Superpanelės žaidimą!

Turiu pastebėti, kad bent kol kas, skaitant pasikeitimų aprašymus man didelio susižavėjimo nesukelia... Gal dėl to, jog jau esu pripratusi prie tokio žaidimo, o čia atrodo viskas pasikeis. Tačiau dar pažiūrėsime, kaip čia viskas atrodys iš tiesų 😊.

Žaidimo kūrėjų teigimu, ,,kai kurios funkcijos bus panaikintos, tačiau atsiras naujos, kurios paskatins naujas bendravimo formas ir galimybę laimėti resursus ir apdovanojimus''.

Kas asmeniškai man patinka, tai, kad bent jau administracijos teigimu, bus lengviau gauti smaragdų bei doleriu. Nors iš tiesų stebina vieta, kur rašoma: ,,paprastesnį jų panaudojimą''. Bent jau aš iki šiol nesusidūriau su sunkumais norint juos panaudoti 😁. Tačiau galbūt ką nors ne taip supratau 😉. Man pasirodė labai svarbu, jog pasiekimai, kuriuos esame pasiekusios išliks kokie yra!

,,Smaragdai laimimi iš Mados arenos ir naudojami renginiams, ribotoms kolekcijoms ir naujam butikui, kuris suteikia prieigą prie visų kolekcijų, kurias kada nors buvo žaidime.
Doleriai laimimi iš Grožio konkursų ir naudojami apsipirkti prekybos centre bei pagerinti populiarumo statistikas.
Itin daug darbo skyrėme atnaujinti prekybos centrą, drabužinę, podiumus, reitingus, konkursus, mados areną, vakarėlių planavimą, pačius vakarėlius, populiarumo statistikas ir dar daugiau.''

Svarbiausi pokyčiai žaidime yra šie:
,,1. Grožio konkursas – vieta, kur panelės su savo sukurtu įvaizdžiu varžosi su kitomis panelėmis, o teisėja nusprendžia, kuri verta nugalėtojos vardo. Tiek teisėjavimas, tiek laimėjimas Grožio konkurse yra atlyginamas doleriais. Naujoje versijoje tai yra pagrindinis dolerių gavimo šaltinis.
2. Grožio konkurso energija (mėlyna energija) – mėlyna energija atsistato bėgant laikui. Ji reikalinga teisėjavimui Grožio konkurse.
3. Grožio konkurso bilietai – jie gaunami už teisėjavimą Grožio konkurse. Naudojami dalyvavimui Grožio konkurso dvikovose.
4. Butikas – vieta, kur panelės gauna nemokamą prieigą prie senų žaidimo kolekcijų. Galima atversti tris kolekcijas už dyką kas 7 dienas. Panelės gali vieną iš trijų kolekcijų atrakinti 7 dienoms ir įsigyti daiktus iš jų šiuo laikotarpiu.
5. Archyvas – funkcija, leidžianti panelėms paslėpti mažiau naudojamus drabužius ir atidėti juos į šalį. Į archyvą galima patalpinti neribotą daiktų kiekį. Tačiau išimti iš jo po vieną daiktą neįmanoma, bus ištuštintas visas vienu kartu.
6. Mėgstamiausi – funkcija, leidžianti panelėms pažymėti mėgstamiausius drabužius, kad jie būtų rodomi pirmi atitinkamo kategorijoje. Panelės gali pridėti 10 daiktų į mėgstamiausius.
7. Konkursai – atsiranda trys nauji konkursai – Mados arenos konkursas (kassavaitinis), Grožio konkursas (kassavaitinis) ir mėnesio podiumas (kasmėnesinis).
Mados arenos konkursas – atnaujinamas kas savaitę, nustatomas pagal pergalių skaičių Mados arenoje. Panelės kovos su žaidėjomis iš tam tikros kategorijos, o ne su visomis, todėl padidėja atlygio gavimo tikimybė.
Grožio konkursas - atnaujinamas kas savaitę, nustatomas pagal pergalių skaičių Grožio konkurse. Panelės kovos su žaidėjomis iš tam tikros kategorijos, o ne su visomis, todėl padidėja atlygio gavimo tikimybė.
Mėnesio podiumas – atnaujinamas kas mėnesį, nėra neigiamo vertinimo, nustatomas pagal panelės profilio reitingą. Panelės varžosi su kitomis panelėmis.
8. Lygos – lygos leidžia aukštesnio lygio panelėms gauti geresnius atlygius. Kuo aukštesnis lygis – tuo aukštesnė lyga ir šaunesni atlygiai Mados arenos ir kassavaitiniame Grožio konkurse.
9. Smaragdų dulkės – smaragdų dulkės yra smaragdų dalelytės. Panelei surinkus 10 smaragdų dulkių, jos automatiškai pavirs į smaragdą. Pralaimėjusios dvikovą panelės laimi 2 smaragdų dulkes. Taip pat jas galima gauti iš laimingųjų kortų.

Taip pat, kas pasikeis ir tam tikrose esamose funkcijose:
1. Mados arena
Už kiekvieną laimėjimą gaunami smaragdai
Už kiekvieną laimėjimą gaunami patirties taškai
Pralaimėjus dvikovą, neprarandami smaragdai ar doleriai
Už laimėjimą doleriai nebegaunami.
Iš pralaimėjusios panelės doleriai nepavagiami
Automatiška paieška
Naudojama oranžinė energija
2. Būsto pajamas
Būsto pajamas nuo šiol reikia atsiimti.
Jos gali kauptis iki 24 val., po to sustoja iki kol bus atsiimtos.
3. Vakarėlių organizavimas
Patobulintas funkcionalumas ir naudojimasis
Įtrauktos galimos vakarėlių valandos ir apribotas maksimalus vienos dienos vakarėlių skaičius iki 6
Vienu metu du vakarėliai vykti nebegali.
4. Sužadėtuvių ir vestuvių vakarėliai
Sutrumpintas laikas iki 4 val.
Naujos misijos – asmeninės ir grupinės
Optimizuotas vakarėlių veikimas
Visi apdovanojimai dabar yra mados taškai, kad būtum stipresnė Mados arenoje.
5. Laikinos kolekcijos
Kolekcijų daiktai parduodami tik už smaragdus ir safyrus
6. Žaidimai
Nauja ekonomika
Visi žaidimai bus pertvarkomi per artimiausius kelis mėnesius
“Superpanelėje” pasirodys naujo tipo žaidimai
7. Prekybos centras
Visi daiktai prekybos centre kainuoja dolerius
Prekybos centras išskirstytas į kategorijas vietoj anksčiau buvusių parduotuvių.
8. Drabužinė
Atnaujinta išvaizda, pridėti spalvų filtrai lengvesniai paieškai.
9. Vaikinai
Nebėra klubų.
Vaikinai supaprastinti, siekiant greitesnio progreso žaidime
10. Populiarumo statistikos
Naujos ikonos ir nauji populiarumo statistikų pavadinimai, leidžiantys juos lengviau suprasti ir atpažinti.
11. Energijos pakuotės
Energijos pakuotės nelaikomos inventoriuje
Energijos atlygiai automatiškai panaudojami, todėl jos galima turėti daugiau nei leidžia limitas, iki 99.
Funkcijos, kurios bus panaikintos:
1. Supermodeliai
2. Darbai
3. Fotosesijos
4. Žvaigždžių namas
5. Kiaulė taupyklė
6. Būsto konkursas''

Taigi, mane tikrai stebina, jog bus panaikintas darbas su fotosesijomis bei supermodeliais. Visai neseniai buvo atnaujinimai, kai sukūrė kiaulės taupyklę ar žvaigždžių namus, o dabar visą tai panaikins. Hm... Na, gal naujos funkcijos bus daug geresnės.









Nežinau ar tai tiesa, ar ne, bet girdėjau, kad statistikos liks tokios kokios yra bei jos nebus anuliuojamos, kai įvyks atnaujinimai. Tačiau vietos, kur buvo statistikos keliamos už taškus ar pinigus, tai tikėtina gali sumažinti. Statistikas bus galima keltis po 2'000 taškų ar 200'000 doleriu. Iš dalies gerai tuo, kad kiekis nesikeis, bet bent apie pinigus kalbant, tai atrodo didokas... Aišku, nėra žinoma, kaip bus su taškais, kuriuos būsime surinkusios (digs ar ne).

Tekstas ir nuotraukos paimtos iš Superpanelės puslapio facebook'e.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą