2020 m. gegužės 30 d.

RK CATWALK: Gėlėta


Sveikos, katytės! 
image
 
Pirmadienį į klubo žinutes buvo išsiųsta pirmoji konkurso tema ,,Gėlėta" bei trumpas konkurso aprašymas, tačiau manau, jog turėčiau paaiškinti šį tą daugiau, kad nekiltų jokių klausimų apie paveikslėlio formato apdovanojimus, kuriuos gaus trys daugiausiai balsų surinkę klubietės. Nors žinutėje minėjau vieną nugalėtoją, rinkdama apdovanojimus pamaniau, kodėl gi nepadarius trijų geriausiųjų. Tai būtų šiokia tokia asociacija su podiumais ir didesnė galimybė papulti tarp nugalėtojų.
 

RK CATWALK PLANAS
Tema paskelbiama pirmadienį, nuotraukas galima siųsti iki penktadienio. Šeštadienis bei sekmadienis yra skirtas balsavimui. Prasidėjus naujai savaitei paskelbiamos nugalėtojos bei nauja konkurso tema.

APDOVANOJIMAI
Krištolinė taurė, rausvojo turmalino medalis, morganito ženklelis atsidurs klubiečių kortelėje (čia) šalia vardo, todėl visos, dalyvavę ir laimėję konkursuose galės matyti savo pasiekimus. Apačioje galite pamatyti platesnį paaiškinimą.

TEMA 
Kadangi pavasarį netrukus pakeis vasara buvo paskirta tema ,,Gėlėta". Skaičius, kiek daugiausiai gėlėtų daiktų galima panaudoti nurodytas nebuvo, tačiau reikėjo lėlę papuošti bent viena gėlėta detale, kad derinys atitiktų temą. Nuotraukos, kurias gavau visos atrodė skirtingos, tą pačios galite įsitikinti pasukę žemyn, tačiau turėjo vieną bendrą bruožą - gėles. Kadangi ir pati dalyvavau konkurse, teko pašniukštinėti po drabužinę. Taip išsiaiškinau, kad pastaruoju metu turėjome keletą gėlėtų daiktų, kuriuos tikrai buvo galima panaudoti kaip aksesuarus, o senesnės kolekcijos/akcijos irgi suteikė mums tokią galimybę. Na, o jei tokių daiktų kuri nors neturėjo, visuomet buvo galima sueditinti nuotrauką.

DALYVĖS
Eli.s.ab.eth

EriCute

Estrela_

Kelvina

Knox

Koharu

N.O.V.A.

wywa

BALSAVIMAS
Balsuoti galima už tris gražiausius derinius apklausoje. Nėra jokių taisyklių, bet tikiuosi, kad už save balsuojama nebus. Pasibaigus balsavimui pirmadienį atskleisiu tik tris daugiausiai balsų surinkusias klubietės. Balsavimo nuoroda čia.


Sėkmės, katytės! image

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą