2020 m. balandžio 3 d.

Žaidimas - Apsigaubk kūną

Good evening, my darlings!

 Ar pasiilgote manęs ir wywos?😎 Šiandien max trumpai mes. Nepykstam, nerekiam ant mūsų. Mes turim darbo ir realiam gyvenime.

Kas šį kartą mus stebina (arba nebūtinai)?😏






Žaidimo tipas man ir patinka, ir nepatinka.🤪 Pradėkim nuo blogų dalykų. Kodėl nepatinka? Tai pirmiausia visi tie sukimai kainuoja 1 akmenuką, o kai baigėsi gyvybės tada 2 mėlyni akmenukai. Nu kas taip daro? Galėtų bent per tas 5 gyvybes duot už dolerius sukt. Gali būt kad ir daug dolerių, bet išvis... geriau negadinsiu nuotaikos.😂 Tada kaip visada brangu... Bet that's OK. Aš jau baigiu per tuos 8 metus priprast prie to. 










Kad atrakintum 1 valandai 1 eilutę turi mokėti 5 akmenukus... 6 valandoms 25, o 1 parai 40 akmenukų... Apiplėšimas tiesiog...Negi nieks nesukurs tokio žaidimo kur nereiktų tų akmenukų?!😱





O kas gero? Turime gauti net 3 pozinius rūbus, 3 šukuosenas ir daug kitų dalykų.🥰 Dauguma rūbų yra NOT MY TYPE, but tiek to. Nėra nieko blogo praturtinti savo drabužinę kitokio stiliaus rūbais.🤭 Taip pat labai gerai kad greitai gyvybės atsinaujina.



Moteriškos formos


Pagrindinis prizas
26.t1

Moteriška jėga


Pagrindinis prizas

14.1.t1, 14.2.t1

Minkštumas



Pagrindinis prizas

75.1.t1, 75.2.t1

SVARBUS KLAUSIMAS: ar padaryti mūsų puslapyje trumpą, aiškų kodų ieškojimo instrukciją? Pakomentuokite ar verta.





P.S. primenu, ką reiškia koks kodas. Pirmiausia parašytas spalvos kodas, jeigu yra taškas ir po jo skaičius, tai vadinasi, jog drabužis turi kelias dalis. Skaičius parašytas po t raide reiškia kūno atspalvį, tad pasikeiskite jį pagal savo panelės spalvą.
Pvz.: 75.1.t1      75 - spalvos kodas; 1 - drabužio dalies numeris; t1 - kūno spalvos kodas

P.P.S. dėl kitų drabužių kodų, jei nepavyksta patiems rasti kreipkites per MA arba el. paštu: makendze.ma@gmail.com



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą